Harry <3

851 30 2
                                    

''Stii ce e bun in a visa? Poti fii cu persoane,cu care ar fii imposibil sa fii in realitate.Poti fii oriunde sau nicaieri in acelasi timp.Pentru ca orice este posibil in visele tale.

In ale mele,sunt mereu cu tine.In visul meu,eu sunt fata pe care o arati de pe scena,pentru a o vedea toata lumea.Si,canti acel cantec care iti aminteste de mine,si ma priveste de parca as fii singura persoana de acolo.

In visele mele,te pot avea cat timp vreau.Esti al meu pentru totdeauna,pentru ca in visele mele,totul poate fii simplu.Suntem tineri mereu,pentru ca pot oprii timpul.Si de aceea nu ma tem ca te voi pierde,iar atunci cand ma tii de mana in mijlocul pantinoarului,ma simt cea mai norocoasa si vad pe toata lumea defiland in jurul nostru ca si cand am fii centrul universului.


Distanta nu exista in visele mele,pentru ca am tot ce vreau.Te am pe tine.
Si in fiecare noapte,cand te joci cu chitara si imi canti,cantece pe care nimeni nu le-a mai auzit inainte.Compui atunci cand esti plecat,pe micul caiet de care doar eu am voie sa ma apropii sa-l citesc.

In visele mele,zambetul tau este mult mai frumos cand vrei sa obtii mai mult,cand ne ducem in locurile pe care doar tu si eu le stim,deci pur si simplu am putea disparea.

Nu am nevoie sa visez in visele mele,pentru ca tot ceea ce visez este real.

Dar,stii ce e cel mai rau la vise? Asta,chiar daca pare vesnic,nu este.Povestea noastra nu este reala.Este doar o inventie in capul meu.Nu pot fi cu tine,nu putem fii in locurile mele preferate.

In realitate,te vad de la distanta.Atunci,cand arati de pe scena multimea care iti striga numele.Si asta este ce simt pentru tine,exact acelasi lucru pe care l-am facut.Sunt una dintr-o mie,asta este ceea ce sunt cu adevarat.

Aici,nu pot sta jumatate din timp cu tine,chiar daca as vrea sa fac asta.Si am nevoie de tine,ma ditrugi,doar gandindu-ma ca nu pot oprii timpul.

Asa ca,in ziua in care te voi vedea,o voi trai ca sa cand ar fi ultimampentru ca nu stiu daca voi mai avea sansa asta inca o data.Simt ca Universul se misca prea repede in jurul meu si nu il pot contola.

Urasc asta ,pentru ca lumea asta nu asteapta ca lucrurile sa se intample,nu vrea sa se opreasca.

Inafara de visele pe care nu le am...Nu te am pe tine.

Dar stii de ce? Pentru ca daca nu te am,nu te pot pierde vreodata.

Si asta este exact asa cum este in visele mele.

Imagineaza-ti ca...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum