Select All
  • house of thoughts
    24K 1.9K 13

    this book includes; ↺ rants ↺ unreleased story pieces ↺ prompt writing ↺ others

  • Problem Girls ✔
    512K 23.7K 49

    *my first novel,so it kind of noob sikit. ©2017 Kumpulan badgirls atau lebih dikenali sebagai Problem Girls.Kumpulan paling nakal dan selalu membuat masalah di Star Highschool.Tapi mereka sangat terkenal.Dan sangat cantik.Satu asia kenal mereka. Sampailah ada pelajar pertukaran dari Highschool Diamond dikenali sebagai...

    Completed  
  • promote book [OPEN]
    3.3K 873 102

    °・𝙤𝙥𝙚𝙣 | ✅ °・𝘤𝘭𝘰𝘴𝘦 nak buku anda di promote tapi banyak yang dah close ? eh , jangan sendu sendu dah ! mari lah singgah sini ! free je , dan tak banyak rules pun yang perlu anda ikuti . so , apa tunggu lagi ? tekan button read and isi form now ! RE-OPEN ! SILA ISI DI FORM BARU ! malas nak publish baru .

  • Mr Boss , Messy PA (✔)
    131K 4.2K 9

    Repost cerpen lama... *** Kerana keretanya calar, Alif ambil Qaisara jadi PA. Niatnya untuk mengenakan Qaisara tapi sebaliknya, hatinya pula jatuh suka pada PA dia yang... hmmm.... * * Highest ranking: 170807 - #195 in Romance 170823 - #33 in Short Story 170824 - #29 in Short Story 170836 - #24 in Short Story

    Completed  
  • Lirik Lagu Syubbanul Muslimin
    283K 1.9K 57

    Assalamu'alaikum Ini adalah kumpulan lirik lagu syubbanul muslimin. Agar memudahkan kalian menghapal sholawat kalian bisa melihat lirik lagunya disini Istiqomah tanpa batas Semua karena cinta Semoga bermanfaat!! #1_Syubban ( 20-08-2019) #1_Syubbanulmuslimin (03-09-2019) #1_Syubbanlovers (03-09-2019) #1_Syaban (16-09-2...

  • ROYAL MAFIA✔ [B¹]
    98.8K 4.3K 35

    ⒸⓄⓂⓅⓁⒺⓉⒺ ✓ Tengku Fazura Geisha gadis yang dulu tidak percaya akan cinta dan perasaaan. Kini semuanya berubah setelah dikahwinkan dengan Mirza Zafran. Dulu yang tidak ingin mengambil kisah tetang seseorang lelaki kini diambil berat olehnya. Mirza Zafran mulanya menolak perkahwinan tersebut atas sebab dirinya mempunya...

    Completed   Mature
  • ROSE'S [PREKUEL DHEO'S]
    1.4M 62.4K 23

    Sebuah prekuel novel Dheo's by Anjell Dheo Han X Nurissa Rose

    Completed  
  • Jahiliah To Jannah
    19.1K 2.9K 89

    Daripada kita asyik membaca cerita yang lagha, rajinkan diri membaca cerita yang membawa manfaat. Tak semestinya kena baca buku agama sahaja. Tapi apa salahnya kalau membaca itu menyebabkan kita beroleh pahala. Betul tak? Terdapat Quotes dan beberapa cerita menarik yang dapat memberi kesedaran kepada diri dari pelbaga...

    Completed  
  • Tips Dari Al-Quran.🌸💕
    110K 12.6K 144

    Serba sedikit tips2 berguna.😊 Share supaya sama2 dpt sedekah jariah ❤ Start : 6 November 2017 End : ? Cover maker by me !

  • Silent Melody [✔️]
    336K 33.1K 112

    (Amaran: karya ini mengandungi masalah keluarga, despresi, bunuh diri, bipolar/DID dan beberapa lagi sakit mental. Kepada yang tidak dapat dgn semua itu diharapkan jangan membaca karya ini.) "Aku benci keluarga ini." Itulah kalimat yang terkunci di dalam diri ini. Aku terikat dengan kata itu sepanjang hidup. Hari menj...

    Completed  
  • Thriller : Wais Ayden ✓
    380K 33.6K 56

    Series 1 Keseronokkan jalan cerita tidak bergantung pada nilai pembacanya, tetapi pada si penulisnya. Dia bukan sesiapa, Dia tiada agama, Dia dahagakan manusia, Untuk jatuh ke tangannya. *** "Satu nyawa, Rm10 000?" Senyuman sinis dilempar. Butang blazer dibuka, lalu punggung dilabuhkan di atas sofa berjenama itu. "Aku...

