Prieteni

35 1 2
                                    

     1. Cel mai bun prieten/prietena

     Stiti voi, persoana aia de care si cu care razi ca un iepure schizofrenic, caruia te plangi de lucrurile mizerabile din viata ta, care te asculta si care te alina, dar te si impinge sa mergi mai departe atunci cand esti pe o panta coboratoare.

     2.Asa-zisi prieteni

      Cine nu ii stie... Cei mai buni din clasa, persoanele care spun ca nu au invatat, dar de fapt stiu lectia cap-coada, cei care, atunci cand ii ceri raspunsul la o intrebare din test iti spune ca nu stie... Nota ta: 5. Nota lui/ei: 10. ("Nu stii, haa?")

     3.Cersetorii

     "Ai un leu?", "Ce bine iti sta parul azi... Asa-i ca imi dai si mie o guma?", "Imi place cum te-ai imbracat! Cu ce e sandwich-ul ala?" . Hai ca va suna cunoscut...

     4.Constiinciosul

     "Doamna profesoara, ati zis sa va amintim sa ne dati azi tema!", "Domn' profesor, nu trebuia sa dam test azi?"," Doamna, trebuia sa verificati temele!"... Cine i-a mai creat si pe astia?

     5.Nemultumitul

     Cred ca aveti si voi specimene care, fara sa deschida caietul, iau un 5 (nota mare pentru ce stiau ei) si se plang si se duc dupa prof/profa si intreaba: "Nu va suparati, pentru ce mi-ati pus o nota asa de mica?". Si daca are noroc, proful ala mai vorbeste cu cativa si ajunge sa stie toata scoala, iar ala (daca nu se raporteaza cumva la toata clasa) este vorbit de rau de toti profesorii.

Random thingsWhere stories live. Discover now