#ÖZGECAN ASLAN

12.1K 518 17
                                    

Özür dilerim Özgecan!

Arkandan sadece ağladığım için.

Özür dilerim Özgecan!

Seni, sana yaşatılan vahşetle tanıdığım için.

Özür dilerim Özgecan!

Sen ve senin gibi yavrularımıza bu caniliği yapanlarla aynı havayı soluduğum için!

Anlayamıyorum. Düşündükçe çıldıracakmış gibi oluyorum fakat gözümün kulağımın şahit olduğu bu caniliği, bu insanlık dışı vahşeti bir insanoğlunun yapmış olabileceğini kabullenemiyorum.

Ne zaman bu hale geldik? Ne zaman kendi anamızı, bacımızı, hatta evladımızı düşünmeyip bir başkasının evladına dokunmaya cüret edebilecek kadar kalplerimizi karanlığa teslim ettik?

Sen be adam! “Adam!” olamayan adam… Dilim bile utanıyor sana dört harflik şu kelimeyi söylemeye. Sen hiç mi utanmadın gencecik bir yavruya el uzatıp, o lanet bedenin için onu bu hale getirmeye? Utanmadın değil mi? Evet utanmadın!!! UTANMADIĞIN her saniye için yan be adam. UTANMAYI bilmediğin her salise için o yavrucağa çektirdiğin acının bin katını çek. Ona dokunan ellerin, ona dokunmaya cesaret eden her bir hücren acıyla inlerken tüken be adam. TÜKEN!

Ölme! Öleme! O yavruya yaşattığın her bir an için, o yavruya dokunan her bir uzvun için binlerce kez parçalara bölün de, yine de ölmeyip sürüne sürüne inle!

Eteği kısaydı, kolu bacağı açıktı, başında türban yoktu diye bahaneler sıralayacağın yere, eteği uzun olsa da fark etmez, açık olsa da bir şey değişmez, başı kapalı ama yine de benim için bir sorun teşkil etmez; çünkü ben “ADAM DEĞİLİM” diyemedin değil mi be adam?

İşine gelmedi ve sen “Eteği kısaydı. Onun da gönlü vardı!” dedin. Ama asıl gönüllü olanın senin o lanet bedenin olduğunu söylemedin değil mi be adam?

 LANET OLSUN BE ADAM!!! SENİN GİBİLERE LANET OLSUN!!!

İçimi dökmem gerekiyordu ve içimden geçenleri az da olsa birkaç cümleye sığdırmaya çalıştım arkadaşlar. Her birimiz birer cümle söylesek belki o zaman ADAM OLAMAYAN ADAMLARIN hak ettikleri cezaları almalarını sağlayabiliriz. Hepimizin ailesi, eşi, kızı yada ablası var. Ama her şeyden öncesi hepimiz bir annenin evladıyız. Sizlerden rica ediyorum Özgecan kardeşimizin yaşadığı vahşet karşısında sessiz kalmayalım. Kadın ya da erkek, bunun hiçbir önemi yok. Bizler insanız ve Özgecan kardeşimize bu kötülüğü yaşatan canilerden hesap sormalı, ya da sorulmasını sağlamalıyız. Lütfen sessiz kalmayın. Bir imza, bir kelime, bir cümle… Hiç fark etmez! Yeter ki susmayın!!!

Yorumlara link bırakıyorum ve sizlerden insanlık adına es geçmemenizi rica ediyorum. Lütfen insanlığını kaybetmiş olanlara hâlâ insanlık uğruna savaşabilecek bizlerin var olduğunu hatırlatalım.

Hepinize şimdiden teşekkürler ediyorum. Sevgiyle kalın dostlarım.

KIVILCIM Where stories live. Discover now