Alf Demonul blestemat

174 5 0
                                    

Un om obișnuit, cunoscut drept Alfred,a fost intr-o zi însorită în pădure la un picnic cu prietenii.Acolo ei au petrecut pana seara târziu.La întoarcere au avut un accident cu mașina din cauza unui tânăr șofer cu viteza în sânge. În acel accident toți prietenii săi au murit.El a devenit un om depresiv căruia nu-i mai pasa de nimeni și de nimic.

Singurul scop rămas a fost uciderea vinovatului. L-a urmărit în fiecare zi căutând un moment potrivit pentru atac.Intr-o seara vinovatul a dat o petrecere pentru a sărbătorii ziua în care si-a luat din nou carnetul de șofer. Alfred văzând asta, nu s-a mai stăpânit și a luat o drujba ucigând toți invitații și taindu-i vinovatului pe rand toate membrele lasandu-l intr-o balta de sânge.

Sufletul sau a fost blestemat de însuși Sf.Pavel care i-a pedepsit trupul sa rămână vesnic în iad.Diavolul însuși i-a mutilat trăsăturile fetei, iar el plin de răzbunare i-a jurat Diavolului ca va plăti și i-a retezat unul din degete.Atunci diavolul l-a alungat pe Alfred din iad înainte sa mai producă alta paguba trupului sau.Alfred a fost de atunci cunoscut de diavol doar sub numele de Alf Demonul blestemat și nu a fost primit în niciunde din lumi fiind blestemat sa umble vesnic pe Pământ.

Nici în ziua de astăzi Alf demonul blestemat nu si-a oprit căutările unei porti spre iad pentru a-si respecta jurământul adus diavolului.Se spune ca ucide orice îi iese în cale pentru a-si creste forțele și pentru a-l putea ucide pe diavol și a-i lua tronul acelui regat înflăcărat,

Alf nefiind doar o prescurtare a numelui și fiind și un rang al unui demon alfa.

povesti horrorWhere stories live. Discover now