Hoofdstuk 14 " Heeft ze Amnesia? "

916 40 5
                                    

Bonjour des lecteurs et des lectrices of hoe je dat ook spelt.

Dit is weer een geweldig hoofdstuk, al is Aemilia het daar misschiien niet mee eens. Of Luke, of Calum, of Ashton, of Mikey. Astrid haar mening weet ik niet, die vraag ik nog wel. Maar geniet van dit hoofdstuke en het zeer passende nummer. Geniet ervan!

Aemilia POV:

Ik word wakker en zie 9 hoofden boven me hangen. "Ze is wakker!" gilde een meisje met paars haar. Ik ga recht op zitten en vraag: "Waar ben ik en wie zijn jullie?". Alle hoofden zijn geschrokt behalve een. Een iemand herken ik wel en ik mis duidelijk iemand. "Zeg Kleia, waar is Assie en waarom ben ik hier?" vraag ik aan Eurykleia. Ze is duidelijk opgelucht als ze merkt dat ik haar herken. "Die is in London, sweetie." Zegt ze. Ik kijk haar aan en snik. "Aemy, wat herinner je je nog?" vraagt een jongen met blond haar. " Ik herinner me een meisje met blonde haren die tegen een muur aan loopt. En hoe een krullenbol me ophaalt van school. Ik was heel enthousiast die dag, right? Jake had me geknuffeld en Rick begreep niet waarom ik zo vrolijk was. En Phenesine werd boos op Jake!" zeg ik. Een meisje kijkt op en als ik in haar ogen kijk, zie ik wie het is. "Pheentje!" schreeuw ik en ik val haar om de hals. "Dat meisje met blonde haren heette toch Perrie? Of was het nou Patty?" vraag ik en het paarsharige meisje knikt. "Ik heb mijn haar geverfd lieffie!" zegt ze. " Perrie?" vraag ik. Na een paar minuten herken ik Adelfe ook weer en herinner ik me de naam van de krullenbol. Maar de naam van de vier jongens en het meisje herinner ik me echt niet.

Ashton POV:

Aemilia is net wakker geworden en ze weet niet meer wie we zijn. Ze weet wie Eurykleia is, ze weet wie Perrie is, ze weet godverdomme wie Harry is, maar haar eigen vaders herinnert ze zich niet! Astrid herinnert ze zich ook niet, maar dat is logisch, die heeft ze nog nooit ontmoet. Astrid stelt zich voor en we hopen maar snel dat Aemilia zich ons herinnert, onze naam tenminste, ze herinnert zich ons in de studio, maar de naam is ze vergeten. Ze heeft nu wel door wie we zijn, maar niet hoe we heten. Het is een beetje irritant. "Zullen we haar mee naar huis nemen? Misschien helpt dat." stelt Calum voor. Ik knik en we helpen haar naar de auto. Astrid gaat met ons mee naar huis, maar met Perrie mee in de auto. Als we thuiskomen, staat daar de auto van de jongens van One Direction. We lopen naar binnen en iedereen roept: "Aemy!" en het is best wel zielig om te zien hoe Aemilia haar hersenen pijnigt, maar ze zich niet herinnert. "Sorry, maar wie zijn jullie?" vraagt ze. Iedereen schrikt en Niall vraagt aan mij: "Ash? Is ze serieus?". "Ze herkent Harry, Rick, Adelfe, Eurykleia, Phenesine, Perrie en Jake. Jou niet, mij niet en de rest ook niet" zeg ik spijtig. "Ze herinnert zich slechts haar eerste schooldag en alleen dat!" zegt Luke. "Wacht, Ash? Ashton! Calum! Michael! Pap!" roept Aemilia opeens. "En nu herkent ze ons ook!" schreeuwt Mickey. Nu de rest van haar herinneringen en One Direction nog.

Rick POV: (SURPRISE! :P)

Eurykleia belde me en zie dat Aemilia last had van geheugenverlies. Ze zei dat Aemy wist wie ik was, maar voor de rest alles was vergeten. Ik loop nu naar haar huis toe en hoop dat iemand open doet. Ik bel aan en Eurykleia opent de deur. "Heey Kleia, weet ze al meer?" vraag ik en Kleia schud droevig haar hoofd. Ik knik en volg haar mee naar binnen waar de hele kamer werkelijk vol zit met mensen. Die blonde jongen van toen ik voor het eerst hierheen kwam, haar ouders, een meisje met paars haar, een meisje met bruin haar, haar vriendinnen en nog vier andere jongens. Ik zwaaide en stelde me voor aan de mensen die ik niet kende. "Zeg, huurmoordenares? Janneke vraagt of je weereens komt oppassen, ze vond het leuk om met je te bakken!" zeg ik. De vier jongens en de 2 vreemde meisjes kijken me aan. "Ik mis Janneke, zeg dat ik nog eens kom!" zegt Aemilia. "Ik heb dorst, iemand nog wat? En nee, Niall, ik ga niet shit loads of voedsel voor je meenemen, dat doe je maar zelf!" zegt Aemilia. De blonde jongen kijkt blij, dat is waarschijnlijk Niall. Later komt ze terug met drinken en een wortel? Ze gooit de wortel naar een jongen met een streepjes shirt. "Hier Lou!" zegt ze. Nu is streepjestrui blij. Opeens springt Aemilia op. "Kleia, Pheentje, Ally, Perrie en Astrid! Jullie moeten me helpen, Jake komt bijna!" zegt ze. Ze zwaait naar de andere en roept: "Tot zo Cal, Ash, Mickey en pap! Als ik jullie niet meer zie jongens, bye Liam, Niall, Harry, Louis en Zayn! En trouwens, Liam, niet aardig Harry de schuld te geven, jij lijkt meer op die vent van de supermarkt by the way!". Allemaal staren we haar aan, wat weet ze weer?

Adopted By 5SoS (ft. 1D en 5SoS)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu