Capitolul 10 †

7.6K 360 18
                                    

Alexandra p.o.v.

Opresc masina pe o sosea ,in pustietate ,ma dau jos din masina si cad in genunchi.Plang ,sufar ...Cel pe care l-am numit ,,tata" mi-a luat tot ce aveam mai scump ,iar cei in care aveam incredere m-au tradat.Dumnezeu ma uraste ! Zbier din toti plamnii si pun fruntea pe asfaltul rece si negru.Negrul asta imi aminteste de ochii lui Harry.Totul imi aminteste de el.Un idiot ! Ohh...

Un miaunat subtire ma face sa-mi ridic fruntea de pe asfalt si sa-mi sterg lacrimile.Ma indrept spre locul de unde se aude miaunatul si ajung in spatele masinii.Dupa roata era o mica pisicuta cu alb si cu dungulite gri.E mica si ...firava.

-Vino aici ,micutule ! Haide ,nu iti fac nimic rau ! zic eu zambind

Vine usor ,cu pasi lenti si marunti ,pana ajunge in dreptul meu si o iau in brate.E inghetata de frig si cred ca e foarte infometata.Ma ridic de jos ,intru in masina si dau drumul la caldura.

-O sa te pastrez ! Si acum unde mergem ? o intreb in timp ce o mangai.Miauna ca si cum mi-ar zice ca trebuie sa ne intoarcem acasa.-Chiar vrei sa ne intoarcem ? miauna si il iau ca pe un ,,Da''

Trebuie sa o sun pe Zarra .Nu vreau sa fac asta dar trebuie.

-Alex ? Ai patit ceva ? asta e Perrie

-Ma intorc acasa si vreau o camera de oaspeti ca sa dorm .zic pornind masina
-Nu vrei sa dormi cu mine ? intreaba Harry trist

-Nu ! zic si inchid
Harry p.o.v.
-Nu ! si apoi inchide

Ma trantesc la loc pe canapea ,iau stricla de alcool in mana si din doua guri o golesc.Deja simt cu se invarteste camera cu mine.Iau o alta stricla din dulap si merg in camera mea.Deschid usile balconului si pasesc afara.Pun sticla pe masuta ,deschid pachetul cu tigari ,iau dopul sticlei si ma asez pe fotoliu.Aprind tigarea ,o pufai de vreo cateva ori ,apoi iau si doua guri din sticla.Un notor de masina se aude in fata casei ,apoi o usa trantinduse.Mai iau o gura din sticla si ma uit in jos.A venit !

