From runners to lovers (Minho imagine)

1.3K 32 4
                                    

Y/n's POV:
"Opstaan slaapkop!" Ik werd wakker en zag Minho boven men hangmat hangen. "Laat me nog vijf minuutjes slapen." "Je had gisteren maar eerder moeten gaan slapen in plaats van zo laat wakker te blijven" zei Minho met een grijns op zen gezicht. "Sorry!" "Binnen vijf minuten vertrekken we." "Ok" Minho had gelijk ik had niet zo lang wakker mogen blijven dan was ik tenminste uitgeslapen om in de Maze te gaan rennen.
Ik maakte me klaar om te vertrekken, Chuckt zwaaide mij en Minho uit alsof we weken gingen weg blijven.
"We gaan de eerste gang naar recht en dan naar links" "Ok"

Minho's POV:
Kon ik het haar nu maar zeggen, maar stel nu dat ze nee zegt of moet ik het gewoon doen zonder eerst iets te zeggen. Gewoon recht to the point?
Damn, ik ben echt verliefd op haar.
"Minho, je bent zo afwezig" "Heu? Euh .... Nee,nee" "Misschien zullen we even pauze nemen" "Ja dat zal het beste zijn" Ik en Y/n zette ons neer en aten rustig onze appel op. Ik zat altijd te denken of ik haar gewoon zou kussen of men gevoelens eerste te vertellen.
"Zullen we weer vertrekken?" zei Y/n.
"Euh,nee wacht" zei ik. Ik ga men kans nu grijpen.

Y/n's POV:
"Waaro" ik kon men woord niet uitspreken of Minho had zijn lippen al op de mijne gezet. Er ging zon zalig gevoel door me heen, eindelijk kuste hij me,eindelijk! Minho begon me steeds wilder maar toch passioneel te zoenen. Hij deed zen handen om men heupen en ik mijn armen om zen nek. Minho nam me op en duwde me tegen de muur van de maze. Dit was zo zalig!
Opeens duwde Minho mijn armen boven mijn hoofd en hield ze vast. Hij stopte me zoenen en keek me aan en zei:"Je weet niet hoe lang ik dit al me je wil doen" Ik begon te blozen."Ik hou van je Y/n" "Ik ook van jou Minho" Hij lachte en keek diep in men ogen. "Misschien moeten we terug gaan" zei ik. "Nee"
"Straks gaan de deuren dicht van de Maze" Minho keek op zijn horloge en zei: "Dat is binnen twee uur, we hebben nog tijd genoeg" "Voor wat" "Om men liefde aan jou te tonen" Ik lachte en voor ik het besefte waren Minho's lippen weer op de mijne.

The Maze Runner ImaginesWhere stories live. Discover now