005

487 18 0
                                    

Harry POV.

Ik negeer wat er net is gebeurd en zeg tegen Louis "Ik wilde dat je hier kwam zodat ik je kan helpen, ik ga je helpen met stoppen van pesten. Als aller eerst, wat is de oorzaak van het pesten?" Louis kijk even verbaast en zegt dan "Ik ben vroeger gepest omdat ik een dikke kont heb en ze vonden mijn wimpers te lang. Ik zie dit als een soort wraak." "Louis sta op. Nu." Commandeer ik. Twijfelend staat Louis op, "waarom moet ik opstaan?" Ik kijk goed naar zijn kont, ik geef er een tik op en zeg tenslotte "Je hebt inderdaad wel een dikke kont maar dat is juist goed en je wimpers maken ook niks uit." Ik sta op en trek Louis mee naar mijn boks kamer. Ik trek zijn t-shirt uit terwijl hij verbaast staat te kijken. "Rustig deze ga je niet nodig hebben tijdens boksen, we gaan gewoon boksen voor als je iets anders dacht. Ik weet dat je hardstikke

straight bent." Zeg ik.

Louis POV.

Nadat Harry had gezegd dat ik hardstikke straight was zag ik even teleurstelling in zijn ogen. Hij plaatst me voor een boksbal en legt me uit hoe je moet boksen.

De tijd vloog voorbij, ik ben nog bij hem blijven eten, ik wilde buiten nog even een sigaretje roken, maar wat er gebeurde: we staan buiten tegen een muurtje, ik pak mijn pakje sigaretten en bied hem er ook 1 aan. Hij vraagt opeens aan mij of ik echt wil leren boksen. Tuurlijk knik ik, toen pakte hij het pakje van me af en gooide het weg, dan neem je er geen zegt Harry.

Het is heel raar, maar nu ben ik weg naar huis.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Heyy, hope you like it!

Boy, you 're the best thing that ever happened to meWhere stories live. Discover now