Ma ridic rapid de pe fotoliu ,alerg spre usa si simt cum ametesc.Cobor scarile si o vad descaltandu-se tinand ceva in mana.Ce dracu' e chestia aia mica ? Pamatuf ? Si-a cumparat vreo blanita ? E 02:00 noaptea ,nu e niciun magazin deschis.Isi aseaza incaltamintea langa us,isi aseaza geaca in cuier si ..Aia e o pisica ? Ce cauta saculetul ala de purici aici ? Ne uitam toti la ea uimiti si ea se uita la noi incruntata.Ofteaza si trece pe langa noi ,mergand in bucatarie .Scoate laptele din frigider ,ia o farfuriuta pentru cesti ,apoi toarna niste lapte.Pune pisicuta pe masa ,apoi o priveste cum manaca si zambeste trist.Ma asez pe scaun si ma holbez la ochii aia albastrii si tristi.
Imi zice ceva pe rusa si se intoarce la puricosul ala mic .
-Ce rahat ai zis ? intreb suparat
-A zis ,,Ce te tot te holbezi ? N-ai televizor ? " zice Liam intrand in bucatarie
-Tu o intelegi ? intreb uimit
-Frate ,sunt traducator ! Bautura iti distruge memoria .spune asezandu-se pe scaun langa Alex si ii mangaie pisica.Ca un copil ,Alex trange pisica la ea in brate si ii zice cam suparata pe limba ei ,nu stiu ce.Desigur ca Liam s-a intristat si Alex a fugit .
-Ce ti-a zis ? intreb incercand sa ma ridic ,dar picioarele ma tradeaza si cad in fund
-A spus ca ,criminalii nu au voie sa atinga sufletele nevinovate .Trebuie sa o recuperam ,Harry ! ofteaza el si se plimba prin camera
-O recuperam ,dar intai ...Ma ajuti si pe mine ? zic fiind inca pe jos
-Idiotule !
Alexandra p.o.v.
Ma ridic de pe scaun si fug sus.L-am ranit pe Liam si regret.Ma simt foarte vinovata .Chiar daca el si cu ceilalti au tinut secretul asta ,ma simt vinovata pentru tot ce am spus.Sper doar sa ma ierte.
Deschid toate usile din casa si toate dormitoarele sunt ocupate.Am intrat in dormitorul lui Harry ,m-am asezat pe canapea si am inceput sa mangai pisica.Ea nu ma va dezamagii niciodata.
Usa se deschide si pe ea intra Liam ,care il cara pe Harry.E beat mort.Il aseaza pe pat ,iar apoi Liam m-a privit si mi-a zambit .
-Liam ? intreb eu timid
-Mm ?
-Imi pare rau pentru ce am zis mai devreme .spun in limba mea ca sa nu inteleaga si Harry
El vine langa mine, se aseaza pe bratul fotoliului si zambeste si mai larg :
-Stai calma ! Stiu cum te simti .Asa mi s-a intamplat si mie si cu timpul m-am obisnuit ! imi raspunde el privind ghemotocul care dormea la mine in brate
-Crezi ca ceilalti ma vor ierta ?
-Tinem prea mult la tine ca sa stam suparati.Sper ca-l vei ierta si pe Harry ! spune el cam ragusit
-Imi trebuie timp !
-Nu am inteles nimic din ce ati zis ,dar mi-am auzit numele si stiu ca ai zis ceva de mine ! Nenorocitule ! se trezeste si Harry
Liam rade ,se duce langa Harry si il bate pe spate :
-A zis ca-i trebuie timp ca sa te ierte ! Acum daca ma scuzi ,am de facut o adunare de familie.Alex ,in 10 minute sa vii jos.imi zice Liam entuziasmat
Dau din cap aprobator si iese.Micutul ghemotoc se da jos din brate si se suie in pat ,langa Harry.Se aseaza pe el si se culca .
-Ce crezi ca faci ,puricosule ? intreaba el vazandu-l pe burta lui
-Daca el e puricos ,tu esti paduchios ! zic eu nervoasa
Ofteaza si zambeste.I-ai vorbit ! Va murii fericit ! Cred ca ai dreptate.Ies din camera ,cobor scarile si ii vad pe toti stand pe canapea sau pe fotolii.Imi dreg glasul si isi intorc privirile pe mine.Merg langa Liam ,ma asez jos pe covor si incep :
-Uh ...Stiu ca imi va fii greu sa ma acomodez cu ideea asta si cu ideea ca acum ,in fata mea sunt niste ...oameni rai sau buni .Azi ,cand am vrut sa plesc ,m-am oprit in mijlocul drumului si m-am gandit ,,In ce m-am bagat ?" si am inceput sa plang.Mereu am fost inconjurata doar de ura si multa iubire de la mama.Dupa ce a murit ea ,am ramas cu ura ,care era varsata pe mine.Am devenit fata care eram cand am venit aici.Rea, trista ,fara viata si nedorita de nimeni.Cand m-am ,,mutat" aici ,credeam ca va fii la fel ,dar nu a fost.Aici sunt inconjurata de iubire si de multa incredere.Din cauza asta am reactionat asa si am zis toate lucrurile alea rele.Sper sa ma puteti ierta !
Am zis-o ! Toti ma privesc ciudat si unii zambesc.Niall si Zayn mai au putin si plang ,iar Perrie ,Zarra si Gemma zambesc.
-Imbratisare de gr...pardon ,familie ! striga Niall venind la mine
Toti au sarit pe mine si m-au imbratisat pana am cazut .Radem si aproape ca ma sufoc din cauza lor.Se ridica de pe mine si continui inca speriata :
