Select All
  • [ og ] MY BOSS IS MY HUSBAND S1 + S2 | 박지민
    131K 15.3K 59

    S1 [ C O M P L E T E ] S2 [ O N - G O I N G ] Apa perasaan korang bila diri sendiri dituduh mempunyai hubungan sulit dengan boss ditempat kerja dan yang menuduh itu adalah kakak kandung kau sendiri? Jujur aku katakan sakit. Dia adalah kakak yang aku sayang tapi kenapa dia sanggup buat aku macam ni? Adakah kebaikan yan...

  • [C] Hate | PJM
    4.6K 554 18

    ʙᴇɴᴄɪ? ᴏʀᴀɴɢ ᴋᴀᴛᴀ ʙᴇɴᴄɪ ʟᴀᴍᴀ-ʟᴀᴍᴀ ᴊᴀᴅɪ ꜱᴜᴋᴀ , ꜱᴀʏᴀɴɢ

    Mature
  • [ ✔ ] ❝ Crush ❞ yoonmin.
    22.5K 2.5K 15

    + Antara Jimin dan Yoongi? Nak tahu siapa yang bakal kau pilih? kau kena la baca ©kentangfab 2016 #69 in Short Story [170514]

    Completed  
  • amnesia ; park jimin
    15K 2K 18

    -"Disebabkan penyakit aku tu , hubungan kita jadi huru hara . Aku minta maaf sangat sangat . Aku sayangkan kau .. " -kisah seorang perempuan mempunyai teman lelaki yang menghadapi penyakit amnesia .. ▷Started : 30 Oktober 2016 ▷Ended : 5 November 2016 - Completed ✔ - [ #125 in Short Story ; 230617 ]

    Completed  
  • 𝐒𝐮𝐚𝐦𝐢 𝐓𝐞𝐫𝐩𝐚𝐤𝐬𝐚 ┇𝐏𝐉𝐌
    90.1K 6.2K 26

    " seperti mata yang tenang menunggu sesuatu yang seharusnya pulang . akan sesak dadamu jika yang datang hanyalah aku sebagai kenangan " • • • + Perkahwinan memang boleh dipaksa , tapi perasaan sayang dia terhadap Jeon Jungkook menghalang dia daripada cuba untuk mencintai Park Jimin . Tapi semua orang p...

    Completed  
  • ❝ 𝗦𝗘𝗩𝗘𝗡 𝗗𝗔𝗬𝗦 ❞ ㅡ 𝗝𝗜𝗠𝗜𝗡
    11.1K 1.3K 7

    ㅡ hanya tujuh hari , jimin dah jumpa kebahagiaan dia , iaitu awak , yuha ! ♡ published on : ㅡ 04/12/2017

    Completed  
  • [C] 谁 WHO | 지민 ✓
    43K 6.1K 21

    Pertunangan selama hampir 6 tahun itu seakan sia- sia saja bila si jejaka, Park Jimin mula tawar hati dengan Xiao Ren. Gadis berdarah cina itu. Kesibukan kerja buatkan cintanya pada sang gadis semakin pudar menjadikan Xiao Ren seperti sedang cinta bertepuk sebelah tangan. "Wei she ma?(why)" - Xiao Ren "Dui bu chi (sor...

    Completed  
  • Cats.
    6.9K 1.3K 12

    + Short Story + Aku sendirian di dalam rumah tanpa sedikit pun rasa kasih sayang ibu bapa. Hanya ada Miko, si kucing kesayangan aku saja yang menjadi peneman aku sampai nafas terakhir aku. " Miko, kalau Jimin dah tak ada nanti... cari pengganti Jimin dan sayangkan dia seperti mana Miko sayangkan Jimin. " " Meow... " ©...

    Completed  
  • 01 〖COMPLETED 〗 Boy In LUV | 박지민
    18.5K 1.2K 13

    Karya ke-01 Mengisahkan Park Jimin benci akan percintaan kerana pernah dikecewakan semasa di sekolah tinggi. Disebabkan hal itu, dia serik untuk bercinta lagi dan berubah menjadi seorang yang dingin apabila bertemu dengan perempuan. Sehinggakan ada perempuan yang tidak berani mendekati Jimin kerana takut dim...

    Completed  
  • [C] Tinted Mirror ♡PJM
    186K 23.2K 43

    @yoreumjung Mohon padam video aku yang kau baru post tadi. @jiminpark95 Wow. Awek yang belek jerawat dicermin kereta aku dm lah! Omaijodoh! --- 2017|Jimin's snowflwr's work

    Completed  
  • ᴏᴜʀ ᴍɪsᴛᴀᴋᴇ | ᴊɪᴍɪɴ ✔
    162K 15.5K 52

    ❝ Kalau begitu, kita jadikan ianya adil bersama. Ini adalah kesilapan kita berdua. Our mistake.❞

    Completed   Mature
  • [✔] Dear Mr.Neighbor + Park Jimin
    113K 11.6K 34

    Park Jira dan Park Jimin, berjiran sejak kecil tapi tak pernah berbaik. Selalu bergaduh ada la! Tapi, ada satu perkara yang Jira tak tahu tentang Jimin, Mr Neighbornya itu. Perkara apa yang Jira tak tahu tu? Kenalah baca ff ni ^^ Vote and comment juseyo

    Completed  
  • [COMPLETED/DIJUAL] My Man 내 남자 (Jimin BTS)
    45.2K 6K 16

    Park Jimin, lelaki biasa. Naddy Adrea Kim, wanita yang luar biasa. Bezanya mereka adalah, perasaan. Jimin mempunyai rasa cinta terhadap Naddy, tetapi Naddy mempunyai perasaan terlarang terhadap wanita. Adik Jimin sendiri kekasih Naddy, lantas lelaki itu mengambil keputusan untuk memulihkan kedua-duanya. Dipisahkan...

    Completed  
  • Sympathy | pjm
    66.8K 5.8K 25

    'S I N O P S I S' ; "Wahai Chimie, tidak ke engkau tahu hati yang telah kau permainkan ini adalah seseorang yang telah pun menyerahkan segalanya demi cinta kau?" "Kini, aku ter-overdose. Tiada satu cara pun yang mampu aku lakukan untuk padam diri kau didalam dunia aku. Sepatutnya aku tahu ini semua adalah sebuah perma...

    Completed  
  • Butterfly. Pt 2 | pjm
    38.8K 4.3K 24

    'S I N O P S I S' ; Segala perbuatan pasti ada akan balasannya. Sama ada didalam bentuk ganjaran atau sengsara. Berbeza buat Park Jimin, mungkin Tuhan masih sayang pada dia lalu memberi Jimin peluang untuk mempelajari erti sebenar kehidupan. Han Soo Nie gadis yang sangat cantik namun bisu telah mencuri hati Jimin dan...

    Completed  
  • [C] Mislead. +pjm
    83.8K 7.7K 20

    +perempuan mana entah berani sangat nak tidur serumah dengan tujuh orang lelaki bujang. start: 13/12/15 end: 12/02/16 cr cramazing poster; @_bunnyeon amaran satu: fanfic ditulis dalam format dialog amaran dua: rempit storyline and has many flaws kerana ditulis pada zaman wechat

    Completed  
  • [ ᴄ ] ʙᴇsᴛғʀɪᴇɴᴅ [ᴊᴊᴋ+ᴘᴊᴍ]✔ [ DIBUKUKAN ]
    112K 12.8K 69

    Bestfriend¿ Aku pernah ada bestfriend,merangkap crush sekali. Ya,dia Jeon Jungkook. Tapi semuanya berubah setelah.. Aku meluahkan segalanya. -- "Kau janji takkan tinggalkan aku kan,Kook?" "Aku janji." -- "Aku akan jaga kau sampai bila²" -Jimin Inspired by : ° Someone life story ° Kim Taehyung Ff bestfriend on YT S1 ; ...

    Completed  
  • [𝑶𝑮] Under Daddy Controlᵖʲᵐ
    57K 5.9K 27

    "Good girls go to heaven, bad girls go to daddy Jimin." --- S1: Under Daddy Control " Who's says night is just for sleep? " Status: End S2: Under Daddy Pleasure " You're so sweet and makes me want you to sweat " MIEAMIN'S FANFICTION Cover made by myself ❤️ Highest ranking #1 in jiminbts #1 in parkjimin ...

    Completed  
  • [𝑪] Kissism [PJM]
    65.4K 5.8K 22

    Kiss me like you need me, babygirl . Kau nak hajat kau tercapai? Mintalah apa sahaja yang kau mahukan. Dalam satu petikan jari, semua yang kau hajati akan aku beri. Bayaran? Usah kau risaukan. Aku bukan mata duitan. Aku mahukan ciuman. Lagi dalam dan lama ciuman, lagi banyak hajat kau aku tunaikan. . "Jimin... kiss me...

    Completed  
  • 30 days : Don't Sleep.
    56.7K 41.7K 30

    ❝ Unethical Human Experimentation | Sleep Experiment ❞ Park Jimin, Kim Taehyung dan Jeon Jungkook. Tiga orang banduan ini telah ditawarkan untuk menjalani satu eksperimen atas dasar South Korean Special Forces. '30 Days' adalah sebuah eksperimen gila di mana para saintis ingin mengenal pasti kesan tidak tidur ke...

  • Jelly Jimin | Chimin
    8.5K 2.5K 10

    "Tuhan tidak salah. Kau memang terlalu sempurna untuk aku yang tiada apa - apa." Copyright © 2020 by pottaetto | S1&S2 COMPLETED

    Completed  
  • Our Sweet Moment | Chimin
    12.7K 3.1K 16

    "When i said 'love', i meant sacrifice." Copyright © 2020 by pottaetto | (S2 ON GOING)

  • ❝ 𝗦𝗬𝗔𝗪𝗔𝗟 𝗪𝗜𝗧𝗛 𝗛𝗜𝗠 ❞ ㅡ 𝗝𝗜𝗠𝗜𝗡
    206K 20.5K 101

    ㅡ another time is coming , I hope I'll enjoy my precious time in syawal with the same person in ramadan ! ♡ published on : ㅡ 1st syawal 2018

    Completed  
  • ❝ 𝗥𝗔𝗠𝗔𝗗𝗔𝗡 𝗪𝗜𝗧𝗛 𝗛𝗜𝗠 ❞ ㅡ 𝗝𝗜𝗠𝗜𝗡
    240K 35.7K 103

    ㅡ let's create a beautiful moment in ramadan together , dear ! ♡ published on : ㅡ 1st ramadan 2018

    Completed  
  • ✓ Crush | PJM
    29.4K 6.1K 51

    ❝Jimin-ssi, saya suka awak tau.❞ - Ahn Saera ❝Aku tak suka kau.❞ - Park Jimin ⋆┄┄┄✦┄┄┄┄⋆ Dua insan yang sudah lama menyimpan perasaan antara satu sama lain tetapi takut ingin meluah. Mengapa? Sudah tentulah kerana takut jika bertepuk sebelah tangan. Ahn Saera, seorang gadis yang selamba. Bua...

    Completed  
  • [C]Bad Husband & Miss M || Park Ji Min
    51K 5K 23

    "Is there any love for me?" Start: 3/12/2019 End: 27/12/2019 Cover:@helloseokim

    Completed  
  • Last Wishes | Jimin
    12.8K 1.8K 9

    He doesn't want anyone else. He just want Min Aera, a girl who owned his heart. That's enough for him. ❁ཻུ۪۪⸙· Min Aera ft. Park Jimin ❁ཻུ۪۪⸙· Cover was made by @iamputr1 ❁ཻུ۪۪⸙· PLAGIARISM are NOT ALLOWED ☡ ❁ཻུ۪۪⸙· Short Story BTS Edition <3 ©️IAMPUTR12019 『 Start : 28 November 2019 End: 28 November 2019 』

    Completed  
  • [ 𝑨𝑲𝑨𝑵 𝑫𝑰𝑩𝑼𝑲𝑼𝑲𝑨𝑵 ] 𝑭𝒍𝒊𝒓𝒕𝒆𝒓 • pjm
    91.6K 13.1K 54

    siapa sangka budak noob and bookworm dekat sekolah kau tu sebenarnya adalah the most daddy yang mampu buatkan iman kau berterabur ? " ini filter ke flirter sia ?!" - kwon sia - - - + dilarang plagiat

    Completed