Hoofdstuk 10

1K 28 4
                                    

Pov Niall
De jongens en ik zitten met zijn alle in de woonkamer na dat we terug zijn gekomen van het restaurant Fee was al inslaap gevallen dus Harry heeft haar in haar bunker gelegd. het nu inmiddels al 11 uur en we gaan een film kijken. Als de film ongeveer 10 minuten bezig is hoor ik Fee roepen ''Papa's Papa'' schreewt ze huilend de jongens horen het ook en zetten de film stop ik sta op van de bank en loop naar de bunkers toe ''Papa papa'' roept ze weer huilend en ze trekt aan het rekje. Ik loop er snel heen en maak het hekje open ''rustig feetje ik ben er'' sus ik. Ik pak haar op uit de bunker en leg haar mijn borst rustig wrijf ik met mijn hand over d'r rug. Ze snikt zachtjes verder en ze wordt al wat rustiger ik loop terug naar de woonkamer (A/N met woonkamer bedoel ik de kame rmet bank tv enzo) ik maak een gebaar naar de jongens dat ze even niks moeten zeggen en ze zetten de film weer aan ''Heb je eng gedroomd popje?'' vraag ik rustig ze knikt en zegt ''Jullie waren weg'' de jongens hadden het blijkbaar gehoord want ze zijden meteen ''We gaan nooit weg zonder jou'' Fee knikt en zegt '' Ik hou van mijn papa's'' ''Wij ook van jou'' zeggen we terug ik druk een kus op haar hoofd en ze fluistert nog zacht ''Papa mag ik bij jou slapen?'' ''Tuurlijk cutie'' zeg ik fluistert terug en ze legt haar hoofdje tegen met borst aan.

Volgende ochtend

Ik wordt wakker met Fee die op mij ligt te slapen ik zie dat de jongens er naar kijken en Louis maakt een foto ''die komt op twitter'' zegt hij dan. Ik maak Fee wakker en we lopen naar de keuken. ''Hier een broodje kaas'' zegt Liam die het broodje in stukjes gesneden aan Fee geeft. ''Vandaag is een drukke dag 2 intwerviews en opname's '' zegt Zayn zuchtend ''Ja voor Fee wordt het helemaal zwaar'' zegt Louis dan ze heeft niks door want ze is geconsentreed op haar broodje ''Is het lekker feetje?'' vraagt ik en ze knikt hevig haar hoofd ''Wil er nog eentje?'' vraagt Liam voor de grap en ze schud hevig haar hoofd van nee en we moeten allemaal lachen ''Dat was te verwachten'' zegt Harry dan.

Pov Harry

We zijn aangekomen bij het eerste interview Fee is Lux aan het spelen met haar poppen ze heeft een leuk paarse jurkje aan met natuurlijk all stars eronder. We zitten nu bij Lou make-up en zo dadelijk moeten we op. Lou geeft ons wat kleren en we gaan een pashokje in als ik mijn broek aan heb hoor ik zcht gegiechel en zie dat Fee en Lux stiekem aan het kijken zijn ik doe net alsof ik niks door heb en als ze weer kijken pak ze snel bij de heupen nu heb ik een gillende Fee en Lux in mijn armen ik zet ze weer op de grond en kleed me verder om dan hoor ik Louis die gilt ''Jullie ettertjes'' ik loop het hokje uit en zie Lux en Fee snel uit Louis zijn hokje rennen met Louis achter hun aan.

Het interview gaat beginnen Fee en Lux zijn nog leuk aan het spelen en Lou let op ze. We lopen het podium en we horen de interviewer ons verwelkomen.

Damens en heren heet u welkom voor One Direction! Iedereen begint te klappen en we zwaaien gelukkig zijn hier geen fans in de show want buiten stonder er wel honderden en daar werd Fee niet erg vrolijk van in de ochtend.

En boys hoe gaat het ermee? Het gaat super we zijn bezig met de tour en ook al een beetje met het nieuwe album dus het kan niet beter geeft Niall als antwoord en we knikken allemaal.

Nou super en hoe vinden jullie het hier in Duitsland? Hartstikke leuk we komen hier natuurlijk niet elke dag dus het is wel speciaal zegt Liam we zijn er vandaag en morgen nog voor het concert zegt Louis erachter aan.

Kijk wie hebben we daar?! zegt de interviewer dan.

We kijken allemaal om en daar zie ik Fee huilend in de armen van een bodyguard ik sta op en loop er naar toe om haar over te nemen en ik bedank de bodyguard. ''Nou dit is Fee onze dochter'' zeg ik dan terwijl ze tegen mijn borst ligt te snikken met haar pop in d'r handen.

Hallo Fee! hoe gaat het? Vraagt de interviewer ze kijkt op met tranen in haar ogen en inplaats antwoord te geven op de vraag zegt ze snikkend ''Lux heeft mijn pop kapot gemaakt'' en ze barst uit met haar pop in d'r handje. Louis pakt de pop uit haar handje en bekijkt hem ''Oow feetje we kopen wel een nieuwe Lux bedoelde het vast niet verkeert'' ze knikt

En Fee zijn je papa's een beetje leuk? Ze knikt en zegt ''Alleen papa Harry niet'' ik kijk haar aan en ze begint hard te lachen net als de rest. Ik kijk sip naar beneden en Fee zegt meteen ''Grapje papa grapje ik hou van je niet huilen'' ze geeft me een kusje en het publiek zegt ''Awwhhh'' Fee kijkt een beetje verlegen weg ik geef haar ook een kusje en fluister stieken ''mijn kleine beertje'' en ze fluistert terug ''Mijn grote beertje'' en geeft me een knuffel ''Hee wat fluisterde jullie net'' vraagt Louis dan en we beginnen te lachen ''Geheimpje'' zegt Fee dan en ze doet haar handjes voor haar mond proberen haar lach in te houden. '' Ik heb nog een geheimpje maar die mag alleen jij weten'' zegt ze wijzend naar de interviewer.

