Cap 11

81 6 1
                                    

  Imi grabesc pasul catre sala de clasa. S-a sunat si intarzii, si nu gasesc pe nimeni de la mine din clasa. Ajung in fata clasei mele si inainte sa intru ma uit pe tabla. Matematica. O urasc. Fac o intoarcere de 180 de grade si, strangndu-mi cartile la piept ma grabesc sa plec. Mergand cu capul in jos si cu pas apasat, ma ciocnesc de cineva.

Hei. Ce faci aici? ma intreaba 

 Hei.. Ahm.. Nimic.. Ma.. Ma duc pana la baie. ma balbai eu 

 Chiulesti cumva??

 Pf.. No.. Nu, de ce ai crede asta?? spun eu

Urasc matematica! Nu are niciun sens!! ma vaicaresc eu in timp ce Dylan ma impinge de umeri inapoi in clasa. Ma aseaza in banca din fata lui si imi spune sa fiu atenta si sa imi iau notite. Cum naiba sa fiu atenta daca nu inteleg oricum nimic?!  

 Nu are niciun sens!! ma vait eu

 Shh! Fi atenta acolo! spune el, eu dandu-mi ochii peste cap.

  

  Am iesit victorioasa din clasa fiindca nu am fost ascultata, indreptandu-ma catre sala de sport. A fost o chestie draguta din partea lui Dylan, chiar daca mi-a stricat toate planurile. Desi nu am inteles nimic, a fost bine. 

  M-am schimbat de haine si am intrat in sala. Imediat am zarit-o pe Sam stand intr-un colt cu echipa ei de clone, ridiculiandu-ma. Mda.. Ca intotdeauna. Se dadeau drept balerine. Foarte amuzant. I-am aruncat o privire stramba lui Lauren si aceasta a ridicat din sprancene. Ne-am asezat la locul nostru si am asteptat sa vina profa. Ma uitam spre usa, dar, spre surprinderea mea, nu a venit profesoara, ci Dylan, imbracat in sort si un tricou cu Nirvana, asezandu-se in rand. M-am aplecat sa ma uit la el, acesta facandu-mi cu ochiul. Ador cand face asta. Il ador pe el.

 O'brien! In sfarsit te vad si eu la fata dupa atat de mult timp! spune profesoara

 Așa este! răspunde el prompt

 Lucrăm normal, sau..? întreaba ea, ridicând o sprânceană

 Așa cum știm doar noi! îi răspunde el, apoi zâmbindu-i în modul lui unic

   Okay, e prea multă prietenie între ei doi. Nu e de bine. Și dacă stau să mă gândesc mai bine, nu e nici chiar atât de bătrână. Încetează!! Am început să ne facem încălzirea, alergând ușor. Voiam să mă apropii de el, însă era foarte în fața mea, iar Sam se punea mereu în fața mea. Mi-am dat ochii peste cap si am lăsat-o baltă. Voi vorbi eu cu el într-un final.

Mi-am tras răsuflarea si am continuat. 39, 40, 41.. Îl vedeam pe Dylan stand in mâini, în mijlocul sălii. Și e roșu la față. Foarte roșu. 50. M-am ridicat în picioare si m-am îndreptat către el. Urma să cadă, cu siguranță. Am închis atunci când s-a prabușit, deschizandu-i doar atunci când am realizat că e pe saltea, în siguranță. 

  Profesoara s-a îndepărtat, el făcându-mi semn să mă așez lângă el. M-am așezat pe marginea saltelei, uitându-mă în ochii lui. Mi-a zâmbit. E atât de frumos. 

 Te înțelegi cam bine cu profa. sparg eu gheața

 Știu! răspunde el sec, privind în gol

  ''Știu''? Srios? Doar atât are de spus?! Am ridicat o sprânceană, iar el a dat nedumerit din cap.

 Pot spune că flirtați, dar aș părea penibilă. 

 E, haide! O cunosc de foarte mult timp și de asta. Nu e nimic între noi, te asigur! spune și îmi aruncă zâmbtul ăla ucigaș. Trebuie să înceteze să mai facă asta!

Ziceam și eu.. mormăi eu

 O, cineva e geloasă?? râde el, eu dându-i un pumn prietenesc în umăr

  În secunda următoare mă ia în brațe și începe să mă gâdile. Okay, asta e ciudat. Nu știu ce s-a întâmplat cu el, dar ămi place! Și chiar nu pare să îi pese că suntem încă în sala de sport, în mijlocul ei, râzând ca doi nebuni, toată lumea uitându-se la noi. Toată lumea.. Asta înseamnă ca și Sam.. hm.. Știu că sună cam răutacios, dar mă simt și mai bine acum.

 Okay, gata, se uită toți la noi. spun eu

 Și? Până la urmă suntem un cuplu, nu?? spune el cu nonșalanță

  Îi zâmbesc și încerc să îl sărut, însă el trage ușor capul.

 Se uită toți la noi! spune el deodată

 Parcă eram un cuplu.. Spun eu și mă ridic, plecând de lângă el, evitând privirile aspre ale celorlalți.

 Hope!! îi aud vocea strigându-mă, însă nu mă întorc.

  Ce naiba e în neregulă cu el? Serios, chiar că e bipolar. M-am așezat lângă Lauren, care se uita ciudat la mine.

 Nu începe, te rog! zic eu

 Nici nu aveam de gând! spune ea

  Stăteam în bancă, scriind de la tablă, însă nu mă puteam concentra decât la ora de sport. Ora trecută nu a fost în clasă. Acum stă în ultima bancă, singur, cu ochii în telefon. Nici nu a mai vorbit cu mine. Nici măcar nu a mai încercat! Încerc să mă concentrez la ce spune proful, însă tot ce aud e vocea lui. de ce trebuie sa fie atât de complicat?! E vina mea că am acceptat comportamentul si ignoranța asta a lui încă de la bun început! 

  Aș vrea să pot afla ce e în mintea lui. Mă întreb la ce se gândește când e cu mine, când e cu Sam, când stă singur și ascultă muzică.. Să aflu de ce e atât de schimbător, mai ales cu mine..

      ~~~Dylan~~~

  E chiar frumoasă.. Cu părul ăla al ei lung, cu buzele alea cărnoase ale ei, cu ochii plini de pasiune. Și e și inteligentă, și are un corp.. Mamă mamă.. Dar parcă Hope e altceva.. Cu părul ei dezordonat, cu mersul ei mai mult târâș, cu zâmbetul ei cald și cu glumele ei proaste.. Practic, ele sunt perfecte pentru mine.. Combinate. 

  Când sunt cu Sam simt că mă vrea, și că iși dorește mult mai multe de la mine, nu doar sărutări și atingeri tandre, ceea ce, trebuie să recunosc, nu mă sfiesc sa le fac în public când sunt cu ea. Pe când Hope.. Mhm.. Hope mă face să mă simt viu, și liber, și mă face să o vreau eu pe ea.. Dar mă blochez mereu în fața ei, și nu pot face nimic împotriva acestui lucru se pare.. Îmi place foarte mult să mă trezesc dimineața și să știu că am lângă mine o persoană așa de minunată ca ea. Atunci când mă sărută simt furnicături până în vârful degetelor de la picioare, ceea ce nu mi se întâmplă nicodată cu Sam.. Poate că sunt atât de retras cu ea în public deoarece vreau să fie doar a mea, în privat. Mda.. Ce gânduri încurcate am și eu.. Nici nu a avut sens..

  Nu pot să cred că, după doi ani de așteptat, în sfârșit îi pot arăta cât de mult o plac.. Oarecum.. Și nu e doar asta.. Cred că mă îndrăgostesc de-a binelea de ea. Tot ce trebuie să fac e să-mi ascult inima, dar ar fi al naibii de ușor dacă nu ar fi și Sam, fata care, deși pare rea, a fost mereu aproape de mine si m-a ajutat în orice moment. De ce trebuie să fie atât de complicat? De ce eu sunt atât de complicat?! 

  O să ajung să mor singur și virgin!! 

   ^_^

  Hei!! Scuze că a durat atât de mult, însă  am avut lipsă de timp și de inspirație.. Sper să vă placă.. 

            Pusii :* <3 <3 <3 

FreeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum