~8.Bölüm~

1.8K 168 5
                                    

Dans etmeye devam ediyorduk ve birden arkamı döndüğümde yoktu gitmiş olmalıydı, bu yarışmayı çok kazanmak istiyodum ama ilk önce derslerimi düşünmeliydim ikinci dönem derslerim daha iyi olmalıydı.Bu gidişle annemler beni yatılı bir okula göndericeklerdi.Benim büyük hayallerim var onlara ulaşmak çok istiyorum ama onlara ulaşmak için okumak zorundayım.
----------------Yarışma sabahı---------------
Aşırı derecede çok heyecanlıyım kıyafetlerimizi onların kıyafetlerine benzetmeye çalıştık. Okul Büyük salonunda gösteri yapılacaktı herkes hazırlanmıştı jüriler kimdi? bilmiyorum jüri koltukları yoktu oyları bize öğrenciler vercekmiş şaşırtıcı acaba oda gelcekmi 7
takımdan sonra bize gelcekti sıra daha çok vardı ilk elemeden sonra bir eleme daha olcakmış yarışmanın başlamasına dakikalar kalmıştı. Zeynep yanıma geldi ve "Merak etme biz kazanıcaz." dedi ve güldü. "Umarım" dedim. içimden. Aslı yanıma geldi ve o burada dedi. baktığım 3. sırada arkadaşlarıyla oturuyordu. Yarışma başlıyodu ilk yarışmacılar sakin bir müzikle dans ediyolardı gerçekten çok heyecanlıyım ne olacaktı bari dans ederken yere düşmesekte rezil olmasak millete:d 1 takımdan sonra sıra bize geliyodu.
---------İşte o an ----------
Sahneye çıktık zannedersin kalbim yerinden çıkcak ona baktım ve sadece içimden "Yapabilirim" lafı geçti.şarkı çalmaya başladı hepimiz aynı anda aynı hareketleri yapıyoduk arada sırada ona bakabiliyodum, şarkı bitt ve bütün hareketleri iyicie ve aynı anda yapmıştık pekiya kim kazancaktı bizden sonra Buseler çıkacaklardı sahneden alkışlarla ayrıldık.
sahne sırası onlardaydı. Onlarda iyiydi ama sonuçlar bugün açıklanmıyacakmış..  sınıf arkadaşlarımız yanımıza geldiler ve "çok iyiydiniz"dediler pekiya o beğenmişmiydi? ne olacaktı? kazanan kimdi?
--------------------------
Kısa olmuş biliyorum özür dilerim.

Size bundan sonra öneri şarkı vereceğim işte bunlardan bir taneside:
Taeyang Eyes Nose Lips
şarkıyı ilk dinlediğimde çok hoşuma gitti gerçekten muhteşem bir şarkı.....
Votelamayı unutmayın ^.^

Okuldaki Yakışıklı KoreliOnde histórias criam vida. Descubra agora