Alıntı - 4

7.7K 281 39
                                    

Evet sizeee alıntıyla gelmiş bulunmaktayım :)) Kitabımızı inşallah nisan ayı içerisinden elimize alacağız :) Kitabımızı kitap satan internet adreslerinden ve yine kitapçılardan temin edeceğiz :) Kitap çıkımına yakın size yine bilgilendirmek için buradan yazarım :))

Ama desteklerinizi, yorumlarınızı benden esirgememeniz çok önemli... Sizlerin sayesinde inşallah bu kitap başarılı olacak :) Sizlerin sayesinde diğer hikayelerimizinde önü açılacak. Gerçekten desteğinize ihtiyacım var... Şimdi yorumlarıyla ve beğenileriyle kimler benimle birlikte? Görmek istiyorum... Ve alıntımız :)

-

''Daha birkaç ay öncesine kadar buraya geldiğimiz de iki yabancı gibiydik.''

''Evet.''

''Ama şimdi...'' dedi ve sustu kız. Ne diyeceğini, ne demesi gerektiğini bilmiyordu. Ters bir şey söyleyerek adamı kendinden uzaklaştırmak istemiyordu.

''Şimdi ne oldu papatya?''

Korkarak da olsa ''Sevgili gibiyiz şimdi.'' diye mırıldandı. Gelecek olan sert cevaba kendini hazırlama gereksinime girerek gözlerini gecenin en güzel tonunu almış gözlerden biran bile ayırmadan bakmaya devam etti. Adamın yüzünde görülmeye değer bir gülümseme oluştu. ''Gibisi fazla küçüğüm, sevgiliyiz.''

Kır Papatyası (Kitap Oldu)Where stories live. Discover now