25.Bölüm

5.6K 515 91
                                    

Söylentiler doğruydu.Dönem ortası sınavlarının sonuçları bugün,tam olarak bu öğlen açıklanacaktı.Baekhyun yerinde gerginlikle avuçlarını sıktı.Sınıf öğretmenleri Mr.Lee karneleri getirmek için dışarı çıkmıştı ve bir dakika içinde geri gelecekti.Sonuçlarla ilgili hem heyecanlıydı hemde korkuyordu,fakat daha çok heyecanlıydı.

"Ellerim soğuk." Önünde oturan Jongdae en yakın arkadaşıyla yüz yüze gelmek için başını arkaya çevirdi.Yüzü solgundu ve alnında terin parıltısı vardı.Baekhyun kendi görünüşününde en yakın arkadaşınınkinden pek farklı olmadığını emindi.

"İyi,aslında benim ellerim titriyor."Baekhyun yanıtladı.

"Oh,kes sesini,Byun.Senin notun iyi olacak.Notların her zaman iyi." Jongdae gözlerini devirdi.

"Bu farklı." Baekhyun bağırdı."Bu not istediğimiz üniversiteye girmemize okulun izin verip vermeyeceğini belirleyecek.

Jongdae iki eliyle yüzünü kapatırken umutsuzluk içinde sızlandı.

"Eğer Chung-Anga gidemezsem annem beni öldürür."

Baekhyun alt dudağını ısırdı.Eğer Chung-Angı kazanamazsa Baekhyun annesinin onu öldürmesinden ziyade onun kendini boğacağını düşünüyordu.Eğer okul o üniversiteye girmesine izin vermezse açıkcası Baekhyun tek hedefi Chung Angken nereye gideceğini bilmiyordu.Konu akademik eğitime geldiğinde B,C vb planlarının olması gerektiğini biliyordu.Fakat hayır.Bunun için,yalnızca Chung-Angı istiyordu.

Ayrıca erkek arkadaşınında orada olacağı gerçeği Chung-Anga girmek için onu daha da hırslandırıyordu.Eğer üniversiteye başvurmak için gerekli olan barajı geçerse,en azından sonraki asıl savaş için mücadele etmeden önce bir süreliğine rahatlayabilirdi.

"Oh Tanrım,geliyor." Jongdae elinde bir deste kağıtla öğretmenin sınıfa girdiğini gördüğünde hemen asıl pozisyonuna geri döndü.

Aniden,Baekhyunun kalbi nefes almayı bile unutacak kadar yüksek hızda atmaya başladı.Kalbi en son Chanyeol ve o ilk kez öpüştüklerinde bu kadar hızlı atmıştı.Bu önemli bir konuydu.

"Tamam,Son sınavın karneleri şu an benim ellerimde.Lütfen sesinizi yükseltmeyin bu sayede herkes ben isimleri okurken benim sesimi duyabilir,tamam mı?"

Öğrenciler öğretmen emrettikten sonra sessiz bir tamam mırıldandılar.Zaten gürültü yapamayacak kadar çok gerginlerdi.

Öğretmen sonuçları uzatırken öğrencilerin isimlerini söylüyordu.Baekhyun ailesine alfabenin ilk harflerinden biriyle başlayan bir isim verdikleri için teşekkür etmesi gerekiyormuş gibi hissediyordu.Bu kendi adının söylenmesini beklerken gerginlikten kendini öldürmemeye çalıştığı böyle bir zamanda oldukça uygun bir durumdu.

“Byun Baekhyun.”

Baekhyun isminin söylendiğini duyduğunda nefesi kesilmişti.Gerçekten ne yapacağını bilmiyordu.Yerinden kalkıp sınıfın önündeki öğretmene yaklaşırken vücudu otomatik moddaymış gibi hissettiriyordu.Karnesini aldı ve yerine döndü.

"Nasıl?O nasıl?"Baekhyun henüz yerine oturmuşken Jongdae heyecanla ayakta tepiniyordu.Baekhyun gergince yutkundu ve son saniye cesaretlendirmesi beklermiş gibi Jongdaeye yalvaran bir bakışla ve ağır nefeslerle yavaşça karnesini açtı ve gözlerini kısarak baktı.

Chung-Ang üniversitesine girebilmek için gereken geçerli not en az tüm derslerinin  7.5 ya da daha yüksek olmasıydı.Baekhyunun her sınavdaki amacıysa en az 8 almaktı.Fakat şu anda yalnızca barajı geçmek istiyordu,hepsi buydu.Karnesini yavaşça açarsa kalp krizi geçirebileceğini farkeden Baekhyun sadece açmaya ve hemen onu görmeye karar verdi.Alnındaki ten kırışana kadar derince kağıdı inceledi.Tekrar tekrar karnesini kontrol ettikten sonra sabırsızlıkla ona bakan Jongdaeye baktı.

The Fortune-Teller Said That You're My Future HusbandWhere stories live. Discover now