Select All
  • revenge ; parkseonghwa
    41.5K 5.4K 30

    status 》 completed aku buat sebab nak balas dendam, tapi kenapa aku rasa macam aku terkena jerat sendiri? •geumvengers-2019

    Completed  
  • [OG] Kampung Boy <AteeZ>
    2.7K 300 6

    Budak bandar duduk kat kampung?? Mana ada kelas?!! Bandar cantik, kampung buruk!! Kalau tak disebabkan ada misi, Tak ingin kami berlapan nak duduk kat kampung!!

  • [c] Badboy Anti Perempuan [ Ateez ]
    12.3K 1K 12

    " aku salute kau kalau boleh buat ateez yang badboy tu jatuh cinta dekat perempuan " status ; completed ♡

    Completed  
  • ^°ᴀᴛᴇᴇᴢ ᴄʀᴀᴄᴋʜᴇᴀᴅ [🐣] °^ 𝗦1 & 𝗦2 [✓]
    30.5K 3.7K 69

    (͡° ͜ʖ ͡°) just achees..i means ateez thing ∆SLOW UPDATE [Hight Rangking] #1,2,4,5 and 14 in crack #1 in atiny #4 in wooyoung #3 in jongho #10,7,13, 5 and 8 in ateez

  • [ ✔ ]School 2020 Ateez ver.
    12.1K 1.1K 37

    8 namja yang tiba tiba datang dalam kehidupan 8 yeoja menyebabkan semuanya berubah Start : 6 April 2020 End : 4 Mei 2020 Status : Completed

    Completed  
  • Promise ' PSH
    1.6K 272 7

    " kau janji takkan tinggalkan aku . tapi kau mungkir janji tu " ÷ short story

  • Agony.
    9.5K 1.5K 16

    " kau nak sangat kan aku mati ? " ❝ AGONY ❞ # meaning : penderitaan ( completed ) + angst genre . + ateez fanfiction .

    Completed  
  • 《C》KISS MARRY KILL | 최산
    6.2K 1K 17

    Orang bodoh saja yang akan terjerat dalam 'permainan' yang diciptanya. #1 in choisan [ 10082021 ]

    Completed   Mature
  • [C] DEATH MIST 《SAN》
    3.5K 565 17

    Apabila seseorang itu dalam kesusahan yang amat berat, akan datangnya kabus yang tebal mengelilinginya. Akan ada seseorang yang muncul dibalik kabus tebal itu "Welcome to Death Mist. Aku akan bantu kau untuk mendapatkan keadilan" Marilah singgah ATEEZ, NCT and SF9 fanfic Start :- 17 April 2020 End :- 5 May 2020

    Completed  
  • [C] PSYCHO LOVE《SEONGSANG》
    6.8K 770 24

    Mengisahkah tentang Park Seong Hwa dan Kang Yeo Sang yang dilamun cinta agituw. Tetapi salah seorang dari mereka ialah psiko. Siapakah gerangan psiko itu? Seong Hwa? Yeo Sang? Atau Ateez? Kes pembunuhan 'lelaki sabit' semakin menjadi-jadi sehingga Ateez menjadi targetnya juga. Mampukah Ateez membongkarkan identiti 'le...

    Completed  
  • [C] LONE ☾ 종상 ☽
    6.4K 1.5K 17

    ❝ Percayalah kata aku, kau takkan sunyi. ❞ ✧*:.。.✎ ateez jongsang's angst fanfiction ⚠️TIADA UNSUR LGBT DALAM FANFIC INI⚠️ Start : 21 July 2020 End : 21 July 2020 Cover: Thanks @precioussoobin_ for this beautiful cover

    Completed  
  • Lucid Dream [ Park Seonghwa ] ✔
    2.2K 354 17

    " dia asyik muncul dalam mimpi aku. aku perlukan dia " , park seonghwa status 》on going ; ♡

    Completed  
  • How To Fall In Love? [Ateez Af]
    2.4K 307 19

    8 namja dan 8 yeoja bertemu disebuah sekolah.... Dari kali pertama jumpa asyik gaduh saja sampailah suatu hari... Hati masing masing mula berbunga bak taman bunga....Masing masing semakin dekatkan diri tapi tulah jual mahal kan hiks.... Berlakulah tragedi nangis menangis.....

  • ISLAND « Ateez Af »
    3.6K 412 20

    8 namja & 8 yeoja terperangkap di sebuah pulau . dapatkah mereka keluar dengan selamat dari pulau itu ? Sorry We're Close

  • VeriVery Kids ft Ateez
    1.7K 197 4

    Apabila habang-habang Ateez kena jaga 7 orang budak yang sangat lah nakal . [ 11/2/2020 ] » #4 - kids [ 14/2/2020 ] » #6 - kids [ 25/2/2020 ] » #1 - verivery Jemput la baca yer wahai Verrer dan Atiny ~

  • Step Brother || KYS ft KTH
    955 102 4

    Tak pernah terfikir dalam fikirannya untuk dapat abang tiri . " Tak kesah lah kau tua daripada aku pun , aku takkan panggil kau hyung! " dapatkah dia menerima abang tirinya itu dalam hidup dia ? atau selama-lamanya dia akan membenci abang tirinya itu ? mari lah singgah story ayee . [ Yeosang & Taehyung Fanfic ] ...

  • Ateez & Bts Dorm
    73.1K 7.4K 67

    8 ekor beruks bergabung dengan 7 ekor tenuks di sebuah rumah . Memang jadi zoo lah rumah tu . Nak tahu sejauh mana kehanatan mereka ? Dengan ini saya mempelawa anda untuk masuk ke dalam . Dipersilakan ~ #1 - Ateez #8 - Bts Season 1 - COMPLETE ✔ Season 2 - ft TXT [ On-Going ] *** Anda Army @ Atiny ? Dipersilakan unt...

  • Mermaid • Ateez af •
    770 90 5

    mereka jadi manusia semata-mata meraih cinta daripada gadis yang mereka suka CLOSE ♡

  • My Tutor - ✿ Ateez AF
    1.4K 159 6

    apabila kau bermasalah dalam pelajaran dan pengetua suruh kau belajar dengan senior Close ✔ ●○●○●○●○ cover : me ©ddeonghwa-

  • 𝗕𝗜𝗧𝗧𝗘𝗥𝗦𝗪𝗘𝗘𝗧 𖥻! seonghwa
    966K 46.9K 54

    ❝ 𝗼𝗵 𝗺𝘆 𝗴𝗼𝗱 𝗵𝗲'𝘀 𝗮 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗹𝘆 𝗯𝗮𝗱 𝗯𝗼𝘆 ❞ ˚₊· ͟͟͞͞➳❥ 𝘪𝘯 𝘸𝘩𝘪𝘤𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘮𝘰𝘴𝘵 𝘪𝘯𝘯𝘰𝘤𝘦𝘯𝘵 𝘨𝘪𝘳𝘭 𝘪𝘯 𝘴𝘤𝘩𝘰𝘰𝘭 𝘪𝘴 𝘳𝘦𝘤𝘳𝘶𝘪𝘵𝘦𝘥 𝘵𝘰 𝘢 𝘨𝘢𝘯𝘨 𖥻 𝘆𝗲𝗼𝘀𝗮𝗻𝗴𝘇 2019

    Completed  
  • ¿ʇoN ɹǝɥʇıǝN II ᴺᵉⁱᵗʰᵉʳ ᴺᵒᵗ? (Af)
    1.5K 222 18

    Mengisahkan 8 orang yeoja yang berkawan rapat diculik oleh sebuah kumpulan Mafia yang terkenal dinamakan sebagai "Wonderland" tetapi wonderland hanyalah nama yang diberi orang.... Semuanya berjalan dengan lancar apabila ketua kumpulan wonderland mendapati mereka menculik orang yang salah.... Kejutan demi kejutan diber...

  • [OG] MR.MAFIA || ATEEZ AF
    2.3K 267 11

    Status : HIATUS Apabila family kau upah ' MAFIA ' untuk jadi bodyguard kau , apakah yang akan terjadi? Protect or Kill Itu pilihannya Start: 13 Jun 2020 End:

  • Truth or Dare 《에이티즈》
    1.5K 261 12

    Sampai masa, korang tak boleh sembunyi - someone - reason i make this book ; saje, nanti delete la ☆ publish : 4 April 2020 ☆ end : ? 《status : hiatus》

  • 【C】 Stronger :: Found You |I 최종호
    715 222 11

    ❝ I never thought such a person existed on this earth ❞

    Completed  
  • [✅]WORST - People can change | JEONG YUNHO
    1.6K 275 9

    ❝ Kalau awak tau perangai saya macamni, kenapa dulu awak beria sangat nak dengan saya? ❞ - unknown. 🍒start. ²⁶/⁰¹/²⁰ 🍑end. ²⁸/⁰⁵/²⁰

  • PIRATE KING 2 : NIGHTMARE
    4.2K 883 17

    START: 29 / 07 / 2020 END: 14 / 08 / 2020

  • STEP BROTHER || Yunho ATEEZ
    19.1K 1.7K 13

    START: 01/07/2019 END: 26/08/2019

    Completed  
  • BAD GUY || Yunho ATEEZ
    25.2K 2.8K 20

    START: 10/01/2020 END: 27/01/2020

    Completed  
  • DREAM || Yunho ATEEZ
    4K 788 16

    START: 03/05/2020 END: 24/05/2020

    Completed