Κεφάλαιο 4

1.3K 147 0
                                    

"Εμ..πάω να παραγγήλω κάτι να φάμε" η φωνή της Liz ακούγεται σαν ψύθιρος.
"Εντάξει" ο Harry της χαμογελάει.

'Μα γιατί δεν χαμογελάει πιο συχνά?' σκέφτεται αποσβολομένη από το υπέροχο χαμογελό του.

Εκείνη ανταποδίδει και πιάνει στο σταθερό τηλέφωνο,τηλεφωνόντας για να πάρει φαγητό.

Μολίς τελειώνει επιστρέφει στον καναπέ μαζί με τον Harry. "Παρήγγηλες?" η φωνή του Harry ψυχρή.

'Μα τι έπαθε πάλι?' σκέφεται εκείνη. "Ναι.." Του χαμογελάει ελαφρά,ενώ αυτός απλώς την κοιτάει. Το βλέμμα του κενό. Χωρίς κανένα ίχνος συναισθήματος.

"Harry,έγινε κάτι?" η Liz ανήσυχη ρωτάει. "Οχι" απαντάει μονολεκτικά,ψυχρά. Τώρα έγινε πάλι κακός.

"Σίγουρα?" δαγκώνει το κάτω χείλος της. "Ναι" απαντάει με τον ίδιο τρόπο. "Καλά" λέει εκείνη και βολεύεται καλύτερα στον καναπέ. "Θελείς να δούμε καμία ταινία?" προτείνει η Liz.

"Ναι..οχι από τις ρομαντικές κομεντί.." Ο Harry σοβαρά απαντάει. "Τι θέλεις να δούμε" λέει ευχόμενη να μην πει κάτι που να μην της αρέσει. "Τι λες για το Insidious 2?" προτείνει εκείνος.

"Εμ..δεν ξε-" πάει να πει αλλά την διακόπτει εκείνος. Το σώμα του πλησιάζει το δικό της. "Αν δεν θες να το δούμε,τότε πολύ απλά δεν θα δούμε ταινία" λέει ενώ γλύφει πονηρά το κάτω χείλος του.

"Απλά φοβάμαι" λέει εκείνη. Το προσωπό του σοβαρεύει. "Θα σε έχω αγκαλιά" η εκφρασή του έχει αλλάξει. Είναι πιο γλυκός και καλός τώρα.

"Εντάξει" λέει εκείνη τελικά. Πιάνει το λάπτοπ της από το τραπεζάκι μπροστά τους και το ανοίγει. Το κουδούνι χτυπάει. "Βάλε την ταινία πάω να ανοίξω" λέει και του δίνει το λάπτοπ.

"Γεία σας" λέει στο όμορφο παλικάρι μπροστά της. "Σας έφερα το φαγητό όμορφη κυρία" λέει εκείνος χαμογελόντας,δινοντάς της το φαγητό. "Πόσο είναι?" ρωτάει εκείνη. "Για σας τίποτα" λέει το παλικάρι. Ξαφνικά η Liz νιώθει δυό χέρια γύρω από την μέση της.

Γυρίζει το κεφάλι της και βλέπει τον Harry. Ο οποίος κοιτάει το αγόρι. "Ευχαριστούμε μπορείς να φύγεις τώρα" ο Harry λέει σφιγμένος.

Τα χείλη της Liz προσγηώνονται πάνω στα χείλη του Harry χωρίς να το περιμένει. "Εμ..καληνύχτα σας.." Λέει το αγόρι διακοπτοντάς τους. "Καληνύχτα και ευχαριστούμε" χαμογελάει η Liz.

Όταν κλείνει την πόρτα τα χέρια πιάνουν την μέση της και η πλάτη της ακουμπάει στο στήθος του. "Γιατί το έκανες αυτό?" ο Harry ψυθιρίζει αργά και ερωτικά στο αυτί της. Η ανάσα του χτυπάει στον λαιμό της κανοντας την να ανατριχιάσει.

"Εμ..Harry πάμε να φάμε" λέει προσπαθόντας να φύγει από το κρατημά του όμως δεν τα καταφέρνει. "Ξανακάντω" της λέει ο Harry γυρίζοντας την προς το μέρος του. Τα χέρια της ακουμπάνε στο στήθος του. Πατάει στις μύτες τον ποδιών της και ακουμπάει απαλά τα χείλη της με τα δικά του.

Τα χέρια του την σφίγγουν πιο πολύ πάνω του και εμβαθύνει το φιλί τους. "Harry" ανασένει εκείνη. "Πάμε να φάμε" τελειώνει το φιλί και την πιάνει από την μέση για να προχωρίσουν.

Γειά σας!! Να το και το δεύτερο κεφάλαιο για σήμερα. Δεν είναι τόσο μεγάλο όσο το προηγούμενο αλλά κάτι κάνει.

Τι πάει λάθος με αυτόν τον Harry τελικά..μια καλός μια κακός..καημένη Liz!!

Τεσπα..Ψηφίστε και σχολιάστε!! Σας αγαπώ πολύ!! <3

Χρονιά πολλά και πάλι στον Harry. Sweet 21,angel. Love ya!! <3

Bad»h.sWhere stories live. Discover now