5.bölüm

240 45 8
                                    

Medyada tuğçe

Yorum ve vote atarsanız çok sevinirim❤

Rezillik rezillik rezillik.koray adeta kahkaha atar gibi bana bakıyordu ve bende kıpkırmızı olduğuma eminim. Sonra aptalca gözkırptı. Dayanamayıp yatağa atladım.yüzümu yastığa bastırıyor minik çığlıklar atıyordum.içumdeki hırçın kızı susturup sıcak bir düş aldım.ustüme mavi bol eşofmanımı  ve beyaz atletimi giydim.aşağı da küçük odaya hızlıca indim.

Bodrum katta ki küçük oda bana aitti .Bunun en önemli nedeni karanlık ve soğuk olmasaydı .tam istediğim gibi.telefonumdan "let her go " şarkısını açıp kendimi koltuğa attım.sıkılmam uzun sürmedi .ayağa kalkıp bir buçuk hafta kalan balo dansı hareketlerine baktım.ćok hareketim yoktu ama ankaraya oradayım. Pek istemiyordum ama melisa nın sinir olduğunu bilmekte pek keyifli geliyordu.

Biraz ısınıp hareketlerini tamamını yaptım.ama sonra anneannemin sesiyle yukarı çıktım. Elinde telefonla

"Eylem telefonda"diye fısıltı. Telefonu elime alıp tuğçe ve eylemin bağırmış alımında dolayı anneannemin eline tutuşturup. Hızla odaya koşmaya çalıştım fakat anneannem

"Çok ayıp "diyerek beni uyardı. Bende telefonu elime aldım.eylem hızlıca konuştu

"Bir elbise almışım görmen laz..."

"Sen ona bakma deniz biz kafedeyiz. Balo için biraz alışveriş yaptık sanada bakacağız hadi gel bekliyoruz her zamanki yerde."

"Gelmesem"

"İtiraz yok "diye cırladı eylem.

"Tamam geliyorum "derken Elli kere iç geçirmiştim bile. Üstümü değiştirmeden atletimi üstüne kalın bir kazak giydim. deri ceketimi de geçirdiğimde anneannem tek kaşını  kaldırıp beni süzse  de aldırış etmedim.kapşonumu takıp kulaklığı takım. Anneanneme  el sallayıp dışarı çıktım.

Hızlı hızlı yürürken  kafenin  önünde durdum. Eylemin ve tuğçe nin yanına oturup selam verdim. Tuğçe ağzını araladı

"Hadi hadi kalk sana elbise bakacağız "

"Yok ya bu kılıkla mı" ikisi de beni dikkatle süzdü.

"Evet bu kılıkla .sanırım biraz katlanabiliriz. "  gözlerimi açarak onlara baktım.ama ikiside torbaları alıp ayaklandılar.

Sonunda bir mağazanın içine girip kıyafetleri baktık.12 den fazla kıyafet denedim ama hiçbirini beğenmedim.eylem burdan pembe kabarık bir elbise tuğçe siyah dar bir elbise almıştı .ama bana göre değil.

Sonunda yorgun bir şekilde pes ettiler.beni eve bırakıp ayrılarak bende kapıyı büyük bir telaşla çaldım kapıyı anneannem açtı ve ağzı kulaklarında.  İçeri geçip salona baktım am öylece tutuldum. İçimde Bir şeyler koymuştu sanki.ayaklarım bu gibi oldu ama bunların hepsi sevinçten karşımda bana bakan iki çift göz gördüm

Annem ve babam...

Bölümler biraz kısa oluyor ama şu 15 günde zor internet bulup yazdım yorum ve vote atmayı unutmayın❤

BudalaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin