В отвъдното част 2

2.9K 133 7
                                    

Имаше много цветя, свеж въздух, красива гледка, цигулари и хубава музика, беше наистина свято място. Докато вървяхме мисля, че видях господ. О боже! Беше облечен в бяла роба,имаше красиви очи и бяла брада. Около него много ангели танцуваха и пяха. Той се приближи към нас. После прошепна нещо на момичето, което беше с мен. Тя поклати глава и ми даде някакъв медальон.

-Какво е това?- попитах я аз.

-Ти си Маделин Дийн, 15 годишно момиче сираче нали?- това бяха думите на господ...той ме попита..той ми говори..не мога да повярвам.!

-Аз ами да..-отвърнах вцепенено.

- И си убила човек, нарушила си един от най-лошите божи гряха!

-Аз не исках! Просто се случи и незнам! Съжалявам много, не биваше ...аз..наистина не мога да си го простя, но нямах друг избор и....

-Успокой се!- каза ми той.- Чуй ме! Това е Мерилин Роуз- тя е ангел и я пратих да те доведе. Ти имаш недовършена работа, за това ще те пусна. Но разполагаш със седем дена.

-Каква е работата.?

-Ричи-трябва да го спасиш,защото е обладан от..Сатаната!

-Но как?

-Аз ще ти дам едни неща. Трябва да го затвориш и да го пуснеш отново в ада! Задачата е трудна, но ако успееш да се справиш ще си помисля дали да те пусна при мен.

-Добре!

-Така. Това е сапфир под формата на триъгълник. Ще го използваш, за да приспиш Ричи. Ако не стане го полей със свята вода. После в тази стъклена кутия ще затвориш Дявола и ще ми го донесеш.

-Ясно!

-Добре Мадс да тръгваме!- каза ми Мери и излязохме от стаята.

- Защо спря?- попитах аз.

-От тук си сама. Тръгни по стълбите и като стигнеш вратата в черно влез там! Има три врати- в черно, кафяво и сиво. Ти ще влезеш в черната ясно?!-

-Да! Е добре чао благодаря.- И тръгнах по стълбите.

ШепотWhere stories live. Discover now