Select All
  • Hopeless
    931K 45.5K 83

    "Láska je cit, který si vymysleli lidé, aby měli omluvu pro své naivní chování."

    Completed   Mature
  • Rozhodnutí
    6.1K 598 28

    Každý den děláme miliony rozhodnutí, která po drobných či větších krocích tvarují náš osud. Každá volba je krok do neznáma, která nám může srazit vaz.

    Completed   Mature
  • And yet so different - ff - H.S.
    603K 31.8K 86

    Narodili se ve stejný den... Odmalička vyrůstali spolu... Vypadají úplně stejně... A přesto je každý úplně jiný... Harry, ten starší, měl vždy všechno... Dostal vždy to, co chtěl... Edward, mladší jen o pár minut, to naopak díky němu vždy ztratil... Přijde nová dívka... Chytrá, talentovaná a přesto trochu stydlivá... ...

    Completed  
  • All I ask for is a little bit of pain
    196K 15K 98

    Vztah s ním byl téměř perfektní. Kazila ho jen naprostá maličkost. Nikdy jsme se nedokázali shodnout na tom, jestli nám sex chybí, nebo překáží.

    Mature
  • Owned
    475K 27.2K 102

    Čtyři neškodná, nevinně vyhlížející písmenka. Nic víc, nic míň. A i přes to mohou být pro někoho nepochopitelnou úchylkou, pro jiné životním stylem.

    Completed   Mature
  • Duplicity [h.s]
    101M 1.7M 102

    "Smoking is bad, you know." The placid voice speaks up from the distant dark corner, nothing to see but a tall silhouette and an orange glow of a cigarette cherry. "It's the least of my problems," I murmur with my own between my lips, proceeding to feel the stagnant debris valley my throat when I suck delicately. He...

    Completed   Mature