Capitolul 3 Vraji iubire

5.4K 53 15
                                    

De aplicat vinerea de preferat în timpul lunii pline.
Ce îţi trebuie: o foaie de hârtie
Un pix sau marker roşu
Un plic obişnuit
Parfumul tău preferat
Rujul tău roşu Marry me
Câteva petale roz sau roşii de preferat de trandafir
Scrie pe foaia de hârtie calităţile pe care le vrei la viitorul tău partener folosind pixul roşu, pulverizează apoi puţin parfum peste foaie, împătureşte-o şi pune-o în plic.
Ia petalele de flori şi ţine-le în mâna dreaptă vizualizează-te fericit/ ă şi îndrăgostit/ă  în timp ce strângi cu putere petalele în mână şi urmăreşti scena ca pe un film
Pune petalele în plic, închide plicul şi apoi sigilează-l cu un sărut, după ce te-ai dat cu rujul roşu.
Pune plicul într-un loc sigur şi nu îl mai desface NICIODATĂ altfel vei rupe vraja
IMPORTANT nu încerca să foloseşti imaginea unei persoane determinate în această vrajă, ea este menită să îţi aducă perechea potrivită nu o anume persoană.

Există cineva de care eşti interesat/ă. Deşi pare să te fi observat nu face nici o mişcare pentru a dezvolta o relaţie. Vraja nu îl va atrage forţat dar va deschide calea astfel încât dacă există vreun pic de interes se va simţi gata să facă pasul următor.
Pune un pahar cu vin pe masă şi apoi leagă un inel (de preferat verigheta mamei) cu o panglică de mătase roşie, ţine panglica între degetul mare şi arătător având cotul bine stabilit pe masă şi lasă inelul să atârne deasupra paharului cu vin. Iniţial încearcă să ţii inelul nemişcat
Cu voce tare şi clar spuneţi numele urmat de numele celui/celei iubite, repetă numele lui/ei. Acum gândindu-te la acea persoană lasă inelul să se legene până când se loveşte de pereţii paharului de atâtea ori câte litere are numele.
Apoi leagă panglica la gât lăsând inelul să îţi stea deasupra inimii. Poartă-l trei săptămâni şi repetă ritualul în fiecare vineri, până la sfârşitul intervalului cel iubit va veni la tine.

Vraja cu ulei
prepara intr-o sticluta curata un amestec intre ulei de trandafir, ulei de iasomie si ulei de levantica in parti egale. Pun in amestec un strop de vanilie curata sau chiar o pastaie intreaga si un fir de coada-soaricelului.
Inmoaie in aceasta solutie o funda rosie mai lunga cu care sa poti lega impreuna cele doua statuete, fata in fata. In tot acest timp, gandeste-te la dragoste in cea mai pura forma, imagineaza-te indragostita, alaturi de sufletul tau pereche.
De asemenea,poti prepara un amestec special pentru a-ti obloji o inima franta. Pentru acest ritual, trebuie sa asezi simbolurile elementelor potrivit punctelor cardinale insa alaturi de ele aseaza cate o lumanare astfel:
Nord - pamant- lumanare galbena sau verde
Sud - foc - lumanare rosie
Vest - apa - lumanare albastra
Est - aer - lumanare alba
Amestecul consta in 5 picaturi de ulei de trandafir, 5 picaturi de ulei de neroli, 15 picaturi de ulei de cedru, 5 picaturi de ulei de jojoba si 5 picaturi de ulei de levantica.
Inmoaie de data aceasta o panglica alba si infasoara statuia feminina cu ea. In timp ce treci funda in jurul acesteia, gandeste-te la pace interioara si indu-ti o stare de calm.
Aceste ritualuri se pot executa pe tot parcursul anului. Sunt insa mult mai puternice daca sunt indeplinite pe Luna Plina, in momente in care nu sunt planete retrograde sau la echinoctii si solstitii.

4. Aprinde tamaie de trandafir vinerea noaptea, deoarece vinerea este sub influenta lui Venus - zeita dragostei si a armoniei. Fa-o cat mai aproape de miezul noptii. Aprinde apoi doua lumanari rosii, rosul fiind simbolul pasiunii si al desteptarii. Pe doua bucatele de hartie scrie numele partenerului si adauga o picatura de vin daca esti barbat sau o picatura de parfum daca esti femeie. Pune apoi hartiile sub lumanari.


5.Vraja papusilor cusute




1 papusa rosie1 papusa albastrapanglică rozaţă şi ac
Coase doua papusi sau comanda-le . Taie două inimi de hârtie, pe una scrie numele şi data ta de naştere, pe cealaltă numele şi data de naştere a celuilalt, pune-le în numele păpuşii corespunzătoare ( roz pentru femeie, albastru pentru bărbat) şi închide capul păpuşii.Pune păpuşile una peste cealaltă faţă în faţă şi leagă-le cu panglica roz de câte ori e necesar să rămână lipite ( la mine au fost necesare 4 răsuciri)Când ai terminat spune descântecul „ Dragoste adevărată, dragoste a mea rămâi cu mine pentru totdeauna

Vrăji Descântece Și FarmeceWhere stories live. Discover now