Select All
  • Flower Girl | KIM JUNKYU
    32.8K 3.9K 30

    (calling out for those who found this book from tiktok, boleh tak send link video tu, just nak tengok, tq <3) "Awak tahu tak awak ni macam cinderella" "Maksudnya?" "Yelah cinderella tinggalkan kasut, awak tinggalkan kiss dekat bibir saya" "Awak tahu puas saya cari orang tu. Saya selalu fikir siapalah yang tinggalkan k...

    Completed  
  • rawr ! ¦ 𝗸𝗮𝗻𝗲𝗺𝗼𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘀𝗵𝗶𝗻𝗼𝗿𝗶 [ON HOLD]
    7K 1.2K 33

    ( My Cutie Robot : Another Ending ) ❝This tiger loves you, and will always do.❞ ++ Apabila takdir membenarkan mereka untuk bersama. start : 260322 end : [ unidentified ]

  • suicide • k. yoshinori
    2.6K 329 12

    Kehilangan adalah satu hal yang ditakuti manusia. siap atau tidak, semua pasti akan merasakan kehilangan. " terima kasih, dunia " - yoshinori, 2021 ©skieezvoir 🦉

    Completed  
  • boy next door ; k. junkyu
    172K 12.5K 29

    what would happen if a girl who is forbidden to touch anything outside falls in love with the boy next door? - treasure's junkyu fanfic - lowercase intended - narration | epistolary [ UNEDITED ]

    Completed  
  • ℳ𝒾𝓂𝓅𝒾~ 𝒦𝒾𝓂 𝒥𝓊𝓃𝓀𝓎𝓊✔
    1.4K 285 8

    𝑴𝒊𝒎𝒑𝒊 𝒃𝒖𝒓𝒖𝒌 𝒅𝒊𝒕𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂𝒍𝒌𝒂𝒏 𝒐𝒓𝒂𝒏𝒈 𝒚𝒂𝒏𝒈 𝒅𝒊𝒔𝒂𝒚𝒂𝒏𝒈𝒊... 𝑹𝒆𝒂𝒍𝒊𝒕𝒊𝒏𝒚𝒂 𝒔𝒂𝒏𝒈𝒂𝒕 𝒎𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒊𝒌𝒂𝒏... ☆COMPLETE☆

    Completed  
  • happiness || kim junkyu
    2.4K 627 23

    || complete > ❝ be happy for me please? ❜❜ Sᴛᴀʀᴛ : 04032021 ᴇɴᴅ : 19032021

  • [C] SIXTH SENSE «HARUTO TREASURE« ✅
    13.9K 2.2K 17

    Kisah dimana Haruto kehilangan teman wanitanya...segala bukti yg ada masih tidak dapat membukti kes teman wanitanya...namun selepas kehadiran seorang gadis misteri...segalanya berubah satu per satu...kini Haruto dapat merungkai segala yang berlaku dan semakin berubah...baginya dia tidak boleh kehilangan orang yang di...

    Completed