Select All
  • Anubis : De deur van de toekomst is de sleutel naar het verleden.
    187 0 6

    In dit verhaal lees je het leven van de oud bewoners hoe die nu is. Wat ze nu allemaal meemaken. Er komt ook een reünie en ze worden closer dan ooit, maar ondanks alles ligt er spanning op de loer wat gevolgen heeft voor hen kinderen. Kunnen de Anubis bewoners hen kinderen voor het kwaad beschermen ? Of worden de kind...

    Mature
  • Anubis en de vloek van Achesenamon: Het vervolg
    131 5 3

    Het verhaal gaat verder. De vloek is opgeheven, maar kunnen de bewoners hun normale leventje weer leiden of ligt er opnieuw gevaar op de loer?? Dit verhaal gaat verder hoe ik het graag had willen zien. Veel leesplezier en... SIBUNA!!

  • Het huis Anubis en de gouden sleutel
    622 11 25

    het vervolg op: Het huis Anubis en de verborgen schat

  • Wat als .... zijn eigen spin-off had?
    650 9 14

    In dit boek vertel ik korte verhaaltjes over wat de personages van het huis Anubis beleven na hun avonturen in het huis Anubis. Ieder hoofdstuk bevat een apart verhaal over 1 van de personages. Zeer waarschijnlijk ga ik sommige verhalen verder schrijven maar dat is ook afhankelijk van het aantal likes en hoe vaak het...

  • Anubis Jeroen en Patricia 💞
    1.7K 3 29

    Hee , ik ben grote fan van Jeroen en Patrcia. Dus vandaar dit verhaal, ben je benieuwd , neem dan zeker een kijkje Sibuna !!

  • Overspel In De Liefde 💔
    4.5K 23 35

    De bewoners hebben 's nachts een feestje ,als opeens de bel gaat waardoor hun leven compleet zal veranderen. Wie staat er voor de deur en wat wil die persoon van de bewoners van het Huis Anubis?en gaat de vriendschap tussen de bewoners kapot nu deze persoon in hun leven verschijnt?

  • Anubis en de terugkeer van Sibuna. (VERVOLG)
    22.3K 177 103

    dit is een vervolg op anubis en de terugkeer van Sibuna. hoe gaat het nu tussen Fabian en Nienke , na hun verzoening? en zijn Appie en Amber na een eerste zoen nu een stel?

  • vriendin of Rivaal?
    1.4K 5 35

    Noa organiseert een reünie voor haar studentenvriendinnen waarvan 1 nog een echte vriendin is. Amy,haar studentenvriendin spreekt na de reünie vaak met Noa af en hebben lol samen. maar Jeroen vindt de vriendin van Noa ook leuk en gezellig. misschien iets te leuk? Wanneer Amy op een dag plots onverwachts aan de deur s...

  • De Toekomst (2)
    1.5K 13 19

    Nadat Jeroen en Linda in het ouderlijk huis van Mick zijn komen te wonen,en ze vier kinderen opvoeden met z'n tweeën,lijkt de spanning tussen hen op te lopen. Vooral nadat Jeroen met Noa lijkt gezoend te hebben. Zijn zijn gevoelens weer terug voor Noa? En komt Linda achter de zoen?