    Completed  
  • Secebis Hati Yang Terluka
    2.2M 84.9K 72

    Highest; # Wattpad Picks : Senarai Cerita Istimewa (2018) #1 in General Fiction (Nov 2017)(Jan 2019) #2 in Romance (Okt 2017) ❅ SilauunPurii 1st General Fiction; 2nd Romance ❅ _____________________________ CEO. Lelaki? EGO. Pun lelaki sajalah? Tulang belakangnya patah, Kasih sayangnya dipersia, Kepercayaannya punah, I...

    Completed  
  • 2.0 | Jangan Sakiti Aku ✔
    328K 17.3K 47

    " i will not accept the reality of our story " > " I don't need any languages to say that i love you " Perasaan itu hadir tanpa diundang. Siapa sangka mereka akan berkahwin dan menjalani kehidupan yang bahagia seperti pasangan lain? Namun , tidak lama selepas itu ... " the fact is I'm sti...

    Completed  
  • Young spy©️
    67.8K 4K 19

    •B O O K O N E• (COMPLETED)✔️ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Being a spy of a young age has ruined my life :( -Thanks come in my life and hide all my pain Leeya, Meera, Neesa:) -Thanks for giving your love even for a while Tengku Mikha Daniel bin Tengku Nik Hassan:) I Mazleenda Nelydhia binti Dato'Muqr...

    Completed  
  • Cinderella seorang Putera (COMPLETED)
    31.3K 1.4K 33

    Orange bukan gadis popular. Dia gadis pendiam yang tidak pernah disedari kewujudannya di sekolah. Mulai berubah apabila dia menjadi 'orang suruhan' seorang jejaka yang dianggap dewa dan putera di sekolah. Bagaimanakah nasib Orange seterusnya? Mampukah dia melepaskan diri daripada si putera atau The devil? Mampukah dia...

    Completed  
  • Mr. Zayyan Saya Punya!! [ON GOING]
    1.1M 23.9K 51

    1 in Dangerous [19/11/2019] BOOKONE || ROMANCE . . Hidupku berubah apabila ayah kandungku sendiri telah menjualku kepada mafia terkenal diseluruh negara. Kerana dia hidupku jadi musnah Kerana dia juga aku benci pada diri sendiri Ya semua dia. Tapi entah mengapa semakin hari semakin aku rasa sesuatu tentangnya Cinta...

    Mature
  • Mrs. Aidan: My Little Bride
    5.9M 137K 27

    (COMPLETED) AIDAN HARIZ "Janji adik akan tunggu abang?" NUR TASNIM "Adik janji" 🌼🌼🌼 Dua insan, Satu janji. Dan disini, kisah Tasnim bermula. "Bila abang panggil, menyahut! Bila abang cakap pandang mata abang!" Aidan menguatkan cengkamannya pada lengan Tasnim. Berkerut muka Tasnim menahan sakit. "Sekarang pandang m...

    Completed  
  • DIA SI PEMBEKU CINTA : C
    2.8M 142K 104

    Tiada ungkapan lain yang boleh diucapkan selain beku , sejuk dan dingin . Itu merupakan ungkapan yang sangat sinonim dengan perwatakan lelaki itu . Susah untuk didekati dan sukar untuk difahami oleh sesiapa . Kenapa dia begitu dingin ? Kenapa dia suka menjauh ? Apa yang disimpan oleh dirinya itu sehingga sukar untuk...

    Completed  
  • Aduhai Si Kembar ! ✔✔✔
    234K 14.7K 82

    Pertemuan mereka selepas terpisah lama bukanlah pertemuan tangkap sedih dan rindu tetapi pertemuan itu telah mencetuskan fenomena yang tersendiri. Airil yang keras kepala dan ego tidak pernah dapat menerima Airis kembali dalam hidupnya. Baginya Airis hanya pengacau yang merosakkan pemandangan yang cukup indah di Wonde...

    Completed  
  • Lanets
    2.9M 303K 89

    「 completed 」 「 inspired by Ouran Highschool Host Club 」 [AMARAN: bab awal awal sedikit cringe dan karakteristik kurang konsisten. kalau nak versi yang sempurna, belilah buku fizikal (akan datang) 👍🏻] Ini kisah sekumpulan 5 orang pelajar lelaki rupawan yang menjalankan bisnes dengan menawarkan servis teman lelaki u...

    Completed  
  • Silver High: Hani [TERBIT SEBAGAI 'KAD']
    3.9M 3.4K 4

    Tajuk: KAD Penerbit: Buku Fixi ISBN: 9789670042985 Bil mukasurat: 324 muka surat Harga RM24.90 Sinopsis: Setelah lama belajar di rumah, sudah sampai masanya Hani kembali ke sistem persekolahan. Pilihannya Silver High School. Dia nak lupakan semua kenangan pahit hampir tiga tahun lalu, dan dia nak enjoy tahun ini. Tapi...

    Completed