pet shop

32 4 1
                                    

üstüme hemen yırtılmicak ve kolay temizlenen kıyafetler geçirdim.aynaya bakmak yerine giysilerim rahatmı diye kontrol ettikten sonra cüzdanım ve telefonumu alıp evden çıktım.

aklıma ilk dolan düşünce:

işkence başlıyor.yüriyeceğim.vee ilk adımımı attım.bir amaç için evden ayrıldın göher! geri dönemezsin! ikinci adımımı attım pes etmek yok rocky! kendime tam bi yürüme temposu tutturuyordum ki kafama unutmuşluk hissi çöktü

.ne uunuttum,ne unuttum..cüzdan,tamam.eh gerisi zaten önemli değil.zengin olduğum fikri beni rahatlatırken yine yürümeye başladım.ve o sırada aklıma dank etti! gökay! gökay'ı unutmuştuuum.

eve koşmaya başladım..yoh artık! ben ve koşmak.hahahaaaay güldürmeyin.

telefonumu çıkartıp evi aradım.ve gökaya olduğum yere gelmesini söyledim.telefona gömülmüş halde yanıma geldiğinde ablalık görevimi yapıp ona çıkışmaya başladım:

+olm sen beni niye takip etmiyosunn?

-sen beni et ben geri takip yaparım,dedi dalgın dalgın.

+SENİN SAÇINI BAŞINI BOYARIM GÖKAAAYY!!..hemide pempe yaparım.sonra boyadın diye babam sana bi güzel terlik atar.annemde kafan yara olup uyuz gibi dolaşacakmısın anlamak için milyon tane test yaptırtır.okuldakilerde pembe boya olduğu için dalga geçerler.o dalgalara karşılık kızlardan hoşlanıyorum dersende senden olsa olsa lezbiyen olurdu zaten derler.o yüzden ayağını denk al ve şu telefonu bırak.bak geldik!

üstünde hiç acınası planlar kurmadığım sevgili(!) kardeşime döndüm.bana yemek verilen lemur gibi bakıyordu.amaaan.

karşımda yeni evlatlarımın dükkanı duruyordu.pet shoppp! yeni hayvanlar edineceğim sevinciyle bir elimi yumruk yapıp havaya kaldırdım sonrada bükerek kendime çektim.

+kardeşim.şimdi sevinme zamanıdır.hurrraaaaa alahlahallaaaah.

diyerek mağazada %90'lık indirim görmüş kadın gibi koşturdum.aman yareppem cennete mi düştüm!! balıklara hoplaya zıplaya gittim:

+her tür balıktan bi tane koyun.çoğalanlardan 4er tane ama.kız erkek anlamışsındır zatenn..şunlarda çok hoşmuş bunlardanda 2 tane koyun..

ben öyle gösterip bilgi vererek yürürken sıra kedilere geldi.

+oyyyşş şu müstakbel garfiğıl'dı yada garfieldiye'yi alcam bide yanındaki tüylü olanı.ve hangi hikmetse artık kedilerin üstüne koyduğunuz sincabı da.aslında ben onun parasını ödicem siz doğal ortamına bırakırsınız.üşengecim götüremem ben.neys..hah şu kertenkeleler-yok yok neydi la bunlar- kral mirket-bu nerden çıktı lan- hah heh şey ya iguanalardan da doğuruyolarsa 2 tane alcam.doğurmuyosa bi tane kız olandan...

sanırım o kadar adıma değdi.bu sevimlilikleri görmek için her gün yürürüm la beğğn. karşımda tüm sevimlilikleriyle köpekler duruyooo..daha yüzüne dahi bakmadığım kasiyere dönerek eleman arıyorlar mı diye sorucaktım amma ve lakin karşımda cem duruyordu.eline bir kağıt almış yazmaktaydı beğefendi ama sustuğumu fark edince bana baktı.

-ah sustun ha?! kıyamet alameti..

onun konuşmasıyl bende toparlandım.

+eleman arıyonuz mu?

-ne o burda çalıştığımı görünce sende mi işe başlamaya karar verdin? *ünlü gülüşleri*,kendini beğenmiş heyvan.

düşünüyormuş gibi yüzüne baktım.o da tek kaşını kaldırarak ne var dercesine kafasını salladı.