Oké kom maar hier'!

Ik zet haar neer en ze loopt naar hem toe en fluistert wat in zijn oor en hij begint te lachen en zegt Papa louis lijkt op een olifant!? en we beginnen hard te lachen ''Ik een olifant'' zeg Louis voor de nep boos en Fee knikt. Louis rent snel naar haar toe en ze rent snel weg ''Whaaaa Whaa ' gilt ze en Louis tilt haar op en laat haar door de lucht zweven 'Maar ben ik wel een leuke olifant?'' vraagt hij dan ''Een hele leuke liefe en sterke olifant'' zegt ze ''Oke dan is het goed antwoord Louis.

Nou dankje wel voor het leuke interview het liep iets anders als verwacht maar het was gezellig en hopelijk zie ik jullie een andere keer terug!?

Ja dat spreken we af geven we als antwoord en we lopen naar de backstage ruimte waar ik Lou snel naar ons toe zie rennen ''OOw daar ben je ik was zo ongerust" zegt ze tegen Fee ''Was ze weg gerent ?'' vraagt Liam Lou knikt en loopt dan naar Lux. We lopen naar Fee die met haar andere pop an het spelen is en Zayn pakt haar vast ''Fee je mag nooit meer wegrennen'' zegt Zayn en we knikken ''anders raak je ons kwijt en maakt Lou zich zorgen en wij natuurlijk ook afgesproken?'' zegt Niall dan ''Ja maar-'' ze wordt onderbroken door Liam ''Geen maar gewoon nooit meer doen oke?'' vraagt Liam en ze knikt. ''Oke dan gaan we nu maar naar het volgende interview'' zeg ik en we pakken al onze spulletjes en zeggen Lou en Lux gedag. Fee en Lux hebben al geen ruzie meer dus dat is ook weer opgelost.

Pov Louis

We zitten in de een busje opweg naar het volgende interview gelukkig is dat voor de radio dan kunnen we Fee bij ons houden want Lou is er nou niet meer nu zit ze bij mij op schoot en is ze zachtjes aan het zingen. ''Een, twee, drie, vier hoedje van papier''zingt ze ''En wat komt er na vier?'' vraagt Zayn ''vijf, zes, negen, tien-''zegt Fee dan ''Oow stop je slaat er twee over'' zegt Liam dan ''vijf, zes, dan zeven, acht, negen en tien'' zegt hij erachter aan. ze knikt en gaat tegen mee aanliggen.

Als we bij het radiostation zijn lopen we naar binnen en worden naar een wachtkamer gebracht Fee gaat met de telefoon van Harry op de bank zitten en speelt een spelletje er komt iemnd aan om ons wat drinken te geven en een koekje ik ga op de bank zitten en zet Fee op mijn schoot neer en geef haar het koekje ''Die valt zo inslaap'' zegt Harry knikkent naar Fee maar ze heeft niks door dan valt ze even maar haar hoofdje naar achter doet haar ogjes dicht maar wordt dan weer wakker en zo gaat het even door. 'Niall waar heb je de tas met Fee d'r spulletjes?''vraag ik en Niall geeft de tas ik pak het half opgegeten koekje en telefoon van Harry uit haar hand en geef ze aan Harry. Ik pak de pyjama van Fee uit de tas ze ligt half slapent op de bank ik til haar op en zeg ''Fee nog eventje wakker blijven'' ik doe haar jurkje en schoentjes uit en doe de pyjama bij haar aan ik pak ook nog een paar sokjes en dan ligt ze al slapend tegen me aan. ''Ahw kijk dan'' zegt Liam dan ''Die slaapt voorlopig nog wel even'' zegt Zayn dan en ik knik er wordt geroepen dat we naar binnen mogen en we gaan allemaal op een kruk zitten achter een microfoon en Fee op mijn schoot leunend tegen mijn borst aan.

Het interview is geweest en we gaan nu naar een studio om wat liedjes op te nemen. Fee ligt nog steeds te slapen Niall heeft haar nu vast en legt haar neer op de stoel in het busje en gaat er zelf naast zitten zodat ze er niet vanaf kan vallen we zitten nu met zijn 4 op 3 stoelen dus wel wat krap maar zo kan Fee lekker slapen. Als we er zijn aangekomen tilt Liam haar op en legt haar binnen neer op de bank met een dekentje over haar heen. we kunnen haar gewoon zien als we in de opname ruimte zitten en zo kan ze ook niet wakker worden door de muziek. als we anderhalf uur verder zijn nemen we een pauze en lopen we naar Fee die nog steeds ligt te slapen. ''Wil iemand wat drinken?'' fluister Niall we knikken en hij loopt weg. 'Ze was wel erg moe'' zeg ik dan en ik loop naar haar toe en aai voorzichtig over haar hoofdje heen. ''Ik zou nog wel een jongetje willen'' zegt Liam dan ''Ja ik ook wel'' zegt Zayn dan en knik ook ''Goed idee'' zegt Harry dan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WHOOOOOOOEEEEEEEE !!! en nu? blijkbaar vinden jullie het leuk als er een broertje komt voor Fee ik probeer weer zo snel mogelijk te uploaden. Nog leuke ideeën laat het weten !!!!! BYEE XXX

Adopted by One directionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu