93.bölüm

714 32 11
                                    

Artık hapisanedeydim.

Aylin beni ziyarete gelmişti.

Aylin- tilki sen suçlu değilsin! Görünmez ol tilki kaçıp gidelim.

Tilki aylinin kulağına bişey söyler aylin kafasını sallayıp gider. Eve gelmiştir.

Mehmet- tilki hapisten çıkıcakmış suçu yokmuş.

Aylin çok sevinmiştir gelen tilkidir boynuna atlar zeynep burak ve gürcanda çok mutlulardır meltem savaş özge ve ayaz da gelirler orada kalıcaklardır gece olur herkes uyuyunca aylinin telefonuna mesaj gelir.

Mesaj: güzelim aşağı in ses çıkarmamalısın! Sakar şey :)

Aylinin yüzüne tebessüm gelir ses çıkarmamaya özen göstererekten aşağı iner ve kapıyı açar bahçede ışıklarla  yazılmış seni seviyorum yazısı vardır. Güllerle benimle evlenir misin? Ateşten aşkım yazılmış muhteşem bu teklife aylin şaşırmış ve tabiki"evet" demiştir.

Tilki evet sesini duyduğunda balkondan aylinin kafasına güller boşalır.

Bunu meltemler yapmıştır o yüzden orda kalmışlardı gece.

2 ay sonra düğün günüdür aytil melsav özay hepberaber evleniyorlardır mehmet ve sevgi ve kalabalık misafirler çok güzel bir düğün yapılır ama kırk gün kırk gece sürmez tabi.

2 yıl sonra aylin ve tilkinin 1 kızı 1 oğlu vardır.

Kız- hayal

Erkek-umut.

Kız 11 aylık erkek 2 yaşlarında.

Meltem  ve savaşın 1 kızları olur kayıp Prenses vardı çok eskiden hani iris vardı kötü kızı vardı çok güzel ama rolü kötüydü işte o kız meltem ve savaşın çocuğu adı alara 1 yaşında.tabi dizide büyük küçüklük halini düşünelim.

Özge ve ayazın 1 oğulları olur adı yaman 1 buçuk yaşında

Hepsi mutludur sevgi ve mehmet karı Koca rolünü çoktan bırakmışlardır kimse aile rolü yapmıyor kötülerin hepsi cezasını almışlardır çağla iyi biri olmuştur artık berna ölmüş selin hapiste mert emir hapiste büyük abi öldü kötüler cezasını bulmuştur.

Sevgi ve mehmet için bugün düğün vaktidir ama artık 40 yaşlarda oldukları için düğün yerine nikah yaparlar.

Herkes huzurlu her hikaye mutlu bitmeli kötüler cezalandırılmalı.
Bence geç final oldu baya bi bölüm yazdım. Yanımda oldunuz okudunuz beğendiniz yorum yazdınız votelediniz herşey için teşekkürler bu hikayem bitti sebebi hem uzun oldu hemde vampirin günlüğü (aytil ) hikaye sini yazıyorum bunu bitirdim başka sbsv hikaye si yazıcam onu ve vampirin günlüğü sbsv sini okuyun lütfen.

sonsuz sbsv♥♡Where stories live. Discover now