one.

499 51 0
                                    

Küçük parktaki iki küçük bankta oturdular, etraflarında ılık Ağustos havası esiyordu. Kız üstünü giydi ve kolunu gösterdi, kollarına dağılmış tüm dövmeler böylelikle ortaya çıktı. 

İkisi de uzun süredir birbirlerini tanımıyorlar. Ama onlar tanıştıklarında sadece iki 'merhaba'yla ve 'n'aber' ile arkadaş olmuşlardı. Onlar birbirlerine şakalar yapan arkadaşlar değillerdi, haftada en az bir kez dışarı çıkarlardı. Onlar daha yakındı.

Çocuk hemen bir yere oturdu, kız da hemen sağına oturdu. kız açıklamak istedi her dövmenin onun hakkında olduğunu.

Kız fikrini biliyordu, dövme hakkında herşeyi söyleyecekti. Bu rastgele bir karardı, ama o umursamadı. Hiçkimse onun dövmeleri hakkında bir şey bilmiyordu. Söylemek ona doğru bir fikir gibi görünüyordu. Daha sonra pişman olmamak için içinden dua ediyordu.  Zayn'in ilk seçtiği uygun biri olduğunu biliyordu, ama onun için zor bir karardı. Sonuçta seçmek için pek çok yol vardı.

Nihayet karar vermişti, Zayn ağzını açtı ve konuştu. "Bu küçük cankurtaran hakkında söyle."

Y/N 

SONDA CANKURTARAN DEDİĞİ ŞEY MEDYADAKİ DÖVME. YAZARIN BİRAZ ANLATIM BOZUKLUĞU VAR VE BU YÜZDEN ÇEVİRMEM ZORLAŞIYOR, HATTA BAZI YERLERDE BEN DE EKLEME YAPIYORUM ANLAMSIZ OLMASIN DİYE, OKUDUYSANIZ TEŞEKKÜRLER...

Symbols|| Z.M. ||Türkçeحيث تعيش القصص. اكتشف الآن