{5}filmavond

133 8 7
                                    

{Één week later}

*Josh's pov*
Vandaag is de eerste dag dat we gaan filmen. De scene waar Peeta het brood naar Katniss gooit. Eindelijk zie ik Jennifer dus weer. We hebben in de afgelopen weel nog een keer gebeld, maar dat was maar kort want Jennifer was erg druk.

Ik heb de afgelopen week in een hotel geslapen inde buurt waar we filmen. Voor de komende twee weken slaap ik in de trailer op de set. Het zijm eigelijk meer een soort stacaravans. Klein en knus. Ik pak wat kleine spulletjes (de rest staat al in de trailer) en loop naar buiten. Als ik buiten kom zie ik al allemaal papparazi staan. Ik ontwijk ze en stap snel in de taxi. Nog geen 10 minuten later kom ik aan op de set. Ik loop naar mijn trailer en drop mijn spullen. Daarna ga ik naar de afgesproken plek.
--------------
Ik kijk rond maar zie niemand. Vreemd. Dan word ik van achter vastgegrepen. Ik schreeuw als een wijf en er begint iemand keihard te lachen. Dat kan maar één iemand zijn. Jennifer...... Ik kijk met een knalrode kop naar Jen, die zich nog steeds kapot aan 't lachen is. Achter haar staat Gary, die ook niet meer bijkomt van het lachen. "Je moest je kop eens zien!", gilde Jen tussen haar gelach door. "En je gilt als een wijf!", voegt Gary toe. Na een tijdje moest ik er zelf ook om lachen.
We beginnen met filmen van de 'Peeta gooit brood naar Katniss' scene. De eerste keer mislukte het, omdat Jen nog steeds niet uitgelachen was. De tweede keer ging het gelukkig goed. Gary zegt dat we naar onze trailers kunnen gaan en dat doen we. Net voordat ik mijn trailer instap, houdt Jen me tegen. 'Filmavond?' vraag hij. 'Filmsavond.' antwoord ik. (A/N woahh tfios)

*Jen's pov*
Ik loop mijn trailer in en kijk op de klok. Het is vijf uur. Ik sms Josh dat hij om zeven uur kan komen. Ik douche me snel en kleed me om.in mijn jogingbroek en sweater van Louisville University. Als ik klaar ben is het half 7. Ik bel de pizzaria, die als 'meest gebeld' staat in mijn contacten. Gewoon omdat ik bijna elke dag pizza vreet.
Ik bestel 2 grote pizza's en de man van de pizzaria zegt dat ze tussen 7 uur en half 8 worden bezorgt. Perfect dus. Om precies 7 uur hoor ik geklop op de deur. Josh. Ik open de deur en gil 'eyyy Joshie!' Hij kijkt me lachend aan geeft me een knuffel en zegt 'hey Jenny'.  We lopen naar binnen en Josh ploft op de bank. Ik pak voor ons allebei een glas en vul die met cola. 10 minuten later gaat de bel. 'Pizzaaa!' schreeuwen Josh en ik tegenlijkertijd. We kijken elkaar aan en krijgen de slappe lach. Ik pak snel wat geld en loop naar de deur. De man geeft mij de pizza's en zegt ' dat is dan €24,- alstublieft. Ik geef hem €30,- en zeg dat hij de rest kan houden. Hij geeft een dankbaar knikje en stapt daarna weer in zijn busje. Ik loop weer naar binne met de pizza's en geef dr eentje aan Josh. 'Welke film wordt het?' vraagt hij. 'Kies jij maar' zeg ik. Josh snuffelt tussen mijn gigantische collectie films en kiest er een uit. 'Deze!' zegt hij. Ik kijk zijn kant op en die dat hij silver linings playbook vast heeft. 'NO WAY!' schreeuw ik. Hij lacht en vraagt 'waarom niet, je ziet je zo leuk uit in deze film!' Ik voel mezelf rood worden. Zei hij dat nou echt. Doe normaal Jen hij is gewoon een vriend, je beste vriend. Of voel ik meer voor hem?

*Josh's pov*
'Deze!' zegt ik terwijl ik silver linings playbook omhoog houdt. 'NO WAY!' schreeuwt Jen. Ik lach vraag 'Waarom niet, je ziet er zo leuk uit on deze film.' Nadat ik dat zei zie ik Jen rood worden. Ze is zo schattig als ze bloost. Ik vind Jennifer leuk en probeer dat te laten merken, maar waarchijnlijk ziet ze me meer als een hele goede vriend. Ik snap mijn vingers voor Jen's gezicht. 'Sorry, ik was even aan het denken' zegt ze nogsteeds blozend. Ik zet de tv aan en zie dat hij op E! News staat. Een vrouw is aan het praten over mij. Ik richt mijn volle aandacht op het beeld terwijl ze verder praat. 'Is het echt waar dat Josh Hutcherson en Vanessa Hudgens weer aan het daten zijn?' zegt de vrouw. En dan komt er een oud plaatje van mij en Vanessa in beeld. Ik kijk Jen aan, ze lijkt wel....jaloers? 'Oehh Josh heb je iets te vertellen' vraagt ze. "Daar klopt helemaal niks van" zeg ik. 'Vind je dan iemand anders leuk' vraagt ze door. "Wat is dit een kruisverhoor?' roep ik zenuwachtig. 'Oehhhhhhhh, Joshie is verliefd, Joshie is verliefd' roept ze keihard terwijl de op de bank springt. Soms kan ze echt een kind zijn, alweer iets wat ik leuk vind aan Jen. Arhhh stop. 'Vertel me iets over haar, wie is het?' vraagt ze. 'Ze is het mooiste, slimste, knapste, grappigste meisje dat ik ooit heb ontmoet' zeg ik terwijl ik diep in haar ogen kijk. 'Oke ik mag 3 pogingen doen om te raden wie het is en als ik het goed heb zeg je het, belooft?' 'belooft'

Woahh ik heb lang niet meer geupdate, sorryyy. Please blijf stemmen en ideeën zijn altijd welkom❤ xx Inge

addicted to you (dutch joshifer story)Where stories live. Discover now