Selectează-le pe toate
  • Zsírkréta //Befejezett//
    351K 19.5K 60

    A magányos művészlány találkozása egy antiszociális sráccal és a gondjaival.

    Finalizate  
  • Kérlek maradj velem
    57.3K 2.8K 55

    1.évad Kegyetlen szerelem Ash és Lauren. Két lány, két különböző történet. A sors még is úgy hozta, hogy egy párt alkottak. Majd sajnos szét is mentek. Laurennek sikerül vissza hóditani Ashleyt vagy Ash talál valaki mást?

  • Kegyetlen szerelem
    90.9K 4.2K 58

    Ashley és Lauren mindig is gyűlölték egymást, de mi van akkor ha egy házba kerülnek? Lauren mindig is nagy rockstar akart lenni, még Ash híres író. Lauren felfigyel Ashre, de mi van ha ezt Ash nem akarja? Vajon sikerül a két lánynak össze barátkozni? Vagy lehet több lesz köztük, mint barátság?

    Pentru adulți
  • You Are My Hero
    11.8K 727 20

    -Kara Danvers,te vagy az én hősöm. Ahogy ránéztem aban a pillanatban ellenállhatatlan vágyat éreztem arra,hogy megcsókoljam.

  • Hogyan tegyünk tönkre egy esküvőt?
    39.4K 2.3K 19

    Lexa Graham csak egy átlagos lány akinek a barátja váratlanul az egész csaladja előtt kéri meg a kezét. Itt kezdődhetne a tündérmese...csak egy probléma van, Lexa nem szerelmes Mikeba. Sőt igazából még sose volt szerelmes, de hát ki tudna nemet mondani a 90 éves nagyija előtt egy férfinak aki amúgy szinte tökéletes. Í...

    Finalizate  
  • You & I [✔️]
    52.3K 2.5K 35

    12 évesen kezdtem rájönni, hogy nincs minden rendben velem. Minden barátnőm rá volt állva valamilyen pasira. Engem meg senki sem érdekelt. Nem volt titkos szerelmem aki után otthon nyomozhattam volna. Ünnepekkor már a család is kérdezte, hogy hogyan állok a fiúkkal, amire mindig egy semmitmondó fejrázással válaszoltam...

    Finalizate  
  • Fogadásból
    40.2K 1.4K 19

    Hová vezet egy könnyelmű fogadás? Hogyan alakul egy kaland kapcsolattá? Meddig lehet apró titkokat őrizni?

    Finalizate