Esham EMİNEM'E DİSS ATTI

531 19 3
                                    

Detroit’li rapper Esham UGS radyosunda (27 Şubat’ta) Murder Master Music Show ile yaptığı röportaj’da Eminem’e meydan okudu ve Eminem’in Detroit’i yeteri kadar temsil etmediğini ve tanıtmadığını söyledi.

Esham röportaj’da “Hadi Eminem, benimle battle’da kapış, neredesin bakalım, sana meydan okuyorum” dedi.

O (Esham), Eminem’in Detroit’e saygısızlık yaptığını söylüyor.

Röportajın devamın’da Esham saçmalık sınırlarını aşıyor ve şöyle diyor “Eminem’den sıkıldım artık, adamın kancıklık yapmasın bıktım. O lanet şehirde dolu insanı sattı. O şehire saygısızlık ediyor bunu durdurmak gerekiyor, İnsanların Detroit’ten nefret etmesine sebep oluyor. Bir daha Detroit hakkında konuşma.”

Esham, son Shady XV’den yayınlanan şarkı “Detroit Vs. Everybody” için ise “Em şehir için gerekli saygıyı göstermedi” diye devam ediyor.

Esham, bu konuda yine saçma sapan şu sözleri ediyor ” ‘Detroit Vs. Everybody’ ile ilğili Detroit vs. everybody deme… Şehirde kimseye yardım etmiyorsun, benim umrumda değil, bir radyo istasyonun var, yeni rapçileri radyona çıkar, senin 500 milyon doların var biraz bağış yap. Okullar için bir şeyler yap. Detroit hakkında bir daha konuşursan bende senin hakkında konuşucağım”

Daha önce’de AllHipHop ile 2011 yılında yaptığı röportajın da Eminem ve Royce’un ikili grup projeleri listeleri alt üst ettiğinde kıskınmış olacak ki,o yıl da saçma bir eleştiri yapmış, bunla da kalmayıp Kid Rock’a da sataşmıştı.

STANLAR OLRAK BİR YAZI DÜZENLEDİK SİZLERE BUNU PAYLAŞMAK İSTİYORUM..

 Esham’ın saçmalıklarına gelecek olursak, basına göre yeni albüm çıkaracakmış ne tufah, daha öncede yeni albüm çıkaracak olan ve kimsenin dinlemediği, albümü satılmayan , konserlerine gidilmeyen kaşarlar Eminem hakkında saçmalamıştı bu ilk değil ama gerçeklere gelecek olursak Eminem kadar şehrini seven ve şehri adına muhteşem tonla şarkılar yazan ve efsanevi klipler ile şehrini müzik dünyasın’da kimsenin savunmadığı kadar savunan ve temsil eden bir başka kişi yoktur heralde, Detroit’e adadığı şarkıları ve video klipler yazsak burdan Motor Şehrine yol olur. Eminem ilk büyük albümü ile listelerde bomba etkisi yarattığında ve dünya’nın konuşulan en büyük müzik sanatçısı olarak daha kendi karavanda yaşıyor ve kiradayken, Marshall Mathers Vakfını kurarak kendisi ğibi yoksulluk içinde yaşayan, fakir insanlara yardım etmek için bir yardım kuruluşu kurduğu o andan beri sayısız yardım ve bilinenler ile beraber sakladığı ve bilmediğimiz tonlarca bağış yapmıştır ki kurduğu vakıf dışında kendisi kişisel olarak daima büyük yardımlar yapmış ve bunları insanların gözüne sokan sahtekarlar ğibi gösteriş için yapmadığından saklamış olmasına rağmen Rolling Stone gibi derğiler ve basın bu bilgileri elde edip sızdırarak ne kadar büyük kalbi olduğunu yazmıştır ve şimdiye kadar, sayısız binlerce yardım yaptı Detroit’in endüstirisi çöktüğünde bile en çok yardımı yaparak eski şahşahalı günlerine dönmesine yardım eden en büyük yardımsever olduğunu biliyoruz çünkü kendi saklamasına rağmen basın bunu araştırma haberciliği ile öğrenerek açıkladı, Ayrıca Detroit’te ki okullara en büyük yada en çok yardımı yaparak üst seviyelere çıkaran yine Eminem’dir. Açıkcası şu sıralar albümü satmayan ve gerçekten kaliteli ve gerçek müzik ve rap yapamayan, albümü satmadığından ve konserleri dolmayıp rezil olan (bknz: Azealia Banks’ki o da yeni albümü çıkmadan hemen önce Eminem’e sataşmıştı) ğibi bir çok kinci; (Iggy Azalea, Azealia Banks, Lord Jamar) ve nankör şöhret delisi kişiler, bunlara şimdi birde Esham katıldı, kısacası gündeme gelmek ve basın’da dikkat çekmek için Eminem’i kullanarak reklamlarını yapıyorlar, ve artık bu riyakar, ırkçı ve önyargılı, kokuşmuş taraflı kincilerden ülkemizde olduğu gibi dünya’nın bir çok yerinde ki dinleyiciler ve rap sever hayranlar sıkıldı, umarım bu komik meydan okumayı kabul eder ve gereken dersi verir Eminem.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Benim ve diğer stanların eline daha yeni geçti bu haber normalde 1 mart 2015 tarihide çıkmıştır bilginize.Yorum yapmayacağım çünkü gerekli açıklamayı yazdık!!

elöf^^

ARKADAŞIM 

Sinan Ateş'E ÇOK TEŞŞEKKÜR EDİYORUM..

EMİNEMWhere stories live. Discover now