Select All
  • truth or dare ∽ BTS ✔
    70.4K 5.6K 15

    ■ complete ■ Bermula dengan game Truth or Dare yang salah dimainkan oleh tujuh remaja lelaki. Sehingga membawa kepada pembunuhan. "What the kind of this ritual is this?!" "Selagi aku tak jumpa siapa pembunuh tu, permainan ni takkan dihentikan!" Cover by ∽ shahyun Story by ∽ Itsmaniesa

    Mature
  • Bloody Love, Mafia✔
    617K 33.7K 51

    "Are serious Clara? You don't know him?" Clara pantas menggeleng. "None of my business" "I just need my cargo back!" "Not that easy Miss Evans, I need something as jaminan" "-Jaminan?" "What do you want?" "It's you" Just because of a small matter, both of them meet each other in unpleasant condition. Start: 1st Jan...

    Completed   Mature
  • Dear My Karmila [C]
    85.9K 8K 18

    [[ Pemenang Anugerah Wattys 2018 Kategori Perempuh Cabaran ]] Siapa tidak seram, bila diri sendiri selalu menjadi perhatian seseorang. Karmila sentiasa merasakan yang dirinya diperhatikan, tetapi apabila menoleh, mencari. Tiada pula bayang yang dicari. Lagi gila, apabila menerima seutas rantai berlian yang harganya be...

    Completed  
  • BTS Kids | S2 & S3
    371K 50.3K 94

    "argh!!!!" "apa dah jadi dengan aku?" "chim, aku mimpi je ke ni? Kenapa..." "buku tu dah hilang, ottoke?" "kita kena cari jalan macam mana nak kembalikan semuanya kepada asal..." "noona, gwenchana. apa pun yang jadi Kookie tetap akan ada dengan noona tehee." . . . ♡sila baca BTS Kids? dulu untuk lebih faham. season2...

  • Our Little Angel Book 2
    32.3K 1.8K 18

    +Myungsoo hidup kembali? Jin yang sudah seperti orang hilang akal semenjak kehilangan Myungsoo. Terpaksa yang lain menenangkan Jin yang selalu menangis apabila teringatkan Myungsoo. Suatu hari seorang budak yang seiras Myungsoo muncul. Jin sudah gembira mendengar khabar itu. Tapi ada rahsia tentang Myungsoo yang merek...