YENİ ÜYE

1.9K 79 31
                                    

Ezik Arabayı orman kenarına çektik. Arabaya C4 bombası yerleştirdim. Uzaktan görülebilecek şekilde saklandık ve polise yerimizi söyledik. Polis kalabalık şekilde arabanın etrafını sardı.

Arabanın içinde cansız mankenler vardı bizde uzaktan izliyerek gülüyoruz. Polis arabaya yaklaştı kapıyı açtığında bomba şiddetli bir şekilde patladı. Biz kahkahalarla boğulduk patlama sonucu 5 polis ölmüştü 3de yaralı vardı bizde oradan uzaklaştık saygın'la ben ekin'de Burak ile beraber 2 şer gruplu dağıldık para çantaları bizdeydi taksiye bindik ve mekanda buluştuk.

Ekin: Dostum şu paralara bakk :D

Burak: yehhhhuuuuu

Saygın: tamam beyler paraları kasaya koyalım yarın okuldan sonra planlarımızı yaparız .

Ben: Saqo haklı hadi dağılak.

Paraları kasaya koyduk ve evlere dağıldık eve girdiğimde babam yoktu yine yarattığım olayları araştırmaya gitmişti sanırım. Nah bulur ama yinede belli olmaz herneyse ben annemin yanına oturdum haberleri açtım. Tüm kanallarda biz vardık ama her kanalda. Bu kadar gündem olucağım aklıma gelmemişti. Annemle haberi izlerken biraz panikledim ama çaktırmadım. Annem haberi izlerken dedi ki “ Oğlum görüyormusun dünyanın çivisi çıkmış yavrucum dikkatli ol tamam mı okulunu bitir baban gibi polis ol” dedi bende öff çeker “ Tamam anne ya ” dedim panik yapmadan odama çekildim çok yorgundum aksiyonlu bir gündü benim için erkenden uyudum. Sabah olmuştu erken kalkmıştım elimi yüzümü yıkayıp her sabah yaptığım gibi aynaya bakarak kendimle konuştum “ ben iyi bir çocuktum nasıl olabilir de bir katil oldum beni buna babam zorladı ben bir psikopatım ben bir canavarım gözümü kırpmadan adam öldürecek kadar bir gaddar ve zalimim kaç tane insan öldürdüm sevgi ne kadar şart öyle değil mi poyraz ama baban seni sevmiyor eğer sevseydi daha güzel bir hayatın olabilirdi dimi poyraz  beni neden sevmedin BABA!!” diyip ağlamaklı bir şekilde aynaya yumruk attım elimi kestim Havluyla kanı temizleyip okula gittim. Okula gittiğimde elim kanamaya devam ediyordu selen bana dedi ki “ elin kanıyor ne oldu ? ” bende sırıtarak “ ufak bir kaza sıkıntı yok ” dedim. Selen revirden sargı alıp elimi sardı ona teşekkür ettim oda gülümsüyerek “rica ederim” dedi selen bugün benle sınıfta sık konuşmaya başladı “okul çıkışı gezelim mi?” dedi bana aslında mekanda yapmamız gereken plan vardı ama kıramadım çok tatlıydı kaşar.

Okul çıkışı buluştuk bir cafeye oturduk birer sütlü kahve söyledim . selen bana doğru yaklaştı ve bana “ Sizin neler yaptığınızı biliyorum” dedi ben tırsmaya başladım nasıl olurda ne yaptığımızı bilir amınakoyım. Bende hiç panik yaptığımı belli etmeden hafifçe yavşak yavşak sırıtarak “ Ne yapıyormuşuz biz” dedim oda anlatmaya başladı.

Selen: seninle ilk tanıştığımız gün ilgimi Çektin seni okul çıkışında takip ettim televizyonda çıkan soygun arabası sizin mekanın önündeydi mobese kamerasında çıkan soyguncular 4 kişiydi ve siz 4 kişisiniz.

Ben sinirlendim bir an silahı çıkarıp kafasına sıkmak istedim ama kalabalıktı cafe. Dişlerimi sıkıyordum kız milleti korkaktır selen polise öterse benim hayatım biter içimi göt korkusu bastı fenaa sakatlara geldim .

Ben: Eğer polise ötersen seni bulur öldürürüm.

Selen: Benim babam emniyet müdürü eğer dediğimi yapmazsan öterim yani bir şartım var

Ben yavşak yavşak sırıtarak

Ben : Neymiş o şartın

Selen: Benice çeteye alıcaksın

Ben: ahahahah benimde bir şartım var

Selen: Neymiş o ?

Ben: aramızda en iyi nişancı saygındır eğer ondan daha iyi bir performans gösterirsen seni çeteye alırım.

Selen anlaştık dedi o an saygın mesaj attı “Kanka seni mekanda bekliyoruz ” dedi bende selenle birlikte arabaya atlayıp mekana doğru ilerledik. Mekana vardığımızda saygın Burak ekin falan noluyor lan der gibi bana bakış attılar bende onlara dedim “ Beyler biz en başından beri selen tarafından takip ediliyoruz selen bize katıldı artık ” önce sinirlendiler inkar ettiler ama sonra önce saygını poligonda yenmesi lazım dedim saygın sevindi hemen poligona gittik. poligon dediysem bizim mekandaki poligon bölgesi idi. Ve kapışma başladı. Saygın 10 atış üzerinden 10da 9 yapmıştı Selen ise 10da 10 yapmıştı saygının ağzı açık kaldı. Artık selen bizim çeteden biriydi ekin ona Herşeyi gösterip herşeyi öğretti selen’in içinde bir psikopat yatıyor amınakoyım. Ekibi yanıma topladım ve başladım anlatmaya Bu gece yine bir silah kaçakcısıyla buluşucam silah ve mermi lazım silahları teslim aldığımda daha önce yaptığımız gibi geberticez ama bunu selen yapıcak görelim bakalım selen ne kadar psikopatmış anlattığın kadar varmı görücez.Burak dediki “ Kanka bende gelicem mi ?” ben hayır kanka bunu selenle halledicem dedim. Herkez evlere dağıldı gece olmasını bekliyordum fazla heyecanım yok alıştım artık ama selen şuan heyecandan ölüyordur sanırım. Saat gecenin 1'i idi selen'e mesaj attım “Hazırlan geliyorum kapının önünde bekle” demiştim. Arabaya atlayıp selenin kapısının önüne parkettim selen geldi arabaya bindi o anda silah kaçakcısından mesaj geldi ormanlık alanında buluşmucakmışız bi ara sokakta buluşcakmışız sanırım bir şeyden şüphelendi . “Selen arabadan inmen lazım ormanda buluşmucaz sakat yerde öldürücem  yol kenarında ara sokakta alıcam silahları” dedim selen “ Hayır bende gelicem ” dedi ama zar zor ikna edip indirdim arabadan yola çıktım belimde silah var. Sonunda silah kaçakcısıyla buluştum önce paraları istedi bende her zaman ki gibi sahte paraları bagajdan çıkarıp kacakcıya verdim oda bana silahları verdi sonra belimden silahı çıkarıp kaçakcının kalbine sonra yüzüne sıktım etraf kan gölüne büründü. Oradan kaçmaya başladım allah kahretsin yüzüme maske takmayı unuttum mobese kameraları beni çekmişti elimde silah vardı hem çekerken. Silahları mekana bıraktım sonra herkezi mekana çağırdım yakalanacağımı biliyordum hemen planlarımızı yaptık. Ben eve geçtim sabah olduğunda okula gitmiştim sınıfa polis geldi beni kelepçeleyip polis arabasına doğru götürdü okulun etrafı full polisti soygun işlerini benim yaptığımı düşünüyorlardı  beni nezarethaneye attılar ve parmaklıkların arkasından bir  sivil polis geldi komiserdi sanırım bana dedi ki “ Herşey bitti dostum ” dedi ben gülerek “neyden bahsediyorsun dostum ” dedim oda “ sen bittin poyraz yarın sabah mahkemen var kamera kayıtları hakime izletilecek” dedi.

Benim içimde biraz korku vardı ama tayfayla yaptığım plan gerçekleşirse kurtulmam kesinleşir ve saat gecenin 3'ü idi ekin kamyonu karakol yakınlarına çekti ve kameraları imha etti burak maskeyi giyip karakolun yanındaki jeneratörü bombalayarak imha etti ve kimseye gözükmeden oradan kaçtı ekin hemen elektrikleri kesti karakol zifiri karanlıktı kurtarma operasyonu başladığını anlamıştım.

Selen saygınla beraber karakola girdi selen karakolu avucu gibi bilir nasıl olsa babası emniyet müdürü neredeyse karakolda büyüdü herneyse dosya odasına girip el fenerleri yakıp benim dosyayı aramaya başladı benim dosyaları buldu benim dosyayı ve mobese CDsini alıp kaçtılar karanlıkta kimse onları göremedi. Arabaya bindiler ekinde karakol pcsini hackleyerek benim Cd'mi sildi ve oradan uzaklaşıp mekana doğru ilerlediler Selen iyiki çeteye girmiş yoksa ifşa olucaktık.

Sabah olmuştu beni nöbetçi mahkemeye sevk ettiler polisler videoyu ve dosyayı bulamayınca delil yetersizliğinden serbest bırakıldım. Mutluluktan içim içimi yiyordu sevinçten yerimden duramıyordum sonra bana rezalette artistlik yapan  polise Piç gülüşü attım beni çıkışta yakalayan polis bana  “ Gözüm üzerinde senin ne bok olduğunu herkese ispatlıcam” dedi bende gülerek “ sana kolay gelsin ” dedim babam olayı öğrenmişti Adalet sarayının önünde “senin gibi bir oğlum yok sen manyağın tekisin sen bir pisliksin sen bir hiçsin dedi arabanın arkasından çantayı indirip arabasına bindi artık seni görmek istemiyorum ne bok yersen ye diyip gitti

Ben ağlamaya başladım ve sinirlendim “hepinizi geberticem lann!! ” diyerek arkasından bağırdım.

Devamını perşembe günü yayınlıcam
Takipte kalın psikopat okuyucular :D

Poyraz ve Çetesi (ASKIDA) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin