Chọn Tất Cả
  • Loutka《CzeSerb》
    27.1K 1.5K 32

    "Budeš jen moje loutka" "Cože?!" "Uděláš co ti řeknu nebo-" (Úryvek z kapitoly 25.) 12.03.2020 - 20.08.2020

    Đã Hoàn Thành  
  • Random Oneshots
    1.5K 67 13

    Tohle jsou úplně náhodné jednodílovky. Většinou sem napíšu něco z nějakého fandomu ve kterým zrovna jsem, což se mění celkem často. Publikuji také jednou za uherský rok, protože většinou něco rozepíšu, ale nedopíšu protože dostanu jiný nápad a začnu psát to. Tohle můžete úplně ignorovat. Je tu opravdu naprostý chaos.

  • RusAme Love story CountryHumans
    2.6K 178 5

    Existuje svět. Svět krerý je jiný než ten náš. Liší se tím, že v něm nejsou státy ve kterých žijí lidé, ba naopak v tomhle světě jsou státy lidmy a říká se jim CountryHumans. Prožívají radosti a strasti, přátelství, nenávist a někdy i lásku. Pravou lásku hledá mladý CountryHuman Amerika. Ale moc nevěří že se mu to pod...

  • Život countryhumans
    26K 1.3K 43

    My jsme taková trhlá parta, která vymýšlí pořát něco šíleného a milujeme večerní párty plné alkoholu, rambajsu a zábavy.

    Đã Hoàn Thành  
  • Nic není jak si myslíš... (COUNTRYHUMANS)
    11.4K 487 8

    Česko a Srbsko. Znají se už od mala a jsou to dobří přátelé jenže Česko potlačuje něco už strašně dlouho. Ale Srbsko už někoho má.. Řekne mu Česko co cítí? Co se stane? Jaká bude reakce? Pokud tě to zajímá, čti! Jsem tu s dalším příběhem, ale trochu jiného žánru! Já moc doufám, že se vám moje kniha bude líbit, protož...

  • Valka o svět [Countryhumans]
    29.4K 1.9K 95

    Smyšlený příběh. Prostě čti a nehejtuj. Varování. Tento příběh obsahuje morbidní scény a taky nějaké scény nevhodné pro "neposkvrněné", takže to není při děti. Byli jste varováni.