Select All
  • A király vőlegénye (Befejezett)
    53.1K 5.2K 43

    Vladimir Dynia királya és épp férjet keres és ezért megidéz egy másik világból egy másik lényt, hogy a királya és a párja legyen. Igor fiatal focista, aki már épp karrierje csúcsára jutna mikor váratlanul egy másik világba csöppen.

    Completed   Mature
  • Az újsrác, egy omega...
    184K 10.8K 73

    Isaac Brown egy hatalmas hírnévvel rendelkező alfa család örököse, ami miatt mindenki retteg a fiútól és ő ezt ki is használja, mígnem az utolsó gimnáziumi éve alatt betoppan az iskolába egy új srác, akiről kiderül, hogy omega. Hogy milyen lesz az ő történetük,ha érdekel olvass bele..... 1.évad 2021. február 15...

  • A démon és a boszorkány (Befejezett)
    70.3K 5K 32

    Vladimir a hegyi gyogyító boszorkányok királya és egy nap az emberek segítséget kérnek tőle mivel az egyik gonosz hívő megidézett egy gonosz démont.

    Completed  
  • A modell 2 (Befejezett)
    36.3K 2.9K 19

    Már majdnem 6 év telt el azóra, hogy Igor és Vladimir utoljára találkoztak. Igor folytatta a festést és hamar európai híresség lett. Vladimir befejezte az iskolát és kiváló riporter lett belőle. Ki hinné, hogy egy Washingtoni kiállítás mindent megváltoztat.

    Completed  
  • Az ördög jegyese (Befejezett)
    200K 10.6K 24

    A pokol királya házasodni kíván es ezt megüzeni a föld lakóinak. Három dolgot szab ki. 1. A menyasszony szűz legyen minden téren 2. A vérvonala a legnemesebből származzon 3. A menyasszony fiú legyen

    Completed  
  • A gyémant rabszolga (Befejezett)
    77K 4.3K 19

    Igor egy másik dimenzió miniszterelnöke, Vladimir egy kisállat szintjére emelt rabszolga, akiket a nagyurak tartanak maguknak az ágyba. Egy pillantás a rabszolga piacon mindent megváltoztat.

    Completed  
  • Papírra írt emlékek (Befejezett)
    37.6K 2.6K 19

    Aki olvasta az előző részt az tudja miről van szó! A többit megtudhatjátok ha bele olvastok.

    Completed  
  • Az ember áldozat (Befejezett)
    17.7K 1.8K 19

    Igor New Orlinsba utazik, hogy meglátogassa nagynénjét, ám a rejtélyes mocsári ház több titkot rejt magában mint a szoszédos Woodoo temető.

    Completed   Mature
  • Fogainak hegyén (Befejezett)
    97K 4.6K 19

    Az emberek tisztelik a vámpírokat, ezert fejenként adnak neki egy szolgát, aki kiszolgálja őket és az utolsó csepp véréig eteti a gazdáját. Vladimir pedig nem masnak tetszik meg mint a vámpírok egyik arisztokratájának.

  • Új oneshootok
    14.7K 795 15

    Az IgorxVladimir oneshootok folytatása! Nezz bele! Nem banod meg!

  • A lakótárs (Befejezett)
    76.3K 4K 20

    Igor kivesz közösen egy albérletet. Lakótársa azonban egy igencsak rejtélyes fiatal fiú. Nem szeret beszélni, nem szeret kimenni a szobaból, ráadásul még terhes is.

    Completed  
  • A herceg és a farkas (Befejezett)
    128K 6.6K 26

    Igor a keleti vérfarkas falka vezére. Egy nap a nyugati törzs egy igen különleges ajándekot küld neki. Egy halandó, szűz fiút. A vérfarkasok szaporodásához ugyanis egy szűz méhében fogant gyermek a legalkalmasabb. De mi lesz ha Vladimir szépsége teljesen elbűvöli az falkavezért?

    Completed  
  • A tavolság átka (Befejezett)
    73.3K 5.5K 37

    Vladimirt akarata ellenére férjhez adjak, ám házassága előtt teherbe esett volt szerelmétől es mikor feny derül a titokra cselhez kell folyamodnia. Arra azonban nem számít, hogy tervébe egy apró hiba csúszik.

    Completed  
  • A lélek átka (Befejezett)
    27.2K 3.1K 25

    Igor és régésztársai feltárnak egy érintetlen sírt a hegyekben. Igor azonban mélyebbre akar asni és nem tudja, hogy ezzel kiszabadít valamit, amiről az emberek úgy hitték egykor, hogy a vilag végét okozza.

    Completed   Mature
  • Nem én akartam (Befejezett)
    49.5K 3.4K 22

    Vladimirt elrángatják egy iskolabulira, ahol is egy felelsz vagy mersz játék miatt megerőszakolják, de azzal nem számol a részeg egyetemista, hogy Vladimir képes teherbe esni, és meg is történik. Vladimir azonban annyira sokkot kap, hogy egyáltalán nem emlekszik ki tette.

    Completed   Mature
  • A modell 3 (Befejezett)
    26.5K 2.2K 18

    Igor La Mori és Vladimir Ross immár jegyesekként élik a mindennapjaikat Párizsban, szerelemmel túlfűtve, de egy nap beállít egy ügyvéd, egy kisfiúval az oldalán, akiről azt állítják, hogy Igor fia. Vladimir első látásra beleszeret a félénk kisfiúba, de Igor retteg az apaságtól, de főleg attól, hogy így elveszítheti ke...

