Select All
  • Karei-Naru Ichizoku(The Great Family)
    114 0 13

    Tensiunile între Tsukumo și Youlin Wang, socrul lui sunt foarte mari așa că Hiro vine special în Hong Kong pentru a fi alaturi de el. Ce voi vor avea experiențe de ne uitat ca în vremurile când trăiau în America, ca frați. Sper să vă placă.

    Completed  
  • Eigobīto cu 4 hăndrălăi
    150 0 24

    După reîntoarcerea din Italia Hiro, Tsukumo, Mocomichi și Louis devin profesori la o clasă de-a III-a. Acolo îl vor întâlni pe Randy un ghiozdan magic vorbitor de limba engleza unde de-acolo începe adevărata distracție.

    Completed  
  • The Swarm
    129 0 20

    Ziua Mirunei care v-am avea loc în Italia se va schimba foarte mult situația. Ba la sala, Ba cu mafia, Ba cu petrecerea. Iar Hiyori o va învăța pe Miruna o lecție de viață și de moralitate pe care nu-și dorește să i se întâmplă surorii sale. Sper sa va placa și sper că anul acesta sa se lanseze serialul The Swarm dar...

    Completed  
  • Versailles
    133 0 14

    Două nunți și un botez. Așa începe această poveste:Su Li-zhen, Leah Dou și Li Yan devin noii membri ai familiei, Louis e un hater 🏳️‍🌈 iar fisu noul născut gay și o petrecere de milioane în Versailles, Paris. Ah! Plus Jackson idolul femeilor 😂😂😂

    Completed  
  • Lost Judgment
    143 0 19

    Venirea Ianei, Hiyori și Miruna în Japonia după băieți le va schimba mult viața. Mai ales viața lui Hiro care ajunge să-și sacrifice viața familiei sale. Cel de-al doilea joc Lost Judgment a fost lansat acum o lună și ceva. Deci sper să vă placă.

    Completed  
  • Judge Eyes
    143 0 12

    Inspirat după jocul Judgement. Bine acest joc va avea și partea a doua dar se va lansa în septembrie și.... da...

    Completed  
  • Crăciunul cu Unchii BTS
    114 13 17

    Încă o. poveste cu BTS! Vă aștept și aici și pe Tik Tok.

    Completed  
  • A life:A love
    77 0 15

    Încă o poveste din păcate tristă dar... în fine sper să vă placă.

    Completed  
  • M's TABLE by Mocomichi Hayami
    411 0 105

    Acesta este cea mai lungă poveste pe care o voi scrie. Da....iar culinar și iar se va întrerupe că n-a.... Asta-i viața.

    Completed  
  • Kyojo 2
    150 1 19

    A doua parte a poveștii Kyojo. Da....asta e mai lungă decât cealaltă....da... Sper să vă placă.

    Completed  
  • 2046-Misterul Camerei de Hotel
    171 0 11

    Misterul Camerei 2046 și trecutul lui Tsukumo îl pun la dificultate pe Jackson cu Iana, Hiro și Shoshana. Pe lângă asta relația dintre Jackson și Hiyori fata lui Hiro și Iana devine una de legământ. M-am luat de la filmul 2046, un film Japonez-Chinez care nu vi-l recomand. Sper să vă placă.

    Completed  
  • Aventură la 2 famili
    121 0 8

    Venirea lui Louis cu Mariela la Washington DC îi va da multe bătăi de cap lui Hiro mai ales că la final vor deveni vecinii lor.

    Completed  
  • Killing for the prosecution
    191 2 10

    Institutul i-a invitat pe Tsukumo şi ceilalți să lucreze pentru câteva zile în Tokyo. Adică.....s-a întâlnit cu Mocomichi, Yuki și Yuri au devenit gay și câte și mai căte......

    Completed  
  • Hiro-Meshi Japanese Home-Style Cooking 2
    104 0 4

    După mai bine de 10 ani de când au început să gătească, Iana și Hiro au reluat această activitate.(Din păcate nu e gata povestea că Hiro......știți...din ce cauză)

    Completed  
  • Kyojo
    53 0 7

    După pensionarea lui Dan, Tsukumo devine noul sef al institutului. Aşa că el, Iana, Hiro, Hiyori şi Shoshana se mut la Washington DC unde vor face academia de poliție ce îl au ca instructor normal Tsukumo. Relație dintre ei şi Tsukumo se vor shimba radical. Aşa că sper să vă placă această poveste.

    Completed  
  • One million stars falling from the sky
    36 0 4

    După o noapte lungă cu Iana și Tsukumo(să nu vă gândiți la prosti) la final începe o ceartă între cei 2: "Hiro:Să dea Dumnezeu să ai parte numai pentru tine nu pentru alți români." Hiro:Să se facă toate sticlele ăstea în alimentație.... Tsukumo:Da. Şi să am bani să le plătesc că bine zici.✋Hai. "Hiro:Da da. Şi să ți l...

    Completed  
  • Ando Lloyd-a.i. Know Love
    82 0 9

    După 2 luni de când s-a născut Hiyori fiica Iane şi a lui Hiro ar trebuit să-i aleagă pe Tsukumo şi Shoshana naşi pentru fiica lor. Dar situația începe să se complice. Hiro şi Dan pleacă în California, Tsukumo a fost omorât iar un robot la fel ca Tsukumo pe nume Ando Lloyd o va proteja pe Iana cât timp băieții sunt pl...

    Completed  
  • Mr Brain
    166 1 15

    Tsukumo Ryusuke este un neurostintific ciudat dar strălucit în care îşi va lua rolul nu numai ca lucrător in Institutul Național de Cercetări al Ştiinței Poliției dar ca şi doctor de familie a Ianei aflând la a patra lună de sarcină. Iar la a cincea lună de sarcină Iana îi spune li Hiro că vor avea o fată.

    Completed  
  • Cartea în Jurul Lumii
    278 0 20

    Iana împreună cu Adrian Cioroianu şi Filip-Lucian Iorga vor crea o carte în care va cuprinde țările Israel-Rusia-Japonia-Coreea de Sud-Germania-Elveția-Franța-Spania-Portugalia-SUA. Iar în Japonia Iana aflat că este însărcinată și a jurat la mormântul lui Hiyori că dacă va ieși fată o va numi așa cum o chema pe ea.

    Completed  
  • Luna de Miere în Japonia
    210 0 14

    După 10 ani de când se cunosc a sosit momentul ca Iana şi Hiro să îsi unească destinele căsătorindu-se de 3 ori:ortodox și catolic în aceeași zi în România și budist(adică shintoist) in Japonia la Luna lor de Miere.

    Completed  
  • Trădată în Statele Unite ale Americii
    186 1 12

    După ce Iana termină facultatea ea pleacă în America pentru a rămâne cu Hiro dar în relația lor este băgată de Shoshana, o fată român-american care este și colegă cu Hiro de muncă la serviciul Unchiului Ianei Dan. Desigur că Iana iar va suferi după ce îi vede pe Hiro și Shoshana sărutânduse având astfel să sufere pent...

    Completed  
  • Iana pe Gheață
    185 0 12

    O să fac o precizare la Victor şi Yuri din Rusia. În povestea mea Victor va fi cu numele Yuri iar Yuri va fi cu numele Victor. Da. M-am luat de la anime-ul Yuri on ice deci... După 3 luni decând Iana face patinuar ea cu Yuri pleacă in Japonia unde acolo îl va întâlni pe Victor, va avea o coregrafie pentru Împăratul Na...

    Completed  
  • Logodiți În Elveția
    160 0 7

    După ce au ajuns în Elveția la Lausanne cu ajutorul Mătușei lui Patricia, Diego, și Jyuka Hiro îi va alege Ianei un inel pentru a o cere în casătorie. O cere în parc defață cu Margareta, Adrian (Bădie), Charlotte, Ela și copii. Răspunsul ei îi veți afla când veți citi povestea.

    Completed  
  • Vancanță cu peripeții
    461 0 8

    Atenție! Această poveste conține şcene 18+ deci nu o citiți dacă sunteți mici. Crezând că va avea o vacanță liniștită, Iana va avea un coșmar după ce este violată de către Hiro în baie. Dar se împacă până la urmă cu ajutorul lui Leo și Sofia, verișoarele Ianei dar toată lumea va afla de acel coșmar astfel încât Hiro î...

    Completed  
  • Kamen Rider Kabuto God Speed Love
    155 1 10

    Este a doua parte a povestei precedente. Hiro și cu Yuki încep să nu se mai înțeleagă, Hiyori se îmbolnăvește și moare iar cei 2 se vor răzbuna pentru moartea ei. Dar asta nu-i de-ajuns. Iana întră din nou în depresie, Jyuka la fel astfel încât luna Mai devine luna doliului pentru familia Mizushima-Felipe.

    Completed  
  • Kamen Rider Kabuto
    620 2 42

    După aproape 3 ani de când Iana îl cunoaște pe Hiro cei 2 vor afla că ea este Sailor Moon iar el Kabuto. Povestea începe așa. Replica bunicii Isabella spunea astfle:Mergând pe calea raiului omul care va stăpâni totul. Hiro și Iana își încep relația dar asta nu îi va ajuta deloc deoarece Hiro află de secretul Serenei p...

    Completed  
  • Londra-Lansare Muzicală
    143 0 12

    Pentru că și la Londra aveau Lansarea celui de-a doua parte din filmul Black Butler Iana, Hiro și Charlotte au mers acolo,(Desigur cu alte peripeții) Adoptarea lui Pisic, reîntâlnirea cu Mătușa Elena și Unchiul Alexander, Disparitia Ianei, bătaie, certuri și împăcări.

    Completed  
  • Hiro-Meshi Japanese Home-Style Cooking
    765 2 37

    După mutarea lui Hiro și a lui Charlotte în România el și cu Iana încep împreună să gătească. Această poveste este cuprinsă în 4 părti.

    Completed  
  • Drop
    155 1 11

    Pentru că la ajunul de Anul Nou Hiro s-a făcut roșcat la păr după ce s-a întors în Japonia și venirea Ianei la ei după ziua acesteia Hiro era deja agresiv și a început să fumeze. Pentru ca Iana să înțelagă tot adevărul Hiro îi spune de față cu ceilalți băieți. Dar când Iana ajunge să se intoxice de la somnifere, Hiro...

    Completed  
  • Welcome to Romania
    137 9 11

    Acum 3 ani Hiro și Charlotte vin în România pentru a asista la concertul surorii sale. Iar anul acesta împreună cu Iana au vizitat România în 4 orașe cum ar fi:București, Brașov, Târgul Neamț și Constanța.

    Completed