Ruqeduq TURNUVASI

26.3K 1.7K 79
                                    


(P.alice)-evet.. Oturabilirsiniz

Profesör alice nin komutu ile yerlerimize oturduk. Jonun sinirli bakışlarından rahatsız olmuştum ne olmuştu ki şimdi? Neden bu kadar sinirlendi? Mümkün olmadıkça o tarafa bakmamaya çalışıyordum. Ama pek te başarılı değildim.

(P.a)-Evet., bugünkü dersimiz uygulamalı olacak ilk uygulama için bugün bize profesör greek eşlik edecek.

Gri kanatlarıyla büyük bir hava dalgası ile içeriye profesör greek girdi. Profesör greek'in kanatları Prof. Alice'ninkine daha küçük ebatlıydı. Profesör greek Profesör Alice'nin tam yanında durdu.

(P.a)- hepinizin kendine ait elementleri vardır elementlerinizi kullanmak basittir peki ya elementleri dönüştürmek?

Sınıftaki herkes anlamsız bir şekilde birbirlerine bakıyorlardı. Aynı şekil de bende profesör alice tekrardan söze girdi.

(P.a)-profesör greek ile yapacağımız uygulamayı iyi izleyin.

Profesörler karşı karşıya geçtiler. Profesör greek elinde büyük bir ışık topu yapıp Prof. Alice'ye fırlattı Prof. alice ışık topu tam ona ulaşmak üzereyken eliyle ışık topunu kum elementine çevirdi.

Büyük bir şaşkınlıkla olayı kavramaya çalışıyordum az önce bir elementin başka bir şeye dönüştüğünü görmüştüm sınıftaki herkes birbirine bakıyordu.. tommen yavaşça bana yaklaşıp kulağıma fısıldadı.

(T)-ne kadar enteresan değilmi?

(U)-kesinlikle!

Profesör alice Prof. Greek'e teşekkür edip tekrar konuşmaya başladı.

(P.a)-az öncede gördüğünüz gibi element değişikliği yaptım. Biz buna elementler arası bağdaşlık kurma diyoruz. element değişimi sırasında istediğiniz elementi büyük bir arzuyla içinizde hissetmelisiniz.. Evet! Var mı denemek isteyen? Ama hissedeceğiniz element sizin gücünüze dönük olmalı.

Arkadan cırtlak bir ses yankılandı. Sizce kim bu kadar iğrenç bir sese sahip olabilir? Tabi ki sissie!

(S)-ben!

(P.a)-gel bakalım sissie.

Ayyy umarım yapamaz da tüm sınıfa rezil olur.

İç sesime hak verdim

Sissie tam ortaya geçip ellerini açtı. Anlayamadığımız karanlık bir enerji topu yaptı. Hortum gibi bir şey ama karanlık. Profesör alice sissienin elementi değiştirmesini bekliyordu ama sissie öylece durmuş elindeki enerji topunu büyütüyordu. Kafasını kaldırıp gözümün içine baktı. Elindeki enerji topunu bana doğru fırlattı. Önümde duran herkes kendini yere attı ben ise refleks olarak iki elimi öne doğru uzattım aklımdan nedenini bilmediğim şekilde su elementi geçmişti. Bir an sınıfta sessizlik oldu kafamı kaldırıp önüme baktım. İnanamıyorum! Sissienin bana fırlattığı enerji topu dağılmış parıltılı su damlacıklarına dönmüştü ve havada asılı duruyordu dikkatim dağıldığı için ellerimi çekince su damlacıkları yere düştü profesör alice çok kızgın bir şekilde sissieye bağırdı.

-Seni küstah! Ne haddine bir öğrenciye saldırmak!

Sissie yanlışlıkla oldu gibi vs. bir şeyler geveliyordu profesör greek sissienin kolundan tutup sınıftan çıkardı. Profesör alice sınıfa dönüp olabildiğince sakin bir şekilde beni tebrik edip dersin bittiğini sınıfı boşaltmamızı istediğini söyledi bizde ikiletmedik tabiki.

Tommenle beraber sınıftan çıktık koridorda kalabalık öğrenci sürüsünün ortasında yürüyorduk.

(T)-eğer sissie sana zarar verseydi o sınıftan sağ çıkamazdı.

(U)-hahah merak etme alvin o işi senden önce halleder. Alvin demişken ben onu unuttum deli gibi beni arıyordur şimdi! Benim onu bulmam lazım sonra görüşürüz...

El sallayıp hızlıca koridoru yürümeye başladım alvini arıyordum ama ortam çok kalabalıktı en sonunda alvin ve diğerlerini bulabilmiştim. Koridorun ortasında bulunan bahçeye kurulmuşlardı bende yanlarına gidip hemen kuruldum gelir gelmez alvin söylenmeye başladı.

(A)-sissie yi gebertmek istiyorum resmen sana saldırdı.

(U) -bir işe yaramadı saldırması.

Biz böyle konuşurken robb elinde bir kâğıtla yanımıza geldi. Oldukça heyecanlı görünüyordu.

(R)-hey millet ruqeduq turnuvaları başlamış!

Anlamsız bakışlarla ruqeduq' un anlamını sordum.

(R)- 4 oyuncu oluyor bunların bükücü olmaları lazım. Karşımızda da aynı sayıda bükücü var birbirleriyle belirli büyüklükte bir sahada yarışıyorlar saha bulutların üstünde sahanın içinde 3 çizgi var 4 oyuncu 3 çizgiyi geçerse oyunu kazanıyorsun ama 4 oyuncuyu da geçirmen lazım 3.cizgiye itmek içinde elementinle savaşıyorsun tabi sakatlayıcı darbeler yok he bir de berabere kalırsan orta turnuva yapılıyor grubun en iyileriyle teke tek.

(A)-bizim grup olur ama 1 kişi eksik.

(J)-yatakhaneye haber salarım biri çıkar.

(U)-ben katılayım size?

(A)-kesinlikle hayır. Bu gerçek savaşa benziyor biraz teke tek vs. gibi

(U)-senden izin almadım alvin grubunuza alacak mısınız beni yoksa başka gruba mı gireyim?

Alvin jon ve robb bakıştılar. Aslında jon ve robb pek itirazcı görünmüyordu.

(R)-bence gelsin toprak, hava, su var bir tek ateş eksik oda ursula işte.

Robba bakışlarımla destek verdim.

(J)-aslında mantıklı 3 öne. Bir arkaya atarız oda ursula olur.

Jona yüzümü buruşturup saol ya bakışı attım.

(A)-peki.. Ama hala içime sinmedi.

Çok sevinmiştim sevinçle alvinin boynuna atladım yanağından kocaman öptüm alvin ise bana güldü saçımı karıştırıp bozdu. tekrardan yüzümü buruşturdum emma jon ve robb bizim bu halimize gülüyordu robb ise elindeki kâğıda benim ismimi ekleyip vermek için ortadan kayboldu ..


Sissie....

Şu hallerine bak sevimli fotoğraf kareleri iyh!

Demek turnuvaya katılıyorsun seni küçük sürtük cezam bittiğinde bende katılayım da seni bulutlardan aşağıya fırlatayım hahahah

Lordumla bağlantı kurmalıydım bu kız gittikçe gücüne bağlanıyor onu hemen öldürmeliyim... Ah ursula yanlış kişiye bulaştın!

Gizlice grubu izlemeye devam ettim

Robb: sen bizimi izliyorsun?

Bir anlık refleks ile arkamı döndüm.

Sissie: AA ne izlieyeceğim sizi!

Diye bağırıp robbu ittirdim hızlıca yürümeye başladım nerden çıktı bu pislik torbası şimdi?

................................................





Selammm yb geldi yorumlarinizi eksik etmeyin yazim hatasi var ise ozur diliyorum :*

},"mBODJQ



VAMPİR LİSESİWhere stories live. Discover now