Nikdy

3.3K 240 6
                                    

O krok jsem ucovla a koukla jsem se k lesu, kde zmizela Lucy s Rosie.

"A co myslíte, že teď udělám?" vrátila jsem se pohledem k Penelope. "Že vám jí jen tak dám? Jste pro ní neznámý člověk" Penelopa se zasmála.

"Omluv mě, ale jestli vím tak ty taky" zašklebila se.

"Nedám vám ji!" řekla jsem rozhodně. "A už se sem nikdy nevracejte" než mi stihla něco říct zmizela jsem. Zastavila jsem se, až jsem doběhla k Lucy a Rosie, ke kterým se přidal i Seb. Hned jsem si vzala Rosie do náruče a přitiskla si jí k sobě.

"Co se stalo?" zeptala se Lucy. Koukla jsem se na ní pohledem, že jí to vysvětlím později.

"Zkontrolovala jsi to tu?" zeptala jsem se a porozhlídla jsem se, jestli tu není Penelopa. Vrátila jsem se pohledem na Lucy.

"Jo vše je ok" řekla.

"Musíme hned domů" řekla jsem "Měj se Sebastiáne" rychlími kroky jsem se vydala zpět k hranici. Musela jsem Rosie odvést domů do bezpečí. Nedovolím, aby mi jí ta ženská vzala. Slyšela jsem jak za mnou Lucy spíchá. Nestačila mi, ale já jsem nehodlala spomalovat. Došla jsem k autu a posadila Rosie do sedačky.

"Co se děje?" zeptala se mě malá a upřela na mě svá očička. Pohladila jsem jí po tváři.

"Nic, co by mělo zajímat tvoji rozkošnou maličkou hlavičku" usmála jsem se a vtiskla jí pusu do vlasů. To už k autu došla i Lucy. "Nastup!" řekla jsem a obešla auto. Sedla jsem si zavolant a když Lucy zabouchla dveře, rozjela jsem se, co nejrychleji domů.

"Řekneš mi, co se děje?" zeptala se znovu Lucy.

"Až doma" odpověděla jsem a šlápla ještě víc na plyn.


Hned jak jsme dojeli domů, jsem poslala Rosie vykoupat, protože už bylo 6 hodin. Ostatním jsem řekla ať si sednou do obyváku. Stála jsem se a dívala se na všechny okolo.

"Už vím, kdo je ta žena" řekla jsem a koukla jsem se na Ashe. Ten se napjal a spojil ruce. "Je to matka Rosie"

"Když její matka je mrtvá ne?" řekla Lucy. "Znala jsem její matku" zakroutila jsem hlavou.

"Nebyla to její pravá matka. Její pravá matka Rosie opustila, když jí umřel manžel. Byla mladá a nezvládala to, takže utekla"

"A co chce teď?" zeptal se Mickey.

"Chce zpět Rosie" zašeptala jsem. "Chce zpět něco, co jí rozhodně nedám"

"Tiffani nikdo nedá Rosie pryč" namítl Luke "Všichni jí milujeme. Už patří do naší rodiny" Ash si stupl a došel ke mě. Vzal můj obličej do ruk a zadíval se mi do očí.

"Luke má pravdu" řekl "Nedopustíme, aby nám někdo Rosie vzal. Hlavně ne ženská, která Rosie opustila."

"Tiffani, už jsem. Půjdeš mi říct pohádku?!" uslyšela jsem z vrchu.

"Už jdu!" zakřičela jsem nazpátek. "Jdeš se mnou?" zeptala jsem se Ashe. Přikývl a společně jsem se vydali nahoru. Můj bývalý pokoj jsem přestavěli tak, aby se Rosie líbil. Když jsme vešli do pokoje, už byla připravená na postely.

"Tak co princezno, vykoupaná?" usmála jsem se na ní. Přikývla a lehla si doprostřed. Zachumlala jsem jí do peřiny a lehla si na jednu stranu. Ash na druhou. "Tak co chceš za pohádku?" zeptala jsem se a koukla jsem se na poličku, kde byli různé knížky. "Popelku? Karkulku?"

"Krásku a zvíře!" vykřikla nadšeně Rosie. Ash se zasmál a podal mi knížku. Otevřela jsem jí na první stránce a začala číst.


Vyšla jsem z koupelny převlečená v pokoji a sušila jsem si svoje mokré vlasy ze sprchy. Ash byl ještě dole s klukama a s Lucy, ale já jsem se omluvila, že jsem unavená. Vlezla jsi si do naší velké měkké postele a zachumlala se pod peřinou. Ležela jsem na zádech a dívala se na strop. Najednou jsem uslyšela dětský výkřik.

"Rosie!" vyhrkla jsem, vylezla jsem z postele a rozběhla jsem se k Rosie do pokoje. Rozrazila jsem dveře. První čeho jsem si všimla, bylo otevřené okno. Byla jsem si jistá, že bylo zavřené pořádně. Potom jsem se koukla na Rosie, která byla v rohu místnosti. Seděla na zemi a tiskla si nohy k zemi. Doběhla jsem k ní. "Copak je?" zeptala jsem se vyděšeně.

"Co se stalo?" doběhli do pokoje ostatní.

"Nevím" koukla jsem se na ně rychle a potom zase na Rosie, která měla oči plné slz. Vzala jsem jí do náruče a odnesla do postele. Lehla jsem si vedle ní a přitiskla jí k sobě. Lucy došla zavřít okno.

"Byla tu nějaká paní" zašeptala Rosie. "Tak která pro mě přišla do školky" vzlykla. "Chtěla si mě odnést" koukla jsem se na Ashe.

"Půjdeme se kouknout ven" řekl a s klukama odešel pryč. Lucy si sedla do křesla a pozorovala nás.

"Že mě nikomu nedáš?" koukla se na mě Rosie.

"Nikdy" řekla jsem a dala jí pusu na čelíčko. "Pamatuj si, že my jsme teď tvoje rodina." Rosie přikývla.

"Budeš tu přes noc se mnou?" zeptala se tichým hláskem. Přikývla jsem.

"Tak já holky půjdu" zvedla se Lucy. Došla k Rosie a dala jí pusu do vlasů. "Dobrou" řekla a odešla z pokoje.

Hladila jsem Rosie po vláskách než usla. Já zůstala vzhůru a čekala, až přijde Ash. Když potichu vešel do pokoje a lehl si na druhou stranu postele tak jsem se na něho koukla.

"Nikdo tam nebyl" řekl. "Prohledali jsme to i pár metrů od domu"

"Co budeme dělat?" zeptala jsem se a koukla se na Rosie, která spokojeně oddychovala.

"Něco vymyslíme" chytl mě za ruku, na kterou mi dal pusu. "Ale teď spi, jinak budeš unavená" jen jsem přikývla a zavřela oči. Ale pořád jsem se nemohla zbavit obrazu, že mi Penelopa vzala Rosie.



Forever and always (5SOS)Where stories live. Discover now