  • A királyi szolga (Befejezett)
    104K 5.5K 19

    A vampírok uralkodnak. Az embereket mind megöltek kivéve azt a százat, akiket meghagytak, hogy legyen mit enni és mivel szaporodni. Ilyen emberek közé tartozik Vladimir, akire nem más figyel fel mint a vámpírok legfelsőbb uralkodója, maga a király.

  • Szerelem a paradicsomban (Befejezett)
    19.1K 1.8K 18

    Ezt a könyvet közösen irom egy baratnőmmel! Igor és Ikari rabszolgakent kerülnek Babilonba ahol a király ket fia mellé állitja őket. Arra azonban nem számitanak, hogy a két fiatal omega herceg teljesen megbűvöli őket.

    Completed   Mature
  • A gyöngyszem (Befejezett)
    41.8K 3.2K 22

    Kalózok lakják a keleti tengert 1443 - ban. Igor a Fekete szirén hajó kapitánya, és Robin Hood módban éli a kalózok életét. Egy nap különös kagyló esik a hajóra, melyből nem igazgyöngy, de épp egy oly szép fiú esik ki belőle.

  • IgorxVladimir Oneshoots (Befejezett)
    146K 8.3K 85

    rövud törtenetek az olvasók kedve szerint! várom az ötleteket és èlvezzétek

  • Szerelemben, háborúban (Befejezett)
    38.1K 3.2K 36

    Ket család haborúja szétválaszt két szerelmest, akik egykori titkos találkáik és szerelmes pillanataiknak veget vegy egy gyermek ki közös szerelmükből születik. A gyermeket egyikük sem látta és egyikük se tudja hol van. Csak azt tudják, hogy szerelmük bizonyíteka valahol kint van a világban.

  • A sárkány és a menyasszony (Befejezett)
    109K 7.1K 27

    Minden negyvenedik évben feláldoznak egy fiatal fiút, hogy ezzel megóvják magukat a fekete sárkány haragjától. Mindig a város vezetőjének negyedik fia lett a menyasszony. Most Vladimir van a soron, de rá kell jönnie, hogy a sárkány jóval több mint egy nagy, fekete szörnyeteg.

    Completed  
  • Date or Hate (Befejezett)
    63.6K 5.4K 41

    Vladimir baratja unszolására feliratkozik egy vadonatúj randialkalmazásra, mivel az app meleg parokat is összehoz ezért bő a választék, de csak akkor kezdhetnek beszelgetni ha rányomnak a "Date" gombra. Vladimir megteszi és ez álltal egy olyan világba csöppen amiről álmodni sem mert.

    Completed   Mature
  • Mérgező csók (Befejezett)
    142K 11K 69

    Igor vampírként él immár 300 éve és egy ideje a gyógyítófiú, Vladimir kemlelésével tölti az idejét. Am amikor a fiút boszorkánysagért el akarjak égetni, megmenti és elrejti. Vajon mit fog tenni a fiúval, akiről ő mindent tud, de ő nem tud róla semmit se?

    Completed  
  • Vándor lelkek (Befejezett)
    49.8K 3.8K 31

    Egy távoli királyságban, egy hatalmas szigeten, az embere öt törzsre osztódtak. A törzseken belül pedig társadalmi csoportokra. Nem keveredhetnek egymással és csak rangjukhoz méltóval házasodhatnak. Igor a tűzlovagok törzsének örököse és legerősebb alfája, Vladimir árva víztündér, akit csúfolnak omegasága miatt. A két...

    Completed  
  • Az eső halk zokogása (Befejezett)
    51.1K 3.1K 19

    Igor a kèmek kémje, munkájában aratja a babérokat, de a családapa szerepében teljes csődöt mond. Ahogy egyre magasabban kerül a munkahelye ranglétráján, egyre jobban eltavolodik férjétől és pár hónapos kisfiától. De mi lesz ha választani kell?

    Completed  
  • A királyfi menyasszonya (Befejezett)
    43.1K 4K 29

    Igor szerelmes lesz szolgálójába, de szülei ellenzik ezt, ezért elküldik a fiút és titokban felbérelnek valakit, hogy ölje meg. Igornak azt mondják, hogy baleset törtent, de egy év múltán Igor felismeri kedvesét, mint a leendő menyasszonya, a szoszédos király fia

    Completed   Mature
  • Szerelmem a démon (Befejezett)
    282K 15.6K 50

    - Mi vagy te? - Az aki elrabolja a te ártatlanságod és a tulajdonává tesz! Egy démon és egy halandó szerelme. Jó olvasást!!!

    Completed  
  • A penge tánca (Befejezett)
    116K 6.7K 28

    Igor maffiavezér. Barátja unszolására elmegy egy Pain partira, ahol gazdag férfiak élvezik gyengébbek fajdalmát és Vladimir a műsor sztárja. A sok fajdalom után a fiú már nem képes érezni, nem képes hallani és nem képes gondolkodni.

  • Az edző és az anya (Befejezett)
    54.7K 2.8K 15

    Vladimir egyedül neveli kisfiát, miután vegre megszabadult erőszakos férjétől. Egy nap a kicsi Joe felvételt nyer egy nagyobb csapatba, ahol az edző nem más mint a néhai football sztár, Igor Belikov. A két felnőtt egy pillanat alatt észreveszi egymást, de elég közel sosem kerülnek.

    Completed