Vrijdag 29 juni 2012, 06:00 am: Saaie kater

237 36 0
                                    

Vrijdag 29 juni 2012, 06:00 am: Saaie kater

Ze roepen toch altijd dat er heel veel drugs gebruikt wordt in Nederland? Nou, ik heb geen idee waar dat vandaan komt, want als ik zie wat er hier in neusgaten verdwijnt in het uitgaanscircuit... Hier is het natuurlijk nog illegaler dan in Nederland, maar toch. Weed wordt hier trouwens ook ontzettend veel gerookt. Ik heb het weleens geprobeerd, maar ik vond er niets aan.

Ik geloof dat ik behoorlijk saai ben, want ik drink zelden echt teveel. (Katers zijn vreselijk). Ik gebruik geen drugs (al denkt iedereen van wel, want ik 'kom toch uit Nederland en iedereen gebruikt volgens de mensen hier'). Het enige slechte dat ik doe, is roken. Maar dat vinden sommige meisjes juist stoer. Ik doe het vooral, omdat ik er meestal rustig van word.

We gingen uit met de crew, zelfs Dave ging mee, en het was verrassend gezellig. Hopelijk wordt onze band nu beter, nu we elkaar in een andere omgeving gezien hebben. We hebben nog twee maanden om de hele film te filmen en Dave begint stress te voelen. Hij lijkt humeuriger dan ooit en zelfs Jilly krijgt er nu van langs.

Zoals het interview hierboven al aangeeft: De pers begint ook interesse te krijgen in de film en vooral in mij. Een nieuwe acteur die bovendien niet eens uit Amerika komt, is altijd goed om mensen nieuwsgierig te maken. Als het een stunt geweest is, dan is het een goede.

Gegarandeerd dat de film nu veel meer aandacht krijgt dan anders. Anders zou het 'de zoveelste na-aper van Twilight' geweest zijn. Wij krijgen die stress van Dave voor onze kiezen. Misschien moeten we hem vaker een biertje voeren, want hij wordt er een stuk relaxter van in elk geval.

De tijddraaiers #0.5: De gedachten van een acteur die een vampier werdWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu