Select All
  • MOJ MUŠKARAC Kazna
    96.7K 2.4K 35

    Dzodi Elen Malpas ZAHVALE Ludi vrtuljak Moj muškarac vrti se sve brže i brže, sa sve više okreta, ubrzanja i letenja. Ne želim nikad sići s njega. Kao i uvijek, moja zahvalnost prema svakoj osobi koja mi se na njemu pridružila je neizmjerna. Polako se vraćam na Sedmo Jessejevo nebo. ...

    Completed  
  • Naše vrijeme ✔🔚
    9.7K 591 6

    Bio je hrana mom srcu, koje kuca sa lijeve strane grudi. Voda što mi gasi žeđ. Vazduh koji udišem, ispunjen njegovim mirisom. Moja tajna koju sebično čuvam od drugih.

    Completed  
  • #1 Poslije pogleda [✔]
    73.3K 3.1K 15

    Amanda & Alec Noćni život nije bezopasan, a uske uličice nisu baš ni čiste. Amanda nije bila ni svjesna šta joj jedna noć u krivo vrijeme i krivo mjesto može dovesti, a tako ni Alec koji je za svojih dvadeset i osam godina nosio sa sobom moto "život je najljepši kad si sam". Šta će da proizađe iz te kobne noći puna o...

    Completed  
  • Plavo
    132K 10.1K 61

    Ona pronalazi plave oči koje sijaju u tmurnim, jesenjim jutrima na autobuskoj stanici jednog malog prigradskog naselja. Šta će se desiti kada konačno bude odlučila da se približi tim plavim očima? Najviše mesto 1. u Romance (20. jul 2015.)

    Completed  
  • Kupljena
    606K 24.5K 28

    Ona je osećajna, odgovorna i slomljena. On je arogantan, umišljen i bezosećajan. Ona odgaja bolesno dete. On želi da kupi jednu noć sa njom. Ponuda je pala u pravo vreme, dogovor je postignut i sudbina se poigrala. Koliko košta ljudska duša? Zbog čega smo spremni da prodamo sebe? Čak i cena ima svoju cenu.