Select All
  • Fantastic Beast And Where To Find Them Characters x reader (requests Closed)
    133K 3.5K 34

    so I used to write fantastic beast oneshots in my Harry Potter characters x reader books but decided to make a separate book out of it! requests are open!

  • Golden Trio story
    1.2K 149 31

    In dit verhaal volg ik de verhaallijn van The Deathly Hallows. Met mijn eigen draai(tje) eraan. Zal het Golden Trio bij elkaar blijven? Dit boek heeft namelijk een ander eind. Veel leesplezier! C alle rechten voorbehouden. Harry Potter is niet van mij en ik wil er ook niets mee verdienen.

    Completed  
  • Harry Potter : een nieuw begin
    6.9K 264 14

    Het zijn de rustige jaren nadat Voldemord is verslagen, dus iedereen geniet van de rust en de vrijheid. Twee jongens, Hans en Thomas, krijgen een brief waarin staat dat ze naar Zweinstein mogen, net als hun broer Stefan. Maar, wat gebeurt er, als hun vader, die van nix weet, toch contact wil blijven houden.

    Completed  
  • Daughter of Voldemort. (fanfic harry potter)
    544K 32.8K 94

    Het duistere teken brandde op haar arm. 'Ik ben trots op je, dochter.' siste een stem bij haar oor. Claire huiverde bij het horen van die stem. 'Ga nu.' Voorzichtig sloop ze weg, ze liep naar haar kamer, waar haar hutkoffer al klaar stond. Ze was blij dat ze terug naar Zweinstein kon, weg van haar vader, maar ze kon h...

    Completed  
  • Harry Potter en het Mysterie van Zweinstein
    10.7K 432 9

    Ongeveer 21 jaar na het gevecht met Voldemort, worden Harry, Ginny, Ron en Hermelien gevraagd om les te komen geven op Zweinstein. Maar er gebeuren nare dingen op Zweinstein. Het doet hen sterk denken aan de opening van de Geheime Kamer. Maar dat is het niet. Nee, het is iets veel ergers.