+senide mi alsam ya..,diye mırıldandım.

-hığğ?, öööyle kalırsın işte mal.

+hayvan diyorum alıyorum ya hany? senide mi alsam??

-ya kızım böyle deseydin ya ilk başta.içim fesatlaştı..

gözlerimi pörtleterek ona baktım.beni şöle bi süzdü sonrada:

-ck bu şekilde olmadı.çömel.

ne diyodu la bu?

-çömelsene lan,bu sefer omuzlarımdan beni aşağı ittirdi.bende çömelmek zorunda kaldım.biraz sonra 1 dakikalık geğirişini bana sundu ve istemsizce gözlerimi daha da pörtlettim.taşımsı gülmeler...

-beni geçemezsin dimi göher? ah tabiiki geçemezsin neden soruyorsam..,bu seferde ''doğru yaa'' der gibi kafasını salladı.

şimdi buraya nasıl yazıcam bilmiyorum ama bende geğirmeye çalıştım.o anda gözümü kör eden kısa süreli bir ışık çıktı.karşımda gökay 2 elindeki telefonların kamerası bana dönük,sırıtıyordu.cem'le birbirlerine 'çak bi beşlik hayaletle kas adamı kıskandırıcak şekilde' çaktılar.

-şimdi olduuu.tam kasanın yanındaki kurbağalara benzedin göher,dedi ve gülmeye başladı.

ayağı kalktım.ve gülmeye başladım.yerlere yatarak gülüyordum.çömelirken güldüğüm için düşmüştüm ve işte yerdeydim.olayı bilmeyen ve duymayan birisi görse parkelerle seviştiğimi sanabilirdi..keşke sansa.gider karşısına ''sadece masum bir gülücüktü'' derdim.

+kurbağa kız pheeen.

gökay ve cem kararsız kalmışlardı:
-kendi haline mi bırakalım,sakinleştirelim mi?,diye bir soru attılar ortaya.

gökay bana korkak korkak bakarak gerilemeye başlamıştı.*ağlamaya başladım* en son arkasına bakmadan koşarak kaçtı.seslenmeyide unutmamıştı:
_ben arkadaşlarımla buluşucam.acı neymiş duymak istemiyorsan KAAAAÇ!!

ağlayarak yerlere tekme atıyordum şimdide.önüme ayna koysalar halime gülebilirdim.ama şuan içimden ağlmak geliyordu.en sonunda durdum.sadece öyle durdum.bir ayağım havada,dudaklarımı birbirine bastırmış halde.

yere baktım.evdeyken ezberlediğim halı desenleri oraya yakışır mıydı acaba..robot hareketleriyle cem'e döndüm.saf korkuyla gözleri büyümüştü.

sence yakışır mı diye sordum.ama anlamadı.

+sence buraya bizim halı desenleri yakışır mı?

bu sefer duymamıştı.bende ayağı kalkıp yüzümü yüzüne yaklaştırdım.sonrada kulağına eğildim.

+SENCE DİYORUMM!! YAKIŞIRMI DESENLER BURAYAaaAAaaaAAAA!!!

elini kulaklarına götürüp ağzını açtı.

-oha kızım ya.sen naaptın.kulağımda delik var diye sikmek zorunda değilsin!

bağırırken çattığım kaşlar.ımı gevşettim.sonrada elimle 2 chow chow'un durduğu yeri gösterdim.

+birde onları alıcam.evimize gönderirsin hepsini.sincabıda doğal ortamına.hadi by.

dedim ve çıktım.arkamdan şaşkın şaşkın bakıyordu.yani hissediyodum olm.yüzüme kazanan phen sırıtışımı oturttum ve eve doğru yürümeye başladım.

hemen müstakbel hayvancıklarıma isim bulmalıydımmm!!
erkek chow chow: rıfkı (en sevdiğim isimm)

kız chow chow: çabuk ('çabuk gel kızım' demek için)

bütün aldığım balıkların arasından sadece benim bakıcak olduğum japon' fish's adı: omega tapikisi.

kedi: kızsa garfiıldiye;erkekse garfiıld.(çünqü sarı ve şoşmon.bir kedi sarı ve şişmansa adı garfield olur net.)

tüylü kedi:oliver.(omegayla aralarını yapıcam >:] )

Beni eğlendir.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin