Chapter 3 : White Roses

12.6K 653 39
                                    

Χθες το βραδυ ηταν αδυνατο να κοιμηθω.Το μονο που ακουγα ηταν ο Tristan που γελουσε τοσο δυνατα,ενω εβλεπε ενα σοου στην τηλεοραση.Προσπαθησα να μπλοκαρω τον ηχο,χρησιμοποιωντας ενα μαξιλαρι,το οποιο τοποθετησα στα αυτια μου,αλλα ηταν σαν να ειχε μεγαφωνο,ετσι οπως χαχανιζε.Του ειπα να το βουλωσει μερικες φορες,αλλα δεν το εκανε.Αφου το επανελαβα ενα εκατομμυριο φορες,απλως παραιτηθηκα.

Νομιζω κοιμηθηκα μονο δυο ωρες και μετα οι γονεις μας επεστρεψαν στην καλυβα γυρω στις 3 το πρωι και δεν ειχα παρει ακομα τον υπνο ομορφιας μου.Ο Tristan ροχαλιζε σαν αρκουδα και εγω ειχα μπει στον πειρασμο να τον πνιξω στον υπνο του,βαζοντας ενα μαξιλαρι στο κεφαλι του και να πεθανει απο ασφυξια,αλλα αυτο δεν συνεβη ποτε γιατι κατα καποιο τροπο ηταν γλυκος οταν κοιμοταν και δεν ειμαι τοσο διαβολικη.Περιμενετε!Τι στο καλο λεω?!Οχι!Δεν ειναι γλυκος!Η καλη πλευρα μου μολις νικησε την διαβολικη πλευρα μου και με επεισε οτι ηταν κακη ιδεα.

Τα ματια μου σκοτεινιαζαν,σχεδον με ειχε παρει ο υπνος οταν η μαμα μου αποφασισε να ορμηξει στο δωματιο μας χωρις καμια προειδοποιηση και απλως μας ειπε οτι επρεπε να μαζεψουμε τα πραγματα μας,για να παμε πισω στο σπιτι.Εβρισα απο μεσα μου και προσποιηθηκα οτι κοιμομουν,αντι να την υπακουσω.Χαχα...

"Audrey!Tristan!Ελατε,σηκωθειτε!Παμε"Εξεπλαγην που η μαμα μου ειχε ενεργεια και ενθουσιασμο,αφου γυρισε τοσο αργα αποψε το βραδυ.Κουνησε τον ωμο μου αγρια και γριλισα."Audrey,ξυπνα!"Κουνωντας με πιο αγρια αυτη τη φορα,που ολο το σωμα μου δονηθηκε.

"Σηκωθηκα!Σηκωθηκα!"Εσπρωξα το χερι της απο πανω μου και κοιυαξα το κινητο μου να δω την ωρα, 7:52,εξεπνευσα και εκατσα στον καναπε.Η μαμα προσπαθουσε να σηκωσει τον Tristan,αλλα αυτος καλυφθηκε με τα σεντονια,εξυπνακιας.

"Tristan μπορεις σε παρακαλω να σηκωθεις?Ο πατερας σου κι εγω εχουμε να παρεβρεθουμε σε ενα meeting σε λιγοτερο απο 5 ωρες"Η μαμα του κλαψουρισε,εγω χαχανισα λιγο,αλλα αυτη μου εδωσε ενα προειδοποιητικο βλεμμα.Αυτη φταιει για ολα,δικη της ηταν η ιδεα να ερθουμε στην παραλια ετσι κι αλλιως.

"ΟΚ,μπορεις να φυγεις?Θα ετοιμαστω τωρα"Η φωνη του Tristan ακουστηκε κατω απο τα σεντονια που τον καλυπταν και η φωνη του ηταν τραχεια,και δεν την ειχα ξανακουσει ετσι και ηταν καπως....Μην το πας προς τα εκει!Δεν ειναι σεξυ ενταξει?!

"Ενταξει,θα σας περιμενουμε στο αυτοκινητο"Μας ειπε αλλα δεν απαντησαμε.Εγειρα πισω στον καναπε και ξεκουρασα το κεφαλι μου στην πλατη του καναπε.Η πορτα ανοιξε και αμεσως εκλεισε οταν η μαμα μου εφυγε απο το δωματιο.Τα ματια μου αρχισαν να κλεινουν παλι και σχεδον αποκοιμηθηκα,οταν ενιωσα καποιον μπροστα μου.

My Step Brother Is A Player (Greek Translation)Where stories live. Discover now