12.

541 38 2
                                    

Ora lauke buvau atšiaurus ir lijo šlapdriba bet, neskaitat niūrios lauko nuotaikos abi merginos linksmai žygiavo į parduotuvę. Šiandienos Milos nuotykio daugiau nei viena nebepriminė ir todėl nesiprognozavo kad nuotaika gali pasikeisti artimiausiu metu. Žmonės einantis gatve vis atkreipdavo demėsį į Mila su Nastia einančias ir besijuokiančias per visą gatvę ir netgi retkarčiais paprastų niūrių praeivių veidus nušviedavo maloni ir linksma šypsena. Jie stebejosi kaip, per tokia siaubingą orą jos gali eiti su šypsenomis ant veidų ir nuo juoko paraudusiais skruostais. 

- Gerai, gerai .- bandydama atstatyti kvepavima po  isteriško juoko prtarė Nastia.- Badar įsivaizduok kad esi nindze. 

Tai išgirdusi Mila pradėjo mojuoti rankomis ir kojomis vaidindama nindze. Kai Mila be vaidindama vos nenukrito jos pradėjo abi juoktis ir toliau ėjo link parduotuves. 

- Kaip tu galvoji, ar aš galečiau patikti Diegui?- Netikėtai paklausė Nastia.

- Tu turi omeny Tašos brolį?- Tarė Mila nervingai pasikasiusi pakaušį.

- Na, jo...

Kiek minučių jos ėjo tyledamos paskendusios savuose pasauliuose ir nebeliko to linksmumo kuris buvo vos kelias minutes atgal. Mila žvilgtelejo į Nastia ir pagal tai kaip ji akimis begiojo per medžius namus ir kitus aplinkui ęsančius daiktus ji suprato kad Nastia nesulaukdama atsakymo jadinasi nes Milos patarimas arba palaikimas yra jai labai svarbus. Mila atsiduso.

- Net ir neabejoju kad tu jam patinki.

Nastia atsisuko Mila ir nušvito.

- Tikrai?

- Tikrai.- atsakė Mila ir jos priėjo parduotuve.

Prieš įeinant į parduotuve Mila prie įėjimo pastebėjo du dydžiulius vyrus kurie atrodė įtartinai ir dar buvo apsirenge juodai. Jie stebėjo kiekvieną merginos žingsni bet Mila neparodė to kad pastebėjo juos ir tesiog toliau šnekučiodama praėjo pro juos su Nastia į parduotuve.

-----------------------------

Atleiskit už tokia trumpa dalį ir už tai kas seniai keliau. Mokslai ir dar kompiuteris buvo sugedęs. :((( nepykit ryt įkelsiu įdomia dalį :)) gero skaitymo.

Aš tavo, tu mano.Where stories live. Discover now