019

252 10 2
                                    

{Jamie}

Snel fietsen we naar de bios. Merel zit bij Daan achterop en ik bij Rein. We lopen de zaal in en ik ga tussen Rein & Merel inzitten. Daan zit aan de andere kant van Rein. Rein pakt m'n hand en knijpt er zachtjes in. Ik leg mijn hoofd op z'n schouder en kijk naar de film. We zitten een tijdje naar de film te kijken als Merel opeens op staat en wegloopt. Ik kijk Rein verbaasd aan maar laat het verder. Daan kijkt me verbaasd aan. "Wat is er met haar?" Ik haal m'n schouders op. Als Merel na een kwartier  nog niet terug is sta ik op om te kijken. Ik loop de zaal uit en loop richting de wc's. "Merel?" Niks. Ik draai me om en loop richting de trappen als ik Merel zie zitten. "Merel hier ben je!" Ze draait zich om. "Owh hee Jaim." "Waarom ging je opeens weg?" "Ik had een bloedneus." "Zomaar?" "Ja." "Heb je dat vaker?" "Neuhh." Ik knik. "Ga je mee terug?" "De film is afgelopen over 10 minuten we kunnen toch hier wachten?" Ik knik en ga naast haar zitten als er een groepje jongens binnen komen. "Omygash dat is bbrave." Fluistert Merel in m'n oor. Ik kijk even naar de jongens en knik. "Omg Jaa!" "Wie is jou favo?" Ik kijk de jongens even aan. "Samuel for sure." Zeg ik beslist. "Jai is mine." Zegt Merel terwijl ze naar Jai staart. Dan komen er ook 3 meiden binnen lopen. Ik kijk naar een meisje met stijl blond haar, ze komt me bekend voor. Ze loopt op Kaj af en dan zoent ze hem. Kaj gaat erin mee en trekt haar dichter tegen zich aan. Dan draait ze zich om en zie ik haar gezicht. "Omg dat is Britt!" "Wie is Britt?" Hoor ik Merel verbaasd vragen. "Britt?" Zeg ik langzaam terwijl ik op sta. Ze draait zich langzaam om  en kijkt me even aan. Ze kijkt me arrogant aan. "Ken ik jou?" Vraagt ze alsof het haar niks interesseert. Ik kijk haar doordringend aan en dan veranderd haar blik. "Jamie?" Haar ogen worden groot. Ik knik. "OMGGG." Ze slaakt een gilletje en rent dan op me af. Ik vlieg haar om de nek en knuffel haar stevig. "Ik heb je zoo gemist!" Mompel ik. "Jaa ik jou ook maar je had een nieuw nummer en toen ging je verhuizen en toen kon ik je niet meer appen en alles." Ik knik. "Wat doe je hier?" "Ik woon hier nu." Zegt Britt blij. "Echt super!!!" Dan kijk ik naar Kaj enzo. "Heb jij iets met Kaj?" Ze knikt hevig. "Awh zoo leuk!!" Ze knikt. "Wie is dat?" Zegt ze terwijl ze naar Merel wijst. "Dat is Merel een vriendin van me." Britt knikt. "Merel kom eens." Merel staat op en komt langzaam hierheen. "Merel, dit is Britt. Britt dit is Merel." Ze geven elkaar een hand en knikken. "Jaim, ik ga even terug naar de rest Oke?" Ik knik. "Doei Merel." Ik kijk Britt weer aan terwijl we op de trap gaan zitten. "Dus je bent vrienden met Bbrave?" "Jupp, Samuel zou echt iets voor jou zijn!" Ik kijk even naar Samuel. "Ja hij is wel mijn type." Mompel ik. "Kom dan stel ik je voor we moeten nodig bij kletsen." Ik knik enthousiast en loop mee. Snel stelt Britt me voor aan iedereen en Samuel staart me even aan.

