One Shot with Niall Horan

1.3K 111 16
                                    

~One Shot with Niall Horan~

Κάθομαι κοντά στο παράθυρο και παρατηρώ το λευκό χιόνι να πέφτει. Σήμερα είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η μητέρα μου ήταν σε κάτι συγγενείς. Δεν είχα και πολύ όρεξη να πάω, έτσι έπεισα τη μαμά μου να πάει μόνη της αφήνοντάς με μόνη στο σπίτι. Είχα ανοιχτή την τηλεόραση σε μια πρωτοχρονιάτικη εκπομπή. Οι καλεσμένοι ξεκίνησαν την αντίστροφη μέτρηση για να δεχτούν το νέο έτος: ...5...4...3...2...1...Καλή Χρονιά!!!

Μόλις λοιπόν άλλαξε η χρονιά, άκουσα έναν ήχο από το κινητό μου. Κάποιος μου είχε στείλει ένα μήνυμα φαίνεται. Πλησιάζω το τραπέζι στο οποίο είχα αφήσει το κινητό μου και ανοίγω το μήνυμα. Ήταν από τον Niall, τον κολλητό μου. Ήταν ο παιδικός μου φίλος, μαζί μεγαλώσαμε, μαζί στα καλά, μαζί και στα δύσκολα. Ήταν πάντα δίπλα μου. Εκείνη την περίοδο όμως ήμασταν μαλωμένοι.

*2 WEEKS AGO*

Είμαι στο σπίτι του Niall. Είχαμε κανονίσει να βρεθούμε όταν θα τελείωνε την προπόνηση στο σπίτι του για να δούμε μία ταινία.

<< Καλή μου, ο Niall δε γύρισε ακόμα. Θες να τον περιμένεις στο δωμάτιό του; >> μου είπε η μαμά του Niall.

<< Εε, ναι. >> της απάντησα και κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο του.

Με τόσες φορές που έχω έρθει σε αυτό το σπίτι ήξερα τα κατατόπια και θα μπορούσα να πάω στο δωμάτιο του, ακόμη και με δεμένα μάτια. Άνοιξα την πόρτα και έκατσα στο μαλακό κρεβάτι του. Επειδή όμως ο Niall αργούσε να έρθει, εγώ έκανα βόλτες στο δωμάτιο του βλέποντας τα πράγματα του. Το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα καφέ κουτί σε ένα ψηλό ράφι στη βιβλιοθήκη, το οποίο δεν είχα ποτέ παρατηρήσει ότι υπήρχε. Το πήρα στα χέρια μου και το άνοιξα. Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Σε αυτό το κουτί υπήρχαν κάποια μικροαντικείμενα που σου θύμιζαν τόσα πολλά. Ο Niall είχε μάλλον κρυμμένα σε αυτό το κουτί, τα εισιτήρια από μια συναυλία όπου είχαμε πάει, ένα βραχιόλι δικό μου το οποίο νόμιζα πως είχα χάσει, πολλές φωτογραφίες των δυο μας και άλλα τέτοια αναμνηστικά. Τα μάτια μου είχαν αρχίσει να βουρκώνουν. Είχε κρατήσει τόσα πράγματα δικά μου, από κάποιες εξόδους μας, με αγαπούσε πολύ. Μπορεί να ήμουν η καλύτερη του φίλη αλλά κάτι δεν μου κόλλαγε σε όλο αυτό. Τόσο πολύ με αγαπούσε; Κοιτάω μία - μία τις φωτογραφίες μας, ώσπου μία μου τράβηξε την προσοχή. Στην εικόνα αυτή ήμουν μόνο εγώ και φαίνεται ότι ο Niall την είχε κόψει σε σχήμα καρδιάς. Ήξερα ότι με αγαπούσε αλλά πάντα νόμιζα φιλικά. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να με αγαπούσε κάπως διαφορετικά... ποτέ δεν-

One Shot with Niall HoranWhere stories live. Discover now