"Viața de vampir" și "ralu": O fugă perversă cu clanța

390 32 10
                                    

No, buna zîua. Mă intorc din nou să sperii wattpadul. Sper că nu mi-ați dus dorul. Că n-am mai postat și bla, bla bla. Voiam să las deoparte caterinca și să mă apuc de lucrat la o adevărată carte. Dar cum sa te apuci de scris cand știind ca tu coexiști cu unele specimene de genul: alexandraale4556. Ea e autoarea “uimitoarei” carți “Viata de vampir”. Bă, sincer, cand găsesc carți despre vampiri, vârcolaci sau vrăjitoare, ma aștept ca povestea să nu fie “inspirată” dintr-o colectie “magnifică” de filme și seriale cu vampiri sau alte drăcovenii. Dar spre fericirea mea cartea asta e diferită. Foarte diferită, atat de diferită. In cartea autoarea ne vorbeste despre viața unui vampir. FuckLogic! Ca doar nu o să pui numele “viata de vampir” la o carte in care se vorbeste despre bunica, starwars, world war 2, suck dick, cum te duci la baie, povești cu valoare sau castraveti. Autoarea a lucrat intens la numele cartii. Atat de intens. Neavând energie să continuie sa scrie, inteligența ei limitandu-se la o simplă propoziție.

Toata viata mea este o fuga cu sex

No’ așa ceva... Stai am nevoie de timp de gândire. Ce filosofie, ce lecție de viata! Ce mod de exprimare! Dar despre viața cui vorbește mataluță acilea? “fuga cu sex” ești turbat. E ca și cum ai spune “Fuga cu mațâle goale” sau “Toata viața mea este foi de măghiran”, “Toata viața mea este o fugă cu tavăleală”, “Toată viața mea mi-o petrec in boscheti”, “Fuga cu gluga pusă”, “Maratonul 20km Hello dude”, “Fuga cu omul in picioare”. Si multe alte propoziții eșuate, fară pic de umor. Dar ce umor in virgula mea sa poți lega cand ai sursă de inspirație propoziția asta? Aș putea să-mi folosesc toata energia pentru a creea la randul meu o lucrare la fel de genială ca asta. See this shit now...

Viața cu silicoane
.......... țâte.......
O carte scrisă By: Microsoft Cuvintele: Word
Îi fain!!! Ce de multe oportunități apar la orizont cand dai tastatura in limba română.

Pentru și findcă faptul de fața dat. Imi permit să vă prezint incă o poveste genială si plina de valoare. V-ați prins? Valoare? Este vorba despre “davidvaloare” (gluma de cocalar infect, sper sa nu plangeți cu ochiul maro). Poate in mometul de fața spuneți gen:
-“No’ mă cat tupeu și pă aista. Pune doua critici la doua carți intr-un singur capitol. Bă tu ai sa aduci sfarșitul”
Bă să știți ca aveți dreptate. No’ si bunica pana la urma va da dreptate. De fiecare data cand am de gand sa scriu un capitol, curentul dispare misterios. Dubios! Dar sa trecem la valoarea noastră. Ca cine are valoare are. Pune litera si propoziție apare. La, la, la, le. (Ma, asta fu macabru)
Si geniala lui opera “literala” numită
“ralu”. Stați să-mi dau seama de la ce vine numele de “ralu”. La ce film porno se uita oare cand l-a lovit inspiratia spre esecul etern? (Ha ha, folosesc cateva cuvintele complicate. Îi bag in ceata, clar)

esti o uys:) si ai ungi mare kkto tbx

Okay! Dar ce what the fuck inseamna “uys”? Chiar nu știu cum să critic acest specimen. Off. Deci cred ca voiai să spui “ești o ușa și ai bălamăli mai lungi cat o tobă de eșapamanet”. Logic. Ce motherfucker vrei sa spui cu asta? Se cunoaște ca incep sa ma molipsesc. Relația dintre mine si umor se destramă. De parca am putut-o numi vreodata relație. Poate era mai bine deca renuntam la carte. Imi cer scuze tuturor celor care au crezut ca ceea ce scriu e amuzant. Nu e amuzant oameni buni. Nu am deloc inspiratie. (Ha, ha scuza asta functioneaza mereu). Ma pun sa ma uit la “From Dusk Till Dawn The Series”. Capitolul ăsta se incheie aici. Critica-ți-mă, I have a bad day.


Scriitori fara talent  #WattpadWhere stories live. Discover now