Bölüm 11

405 26 33
                                    

Bugün ayrı , Bugün farklı , Bugün imkansıız....

Ben insanları pek sevmem , anlaşamam.. İlla bir sorun yaşarım. Çünkü insanlar gerçeklerin yüzlerine söylenmelerinden hiç hoşlanmaz. Bende aldırmadan onların hatalarını yüzlerine söylerim. Aslında evet bu yüzden kaybediyorum. Bi zamana kadar umursamıyodum. Ama bir zamandan sonra insan hissediyo. Eksik olduğunu... Bende hep bir şeyler eksik kalmışdır. Aşk , dostluk , güven... Belkide bütün suç benimdir. Ben insanlardan uzakda durduğum için bu kadar ulaşılmaz bir yerdeyim. Ama uzakda durmassam onlar hedeflerine ulaşcaklar.. Onların kolayı değilde zoru olmayı tercih ettim ben hep.. Bu yüzden yalnızsam böyle daha iyi..  

Kıvanç başından belli farklıydı.. Diğerleri gibi değildi.. Ben hep imkansızı hep zorları istedim, sevdim.. Çünkü kolay olanlardan sıkıldım her zaman. Ama işde konu zor erkeklere gelirse... Orda işler değişiyo. Hele bide konu Kıvanca gelirse.. Orda yutkunamıyorum bile. O kadar zor biri ki. Zorunda zoru... Onun kalbi nasıl feth edilir bilmiyorum.. Tek bildiğim onun çok güzel bir yüreği var. Oraya kendinden başka herkesi almış. Kendi dışarda oraya girmemek için direniyo.. Benim de pek farkım yok aslında.. Şuan bunları düşünüyorum.. Çünkü Kıvanca aşık oluyoruu.... Söylemek istemiyorum.. Çünkü kendi içimde çözemediğim kendime yediremediğim kendime affetiremediğim çok şey var onunla ilgili , kendimle ilgili.. İnadıma ihanet etmek istemiyorum. Ona aşık olmakdan korkuyorum.. Ona bağlanmakdan korkuyorum ve en kötüsü de ne biliyo musunuz ? Onu kaybetmekden çook korkuyorum. Üzüldüğümde onu arıyorum yanımda , sevindiğimde yine onu arıyorum... Ben yıllar önce birinii sevdim ama ondan çok darbe aldım. Ben kendime söz verdim aşık olmucam diye.. Ağlamıcam diye.. Ama şuan gözleriimden birer ikişer dökülüyolaar... Ben içimdeki iyi yürekli Nehiri affedemedim daha.. Ne aşkından bahsediyosunuz.. Ben içimdeki Nehiri istemiyorum. Çünkü o Nehir çok saf çok masum... Kimse masum birini haketmez.. Haketmemeli... İçimde biriktirdiğim o kadar çok şey varki... Kendime kızdığım.. Ben en çok kendime küsüm, kırgınım.. Ben kendimi bile affedemiyoken başka birine kalbimi nasıl açıyım... Onun düşüncelerini bile bilmiyorum. Evet bana farklı bakıyoo. Ama ya ben onu farklı görüyosam.. O zaman nolucak.. Ben bu zamana kadar hep düşe kalka öğrendiim bir çok şeyi. Ama sevgiyi düşerek öğrenmek acı çekerek yaşamak istemiyorum.. Deli doluu yaşamak istiyorum. Omzuna yattığım an herkesi unutmak hatta dünyayı bile unutmak istiyorum " yok be bu adam bana kıyamaz " demek istiyorum.. Çok mu şey bunlar ?

Evet lanet olsun Kıvanca aşık olduum... Bunu duymak istiyosunuz ya evet.. Aşık oldum hiç olmucak bişeye aşık oldum ben.. Kısa sürede oldu evet ama.. Söylemeyi istediğim o kadar çok şey var ki... Ama boğazımda kalıyo işde.. Ben hiç bir zaman o inatçı aslana "Seni çok seviyorum adam " demicem... Diyemem.. Anlayın. Kızmayın bana.. Ama o kadar ben ki.. Benim parçam sanki. 18 yıldır koybolan parçam.. Belkide ben koskoca 18 yıl o parça olmadığı için eksiktim.. Ben parçamı buldum. Ben ailemi buldum. Ben babamı buldum. Ben olmayan abimi buldum. Ben çocuklugumu buldum. Ben gülmeyi buldum , Ben kendimi buldum.... İşde Kıvanç bu yüzden çok farklı.. O beni sevmez ama.. Beni kimse gerçekden sevmicek bu hayatta. Çünkü ben onların dilediği kız değilim.. Ben onların benden istediği kılığa bürünemem.. Ben buyum beni kendim gibi seveceklerse sevsinler.Başka türlü olmaz çok aşık olsamda çok güvensemde olmaz.. İşde Kıvancın nıye olmucağını anladınızmı ? O eninde sonunda benden istediği gibi olmamı isticek ben hayır diyincede ayrılcaz.. Sonra ben bidaha asla kalkamıcam ayağa... Şimdi ona bir adım atsam bin adım uzağına düşerim.. Eğer duygularını bilseydim öyle bi şansım olsaydı gerçekden koşup sarılırdım. Sımsıkı.. Hiç bırakmıcak gibi sarılırdım.. 

Birinin sevgisine çok ihtiyacım var.. O kişi keşke Kıvanç olsa.. Ama yaşanılmıcak kadar güzel bi aşk benimkisi... Ben ona bişey veremem.. Ama gün gelirde kendimi affedersem. Kendimle olan bütün sorunları çözersem.. O zaman Kıvanca bu masum kalbimi vericem.. Bunları içimdeki Masum Nehir söylüyo sizlere.. Ama olduğum karakter bunları hissetse bile hiç itiraf etmicek. Çünkü ben buyum.. Böyleyim.. 

Seni Çok Seviyorum Adam....

Ve Aslan Kuzuya Aşık OlduWhere stories live. Discover now