-Va rog sa ma lasati sa ma acomodez cu ideea asta.Ok ?
-Si cu Harry ce se va intampla ? intreaba Louis cascand
-O sa-l iert ....cu timpul.spun si ma fac mica
Toti mi-au zambit ,mi-au urat ,,Noapte buna " si au plecat in camere.Eu unde o sa dorm ? Am auzit ca fotoliul din camera lui e comod.Mai bine ii las lui Louis canapeaua.Camera lui e chiar langa a lui Zayn si Perrie si dupa privirele de mai devreme ,au niste planuri ...Deja mi-e mila de saracul Louis .Si mie !
Deschid usa dormitorului ,intru incet ,apoi o inchid la loc.Ma intorc cu fata spre pat si ma bufneste rasul.Harry se chinuie sa-si dea tricoul jos si sa se descheie la curea.Isi intoarce privirea la mine ,iar eu pun o fata serioasa.
-Ma ajuti si pe mine ,te rog ? intreaba lasand balta datul tricoului jos.Deschid gura sa zic ceva ,dar ma apuca tremuratul si ma dau un pas in spate.Da ! Mi-e frica de el ! -Nu am niciun pistol ,niciun cutit sau orice care sa te raneasca.Iti jur ,ca nu-ti voi face nimic ! Doar ...ajuta-ma ,bine ? zice el calm
Ma duc in fata lui ,ii apuc tricoul de margini si il dau peste cap.Am vrut sa plec ,dar m-am prins de mana si mi-a aratat cureaua.Razi de noi ? Ce dragut ,te-ai gandit si la mine ! Vrei sa-ti reamintesc ce s-a intamplat acum o saptamana ? Nu ! Bataia aia a fost deajuns.
I-am desfacut cureaua ,apoi m-am indepartat.Am luat pisoiul ,care se juca cu tricoul lui Harry ,m-am asezat pe fotoliu si am inceput sa gadil micul ghemotoc.Harry s-a pus in pat doar in boxeri ,a tras patura peste el ,apoi m-a privit.M-a privit trist si m-a intrebat :
-De ce ai spus ca dupa ce mama ta a murit ,ai avut parte doar de ura ?
-Nu e nimic interesant ! spun agitata
-Stii ca poti sa-mi spui orice ,nu ? intreaba cascand
-Umm...Mai bine culca-te ! E tarziu ...spun si ma fac comoda in fotoliu.Strang pisicuta in brate ,apoi ma culc.Aud miscare prin camera ,dar nu bag de seama si ma foiesc usor.Doua brate mari ma ridica de pe fotoliu.
-Harry ,lasa-ma sa dorm acolo ! spun dupa ce ma pune in pat si pune patura peste noi.
-N-ai sa vezi ,iubire !
-Macar ma lasi sa ma schimb ? Nu pot sa dorm in blugi ...spun serioasa
Imi da drumul ,imi iau pijamalele din dulap si merg in baie.Ies dupa 5 minute ,iau pisoiul in brate si ma asez pe marginea patului.Ma intind ,cu spatele la Harry ,iar el ma prinde de sold si ma trage la el.Am incercat sa ma indepartez ,dar degeaba.Ma intorc cu fata la el ,pun pisicul intre noi si ma ghemiuesc putin.
-Lui Pamatuf nu-i place in pat ! zice Harry cu fata lui de betiv si rade
Pisoul se da jos si se culca pe fotoliu.Tradator mic si pufos !
-Mersi Pamatuf ! Raman dator cu un soricel.zice Harry si ma trage langa el.
-Nu-l cheama Pamatuf ! spun suparata
Chicoteste si ma saruta pe frunte.Si mai zici ca nu te iubeste ! Nu ma iubeste ! Se foloseste de mine si cand nu o sa mai fiu de folos o sa ma alunge.Daca nu ii pasa de tine ,te lasa sa dormi in fotoliu.Te-a adus in pat ,te-a pupat pe frunte si te-a luat in brate ...Fraiero ! Urasc cand ai dreptate.
*******
Dimineata soseste rapid,iar razele ei imi deranjeaza somnul.Ridic furioasa capul din perne si ma uit prin camera.Sunt singura .Ma uit la ceasul de pe noptiera care indica ora 12:02 .Cat am dormit ? Nu e ca si cum te-ai fi culcat la 4 dimineata !
Ma ridic lenesa din pat ,imi iau papucii de casa si cobor in sufragerie.Nu e nimeni...Se aud rasete din bucatarie si ma indrept lenes pana acolo .Toata lumea se juca cu pisoiul meu si ,acum,sunt geloasa.
-S-a trezit printesa ! striga Niall zambind
-Si e cam geloasa ! spune Zayn amuzat
Am ras si eu si m-am asezat pe un scaun langa Perrie.
-Cum il cheama pe pisoi ? intreaba Gemma pupand pisoiul
Ma uit la Harry si ii zambesc.Imi dreg vocea si zic oftand :
-Pamatuf !
Toata lumea a ras ,iar Harry mi-a facut cu ochiul.Le-am zambit ,am pus capul pe masa ,iar apoi am cascat.
-Du-te sa te schimbi ! Avem de lucru ! spune Perrie zambitoare
-Pot sa merg in Iad ? glumesc
-N-ai voie la rude ,decat de sarbatori ! Trebuie sa te apuci de antrenamente ! spune Harry ridicandu-ma dupa scaun
-Ce ?! intreb cu o voce pitigaiata
-Daca tot faci parte din familie ,ai neviie de auto aparare.Asa ca ,misca-te ! Un pistol nu trage singur ! zice Louis amuzat
-Ce ?! intreb la fel de pitigaiat

Merit un omor grav ! Mi-e lene sa postez si deaia scriu ca un melc ! Ne vedem data viitoare .Sa fiti cuminte ! (am zis intentionat)
Pace ✌

♔The King |H.S.|♔Where stories live. Discover now