Del 4

2K 105 1
                                    

Overnatting ~ 3 dager senere
I morgen skulle jeg ha mitt store overnattingsparty og hele skolen hadde snakket om det helt siden onsdag. Jeg hadde selvfølgelig invitert Cristie, ja altså det er det jeg kaller Crystal. Hun skulle til og med hjelpe meg å ordne til overnattingen.

Veronica hadde leid inn massører og negledesignere! Hun hadde også kjøpt inn ansiktsmasker og guttene hadde vært så snille og bestemt seg for å være servitør, eller kanskje ville de bare se jenter i pyjamas.

Når vi kom til sommerhuset tok vi først ut 10 madrasser og laken og bærte alt opp til andre etasje, vi lagde også en sofakrok i tredje etasje. Dette blir så gøy! Massørene og negledesignerne hadde kommet og det var bare ti minutt til overnattingsfesten startet. Guttene hadde tatt på seg dress og jeg måtte innrømme at de så utrolig bra ut. Adam bærte på et sølvfat med åtte glass som var fylt med noe drikkegreie som Veronica hadde ordnet.

Det dingte på og Adam åpnet døren elegant og inn kom Jessica og Ruth, venninnene til Christie. Xavier tok jakkene deres og tingene deres med opp til andre etasje. "En drink?" Adam smilte sjarmerende og holdt brettet ut mot dem. De så på hverandre og fniste før de tok et glass hver. Flere folk kom og når alle hadde fått neglebehandling og massasje så vi på The notebook med masse snacks og brus. Jeg kunne høre Jacob snøfte på slutten og jeg måtte bare smile. Alle jentene jeg hadde invitert virket egentlig ganske snille, eller jeg kjente vel egentlig ingen av dem så særlig godt men jeg hadde en god følelse. Ingen av dem hadde liksom hatt på seg litt for store bher eller kommet med masse brunkrem og hårspray. Denne overnattinga skulle gå perfekt! Etter filmen hadde vi karaoke og for å si det mildt kan ikke jeg synge. Guttene prøvde også å synge, og som ventet var de alle gode å synge. Fantes det noe de var dårlig i? Jeg og Christie og sang "What makes you beautiful" sikkert fem ganger eller noe sånt. Vi sang i sikkert en time og jeg hadde det kjempe gøy. Men til slutt gikk jo alle litt lei og guttene gikk rundt å serverte småretter mens vi hadde på musikk og flettet hverandre, sminket hverandre eller bare satt på mobilen.
Senere
Siden ingen av jentene fikk sove skiftet vi til badetøy og gikk til stranda som var rett utenfor huset. Vannet hadde jo blitt varmet opp i hele dag så det var ikke så kaldt. Guttene var fortsatt oppe i huset, jeg hadde ikke giddet å gå opp for å vekke dem. Jeg vasset ut til hofta og holdt pusten før jeg la meg ned i vannet. "Iiiii æææææææ!" Ropte jeg, og flere av jentene begynte å flire. Flere av jentene la seg ned i vannet, og vi hadde det kjempe gøy. Nattbading var kjempe gøy!
~~~~
Heeia! Takk for at du gidder å lese dette og historien min!
Liten del sorry😕

Playing with the wrong guyWhere stories live. Discover now