Am descoperit o firimitura din paine.

210 12 0
                                    

Aki zice ca a visat ca era pe un munte si lua aer proaspat.
Asta imi da o idee....BB!ne uitam pe camere!
Ne uitam la Parts Service.Era Shadow Goldy...Ciudaat...
In rest nu era nimeni.Withered-Chica era la camera cu farfurii pe pereti.Farfuria asemanatoare cu BB dispare.Withered-Freddy era la Sala de jocuri.Withered Bonnie era...pe hol.Foxy era la Parts Service.De pe tavan inca curge acea mazga...si cred ca stiu de la cine e...
Eu:-ACTIVATI ARMELE!
Si toti incepem sa dam cu apa fierbinte cu sapun pe Mangle care era pe tavan.Deodata Mangle cade jos.Aki a disparut odata cu Mangle.
BiBi:-....A fost rapit de Mangle...:(
Mishel incepe sa rada ca Aki nu mai e cu noi.O doamne... Paznicul de noapte Mike era prins in tavan cu niste lanturi.Era batran dar inca putea sa se miste.Sub el era Purple Guy.
Toti:-PURPLE GUY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avea un desen ca al meu pe fata...doar ca era facut cu sange.Se uita la mine.Ciudaat...
Intr-o camera simpa plina de suruburi si vopsea rosie pe pereti...era Savage.Se parea ca era un hybrid din toti animatronicii.Wow...scary...intr-o gaura de ventilatie era o fata palida cu o gura mica de tot in forma de cerc,cu ochi mari si infricosatori din care ii curgea vopsea rosie(sange).
Am activat protectia X pentru ventilatii si hol,pe hol era o statuie de plastic care semana cu Goofy...dar nu avea cap.In schimb din gat ii curgea ulei.In cealalta ventilatie era o masca de Anonymous in pozitie orizontala.Cred ca cineva se ascunde pe-aici sub forma de animatronic.Mai in adancime se vedea un alt paznic,dar era tanar ca noi.L-am lasat sa intre.Il chema Cossmy.El a plecat pentru investigatii acum 2 ani si a descoperit un secret.Daca iti pui o masca de Anonymous sau o masca de animatronic animatronicii vor spune ca esti de-al lor.

10 Nopti - Secrete Dezvaluite (FnaF Five nights at Freddy's)Where stories live. Discover now