"I-Ikk ben Samuel." Stottert hij een beetje. "Jamie." Zeg ik terwijl ik hem een hand geef. Ik hoor Britt zachtjes grinniken achter m'n rug. Ik loop snel door en geef de rest ook een hand. Britt trekt me even mee en kijkt me lachend aan. "Je krijgt Samuel gewoon aan het stotteren!" Ik word langzaam rood. "Jaa ik zag het hoe dan?" "Ik denk zomaar dat Samuel je wel ziet zitten!" "Vast niet." "Wacht maar." Ik kijk even naar Samuel die met Kaj staat te praten. Ik hoor Kaj lachen en mijn kant op kijken. "Ze hebben het over je!" Britt wiebelt met haar wenkbrauwen. "Wie zegt dat ze het niet over jou hebben?" "Waarom over mij?" "Je hebt toch met Kaj." "Ja dus?" "Laat maar." Britt begint te lachen. "Ik moet terug naar m'n vrienden." Britt knikt langzaam. "Met wie ben je hier?" "Rein,Daan & Merel." "Mainstreet?" "Jaa." "Zozo toe maar!" "Jaja." "Welke film gaan jullie?" "Uhm geen idee de jongens mochten iets uitkiezen. Ga anders mee?" "Uhh dat lijkt me geen goed idee. Ik bedoel ik ken alleen jou en jullie hadden toch met elkaar afgesproken." "Jaim we vinden het niet erg hoor." "Ik ga volgende keer wel mee goed? Ik ben nu ook met Rein enzo." "Oke daar hou ik je aan!" Ik geef Britt snel een knuffel en loop terug naar boven. Ik kijk nog even naar Samuel en zie hem naar me kijken. Waarom kijkt hij steeds? Ik loop de hoek om als ik Merel al aanzie komen. "Hee waar bleef je nou?" "Sorry wat heb je tegen Rein & Daan gezegd?" "Dat je een vriendin tegenkwam." "Dankjee." "Dat kwam je toch ook?" Vraagt Merel licht verward. "Jaa maar ik bedoel met Bbrave enzo." "Oh dat duurde het daarom zolang?" Ik wou wat zeggen toen Rein & Daan aan kwamen lopen. "Zeg er niks over!" Merel knikt en ik kijk Rein aan. "Jaim waar was je?" Vraagt Rein terwijl hij me langzaam naar me toe trekt. "Uhm ik kwam een vriendin tegen." Rein kijkt me doordringend aan. "Echt!" Ik kijk even naar Merel die in de lach schiet. Daan merkt dat ik het irritant vindt en loopt naar beneden. Snel loop ik achter Daan aan. "Zullen we gaan?" Roep ik nog. Ik ga snel naast Daan lopen. "Bedankt Daan!" "Geen probleem." Ik kijk op als Rein m'n hand pakt. "Sorry." mompelt hij. "Geeft niet, ik moet ook niet zo raar doen." Rein glimlacht en verstevigt z'n grip rondom m'n hand. Ik kijk er even na als ik Britt zie staan. Ik laat snel Rein' hand los. Hij kijkt me niet begrijpend aan. "Wacht even." Britt ziet me aankomen en wenkt me. Ik loop snel op haar af en geef haar nog een knuffel. "Mag ik je nummer?" "Sure." Ik geef snel m'n nummer en Britt de hare. "Ik app je als ik thuis ben goed?" Ik knik. "Is goed." Ik kijk nog even naar Samuel als Rein aankomt lopen.

"Kom je?" "Jaa ik kom." Ik geef Britt nog snel een knuffel en loop dan met Rein mee. Voor ik de deur uitloop kijk ik nog even snel naar Samuel en zie hem kijken met Kaj. Merel trekt me snel mee. "Niet zo kijken Jaim. Je hebt Rein!" Ik kijk haar verbaasd aan. "Ik zie je heus wel kijken naar Samuel hoor." Zegt Merel half giechelend. "Alsof jij niet naar Jai kijkt!" kaats ik terug. "Ja dus?" "Je hebt Owen." "Weet ik!" Ik schiet in de lach. "Rare." We lopen snel naar de jongens die staan te wachten bij de fietsen. "Eindelijk." Mompelt Daan zuchtend terwijl hij z'n fiets los maakt. "Nou nou zeg zo vrolijk." Ik ga lachend bij Rein achterop zitten en sla voorzichtig m'n handen om z'n middel. "Zit je goed?" Hoor ik Rein vragen. "Ja prima." Merel zit inmiddels bij Daan en ze beginnen met fietsen. Voorzichtig stap ik af als we voor Daan' huis staan. Ik staar even naar m'n schoenen. "Gaan jullie nog mee naar binnen of gaan jullie gelijk naar huis?" Ik kijk Daan aan. "Willen jullie niet gewoon even zonder meiden?" Daan wil wat zeggen als ik wordt gebeld.

Jamie: Ja Sander? Zeg t eens

Sander: Mam wil dat je na de bios gelijk naar huis gaat.

Jamie: Okee ik ben nu bij Daan dus ik kom eraan

Sander: Is goed tot zo

Jamie: Doeii

"We moeten naar huis Merel." Mompel ik. "Okee." Ik geef Daan snel een knuffel en loop dan naar Rein en knuffel hem. Ik kijk hem aan en druk langzaam m'n lippen op die van hem. Hij gaat erin mee en zo staan we even. "Jaa zo kan het wel weer."Roept Merel terwijl ze me langzaam mee trekt. "Doeii." Ik draai me om en loop naar m'n eigen huis.

****

Jaja ik heb weer inspiratie!! Alleen ik heb Bbrave erin gedaan Ik heb dan veel meer inspiratie want ik heb nu een superleuk idee met Bbrave erbij dus Tjaa en Bbrave is gewoon ❤️ Dus hope you like it

Vergeet geen Vote + Comment achter te laten Bc i care

Kuss J

Words: 1414


All around the worldWhere stories live. Discover now