Kapitel 2

900 42 3
                                    

"Det här är ett brev från en skola som gärna vill ha in dig och det är mitt ansvar att du tar emot det. Detta är inte en helt vanlig skola och detta kommer lära väldigt galet för dig.
Först vill jag börja och berätta en historia för dig.

För 16 år sedan föddes en tjej på olympen. Hon var alla gudars barn och redan innan hon föddes blev det bråk mellan gudarna om vem som skulle ha henne.Enligt en profetia skulle hon bli mäktigare en någon annan gud och när hon blir 18 år ska hon fått sin fullständiga styrka och då ska alla gudar buga för henne.När hon föddes var alla gudar där för att se när hon föddes och hon fick en varsin gåva från varje Gud även om hon har ärv alla gudars förmågor. Men alla ville bara skämma bort henne. Gåvorna var t.e.x att hon alltid lyckas med det hon vill, alla skulle avguda henne osv.Men samma dag försvann hon och ingen har hört något från henne sedan dess. Hon hade samma namn som dig själv, Ariadne".

"Jag vet att du är adopterad men jag vet inte riktigt hur mycket du har tänkt på vart du egentligen kommer ifrån. Men ditt ursprung är väldigt viktigt för dig att veta. Då hela den historien jag berättade för dig handlar helt och hållet om dig själv. Du är Ariadne, barn till alla gudarna.

Queen of the GodsWhere stories live. Discover now