Select All
  • °•SIBLINGS 2•° [-♛BTS♛-]✔
    154K 15.6K 66

    Next Mission- Mencari Mafia 01. Mampukah Yoo Jaerim meneruskan perjuangannya tanpa dua orang saudara yang disayangi? Maybe... "In conclusion, kamu semua ditipu~" Start: 13/09/2019♚ End : 28/01/2020♕ ↭vomment dialu-alukan~ ↭don't copycat,or I call Ju On~ ↭citer biasye² je~

  • [C]Crush Minta Kaki | KSJ
    26.3K 4.4K 44

    "Agak-agaknya kalau aku bagi kaki kat crush aku,dia notice aku tak?" Start:1.2.2020 End:3.5.2020 Beautiful cover by @Lejeonjk

    Completed  
  • Creepypasta ∽ malay ✔
    4.1M 314K 188

    ■ MALAY VERSION ■ Wattys2016 awards: EDISI PENGUMPULAN Horror - Feeling brave? Prepare for a scare with these creepy tales , eeri encounters , urban legend and the unknown Original trans by me as [ itsmaniesa ] Poster Credit to; - Scaryforkids-

  • [C] Mafia 06 [Ab6ix]
    2.6K 400 34

    Credit to the owner of cover Start : 3 November 2019 End: 26 April 2020 Status: 【√】

    Completed  
  • ❨𝗦𝗨❩ é𝗽𝗼𝘂𝘀𝗲-𝗺𝗼𝗶 - 𝗺𝘆𝗴
    22.1K 4.7K 44

    【 𝐀 𝟐𝟎𝟏𝟗 𝐁𝐓𝐒 𝐌𝐢𝐧 𝐘𝐨𝐨𝐧𝐠𝐢'𝐬 𝐟𝐚𝐧𝐟𝐢𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 】 𝐉𝐮𝐧𝐠 𝐆𝐞𝐮𝐧𝐲𝐨𝐮𝐧𝐠 𝐢𝐭𝐮 𝐤𝐞𝐣𝐚𝐦 𝐝𝐚𝐧 𝐦𝐞𝐦𝐩𝐮𝐧𝐲𝐚𝐢 𝐝𝐚𝐫𝐚𝐡 𝐲𝐚𝐤𝐮𝐳𝐚 𝐲𝐚𝐧𝐠 𝐦𝐞𝐧𝐠𝐚𝐥𝐢𝐫 𝐝𝐚𝐥𝐚𝐦 𝐝𝐢𝐫𝐢𝐧𝐲𝐚. 𝐌𝐢𝐧 𝐘𝐨𝐨𝐧𝐠𝐢 𝐢𝐭𝐮 𝐩𝐮𝐥𝐚 𝐝𝐢𝐧𝐠𝐢𝐧 𝐝𝐚𝐧 𝐭𝐢𝐝𝐚𝐤 𝐦𝐞𝐦𝐩𝐮𝐧𝐲𝐚𝐢 𝐤𝐞𝐢𝐧𝐠𝐢𝐧𝐚�...

  • [C] Save Me [ITYIWD Book 2] | BTS Malay Fanfic
    51.3K 5K 18

    "Thanks sebab tak biarkan hyung dekat sini sorang-sorang" "Tapi Tae bukan tuhan yang boleh ubah takdir" NOTE : Please Read I Told You I Wanna Die | BTS Malayff :- http://my.w.tt/UiNb/oYRbSNOjHw Sebelum baca fanfic ini. Length : 12 chapters (Complete) Genre : Angst,Friendship Cast : BTS members Start ; 28 October 2016 ...

    Completed  
  • BTS WEBTOON
    28K 1.1K 12

    nice cute amazing good

  • ghost teller | bts
    62.8K 7.1K 19

    [ one : √ ] Pabila tujuh 'gwishin' kacak berkumpul di meja bulat, apa yang akan diceritakan?

    Completed  
  • Journey | eomma's talk
    34.1K 7.3K 135

    Buku talks dan medium interaksi antara aku dan kau #iamyourcupcake Photo [Using For Cover]: Credit to rightful owner on Pinterest /canva design

  • [C] Sshh, Don't | Seokjin
    94.6K 13.8K 23

    Di sebalik wajah yang polos, terlindung satu rahsia. Start/end: Today

    Completed  
  • Miracle Quotes • [✔]
    5.2K 687 150

    1001 Miracle | there will have an Eng , Malay quotes & also the Hadith . its our words , that dedicated for the all of caliph . Message me if u wanna to share your beautiful quotes ~ ♤080819♤

    Completed  
  • [✓][🍀]𝓢𝓾𝓪𝓶𝓲 𝓖𝓾𝓵𝓪 𝓑𝓪𝓽𝓾 + 𝓢𝓪𝓿𝓪𝓰𝓮 ※ ᴍʏɢ
    84.1K 6.9K 48

    ❛❛ The ego that overcome at first was killed and overwhelmed by deep love. ❛❛ ××× ❛ Jieun-aa.. aku tak dapat pendam perasaan aku lagi ❛ ❛ A.. ape? ❛ ❛ Iloveyou ❛ ××× Lambat laun perasaan cinta hadir juga dalam diri seorang lelaki beku ni. Nikmatnya,, bercinta selepas berkahwin ●ω● Cinta mereka...

    Completed   Mature
  • Mystery Villa ft BTS (✔)
    34.9K 3.3K 21

    Sebuah Villa yang menyimpan sebuah rahsia. Setiap tahun pasti akan berlakunya kehilangan seseorang di dalam Villa tersebut. Villa yang mempunyai seorang pemilik yang tiada siapa mengenali kerana tidak pernah dilihat oleh orang ramai sebelum ini. 7 sekawan telah dihantar untuk menyiasat Villa tersebut tetapi me...

    Completed  
  • [✔] 13th FLOOR + BTS
    144K 14.8K 18

    Segalanya bermula setelah tujuh orang lelaki tinggal bersama dalam satu rumah, iaitu di tingkat 13...

    Completed  
  • [C] Hurt | Kim Namjoon
    3.7K 340 12

    [HIGHEST RANKED #2 IN #sadlove] Sejak Namjoon mengenali Eunra tidak pernah sekali pun dia melihat wanita ini tersenyum. Dapatkah Namjoon membantu bangkitkan kembali harapan Eunra? . . . -"Awak tak menyesal ke kenal saya?" . . . -"Saya tak pernah melupakan awak"

    Completed   Mature
  • His Daughter •Kim Namjoon•
    13.3K 1.3K 14

    Bahasa Malaysia Open the door and now you're an instant father Best For Author ♔ #360 in Short Story #307 in Short Story #208 in Short Story

    Completed  
  • I Know •KNJ• [Malay Fanfic]
    6.9K 714 9

    [Mini Fanfic] "From the start, I know you would never forget me." Thanks my bestie for the cover! @vermillion_apple Start: 11 Nov 2016 End: 26 Nov 2016

    Completed  
  • late • kim namjoon [completed]
    60K 9.7K 22

    aku terlambat .... untuk selamatkan dia . +Kisah dimana seorang lelaki sering diganggu oleh seorang perempuan aneh dan tiada asal usul di perhentian bas . story idea by : @taesport a.k.a jagung hijao

    Completed  
  • Crush Next Door[C]
    18.9K 1.8K 31

    𝘧𝘢𝘯𝘧𝘪𝘤 || 𝐤𝐢𝐦 𝐧𝐚𝐦𝐣𝐨𝐨𝐧 ||

    Completed  
  • voice message | K.N.J ✔
    16K 1.8K 35

    "You have one voice message from +601- - - - - - - - -" "Joon i'm so sorry, i have to go. gomawo. saranghae. mianhae. annyeong." --- start; 21/07/18 end; 18/10/18

    Completed  
  • [C] Our Leader » Kim Namjoon «
    161K 27.6K 31

    " If you can't love Namjoon, " " It's mean you don't know how to love Bangtan well. " --------------------------------- THE WATTYS 2016 Started :- July 22, 2016 Ended :- July 22, 2016 #Elmeow #HakakGojes

    Completed  
  • Bangtan Academy » 방탄소년단 «
    110K 14.2K 52

    "Don't believe anything that you've heard. If you do, it might be a trap. A trap to your death. They were up for something. And all of you are the subjects. " Aku patut dengar cakap kau dari awal lagi. Sekarang, ini padahnya. Mereka bukan lagi manusia. Sebelum jadi senasib dengan mereka, kau jangan langsung berjal...

    Completed  
  • IMAGINE (방탄소년단)
    431K 23.9K 170

    Suka berangan? Haha fyi author ni pun suka berangan jadi sya dgn segala hormatnya mempublishkan imagine ngok ngek ini😂 🙋 ape pon silelah terjah💓💓

    Completed  
  • Passionately Obsessed
    102K 5.2K 13

    ❝Don't you think you're getting a little too obsessed?❞ ❝I like to think of it as more passionate.❞ [PAUSED] © softaura

    Mature
  • Saya Cintakan Awak ✅
    117K 9.8K 21

    Segalanya berubah selepas dipaksa tinggal bersama seorang lelaki kerek yang paling dibenci olehnya.

    Completed  
  • Saya Cintakan Awak 2 ✅
    102K 7.9K 30

    "Aku takkan lepaskan kau"

    Completed  
  • apartment ©
    42.5K 3.4K 10

    "aku terdesak." -jjk

    Completed  
  • Who Are You? ✿ M.y.g
    119K 12.9K 41

    ❝ Siapa kau? ❞ ❝ Yang kau nak tahu pasal aku kenapa? ❞ ↳ Dia tidak mempunyai bayangan dirinya. Dia tidak mempunyai kesan tapak kakinya. Siapa dia ni? Hantu? Start :- 24 / 5 / 17 Finish :- 12 / 12 / 17

    Completed  
  • -Sweet Sugar-[C]
    13.8K 702 22

    "X..skrg ni..prlu ker nk jerit2..kalau msk kls tu diam2 xblh kerr...aq nk tido pon xleh" -suga- "ske aty aq lar..mulut aq..xde kene mengena ngn mulut kau..nk tido gy tido kat umh.. ni sklh bkn hotel.." -iemin- Gado...bnde pling biase bgi due org mnusia tu..pntg jmpe..mle lar perang dunia ke-10.. Cafe..maskot..manis...

    Completed  
  • [ Completed ] Because Of You | Suga |
    202K 16.6K 49

    Aku benci dia. Memang aku benci dia. Tapi semua tu berubah. Perasaan benci mula bertukar kepada sayang dalam diam. Sudah terlambat untuk aku buang perasaan itu bila aku diikat dengan dia. Sebab itu orang selalu pesan, " Jangan terlalu membenci, nanti jatuh sayang. " Start: 14 Mei 2016 ( 8:08 p.m.) End: 27 August 2...

    Completed