Bölüm 4

316 13 5
                                    

Demek Jane beni umursuyordu, çok güzel hemde çok (hırlar)  onu öldürürken'ki hayal kırıklığını keşke hep görebilsem ve duyabilsem ama ne yazıkki 1 kere görmebilceğim.Artık daha dikkatli ve ölümcül olmaylıyım tabi daha ne kadar vahşi olabilirim o malum.Ev'e gidip haritayı ve tüm gerekli şeyleri çantaya doldurduktan sonra dışarı çıkttım.Dışarısı çok sessiz geliyordu Jane varken bu imkansızdı.Arkamda bir silahn tetiği çekilme sesini duydum,arkamda ya Jane vardı yada daha kötüsü...

Arkanı yavaçca dön pislik!

Arkamda 4 polis vardı,biri Jane'yi tutuyor diğer polis ise Jane'ye silah çekmişti,diğer ikisi ise bana nişan almıştı.

Yakında buralar polis'den geçilmicek,sizi tutsak almaları birdaha kaçlmanıza neden olabilir (gülümser) bu yüzden 3......2..........1...........Ate-. Ahhh kolumm,vurun şu lanet kişileri.

Gözüm polisin arkasındaki kişiye ilişti.Uzun Boyulu adam şuan dibimizdeydi! Polisle arkalarını görmesiyle donup kalmaları bir oldu.Uzun Adam polisler'in silahlarını arkasından çıkan kollarla aldı ve adamları havaya doğru tuttu.Hançerimi elime alıp kafasına  saldırdım,bu sefer kaçamazdı! Benim avımı çalmakla ne bok yemeye çalışıyordu ? Kafasıına saldırdığımda Jane'nin nerde olduğunu göremedim. Beni uzun kolarıyla yere savurdu ayrıca polisleride öldürmüştü.Çantam'dan silahılıp atşeledim mermiler uzun adam'da delikleri açtı dileklerden saf karalık akıyordu,uzun adam durmuştu ve kolları arkasındaki bir siyahlığa uzanmıştı, bu Jane'di kalbinden kan akıyordu benim gibi yüzünü kesmesine rahmen yüzündeki hayal kırıklığı çok belliydi,ölümü yoksa canlımı anlıyamıyordum benim gibi oda göz kağaını kesmişti, ve uzun adamın ilk kez konuşmutu,boğuk ve iliklerime kadar işleyen sesiyle; B-BB-BEN S-SLE-SLENDER-SLENDERAM,SEN J-JEFF ÖL-ÖLÜCEKSİN dedi...

Jane haraketlenmeye başlamıştı hayatı uörumda değildi bu yüzden arkamı döbdüm çantamı aldım ve orman'ın derinlikerlien doğru yürümeye koyudum Slender Man ise naptığını bilmiyordum ormandan gizlice baktığımda beni izllediğini ve Janeyi uzzun elleriyle sarmaya başladığını gördüm, Jane benim avım olcaktı ama bu sefer avımı paylaşcağım.

Arkamı döndüğümde korkunç bir ses duymuştum,ben bile gerilmiştim amahemen alıştım. Jane Slender Man'de delikler açıyordu,Slender Man ise yerde kalmkaya uğraşıyordu ve tam kalkmışken Jane kellesini uçurdu,hemenn koşmaya başladım bu sefer  teke tek savaştan bile kaçmam lazımdı,ben,m onun  gibi özel güçlerim yok arkama baktığımda Jane orda yoktu izimi kaybetmiş olmalıydı derken yere yapıştım.

Şimdi boku yedim dedim kendi kendime ve Jane'nin ağaçtan inişini izledim.

Demek beni Slender Man'e kurban olarak verdin ? Korkutuğundanmı ? Jeff sen sandığımdan çok değişmişssin.

Sinirlenmiştim hemde çok,ayağa kalktım Jane şaşırmıştı hayla güçsüz durumdaydım,Jane değil kendim düzelimeye başlıyordum artık bünyem kendi alışmıştı bu güce yada şuanki sinirimden dolayı çözülmüştüm. Hançerimi kalbine doğru saldırdım,kolayca savuşturdu ve eğilip ayaklarımın arkasını kesti yer yapıştımderin olmasada dengemi bozmuştu polis sirenelri duyuyordum bu yarayla kaçamazdım. 

Daha sonra görüşmek üzere Jeff ama önce ölmeden önce son kez beni  görüşün olabilir dedi Jane Hiç sanmıyorum dedim...

Öyleyse son bir kez senin için arzumu yerin getireceğim...

Bedenimi dondurmuştu,ve giysilerini boynuma doladı hemde çok sıkı bir şekilde! Nefes almam zorlaşmıştı,polis yetişemezse ölücektim.

Jeff birdaha görüşmemek üzere (öpücük atar)

Jane arkasını dönüp gitmişti ve benim bile göremiceğim yere gidene kadar hiç durmadı ve arkasını dönmedi, artık gözüm kapalıydı düşünmem zorlaşmıştı ve bayılıyorum.

Jeff The Killer:İntikamWhere stories live. Discover now